Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 287
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ицо Хазарта и предполагам голямата му дъщеря. Сладури.

# 286
Мариус Донкин до Народния Simple Smile.

# 287
Като каза Мариус Донкин, аз видях вчера Атанас Атанасов, естествено на „Раковска”. Двамата участват в един от любимите ми сериали.

# 288
Димо Алексиев  с едно момиченце пред НДК.

# 289
Калин Терзийски и аз вчера го видях. Оплиташе крачета в младосткото Хепи.
Той нали уж е в ремисия? И аз го виждах по-рано през седмицата, имаше участие в моя град и поддържаше версията, че не пие...

# 290
Днес в Студентски град - Милко Калайджиев. Разхождаше се, може би с един от синовете си. Беше с мустак Simple Smile

# 291
Атанас Атанасов, естествено на „Раковска”
Редовно го виждам пред НАТФИЗ. Буквално всеки път като мина оттам
Вчера сутринта Амебата доста залиташе  Rolling Eyes

# 292
Спорет мен Амебата има някакъв здравословен проблем. Лятото го видяхме на морето и доста куцаше. В хотела бяха ги настанили в стая която бяхме резервирали още през февруари. Та като се предвижвахме към стаята и той тъкмо излизаше разкривен по коридора.

# 293
  • Murcia, Spain/Ruse
Спорет мен Амебата има някакъв здравословен проблем. Лятото го видяхме на морето и доста куцаше. В хотела бяха ги настанили в стая която бяхме резервирали още през февруари. Та като се предвижвахме към стаята и той тъкмо излизаше разкривен по коридора.
И аз го виждах на Несебър,куцащ и омърлушен.

# 294
подагра сигурно

# 295
Днес в Студентски град - Милко Калайджиев. Разхождаше се, може би с един от синовете си. Беше с мустак Simple Smile
Joy Ех, тоя мустак - лепи някакъв изкуствен, а е толкова по-свеж без него.

# 296
Аз,когато видях Амебата на Пиротска ми се видя ок,но вярно,че не беше в крачка,а тъпчеше 5-6м.напред-назад в студен ден.Онзи ден го видях с джип да паркира на паркинга на халите.Първиqt път се чудех какво прави там.Сега предполагам,че сигурно има нещо общо с нов клуб (musik jam) отсреща и затова се мотае в района.
Вчера Люси Дяковска с двете кучета се мотаеше между джамията и цум.Много често я виждам и на Пиротска.Не знам дали живее наблизо или просто и е любимо място за разходка.Иначе поне два пъти съм я засичала във вет.клиниката наблизо.
Покрай коментар в момента по тв за Дара, се сетих,че и нея есента съм я виждала на Пиротска.По-дребна отколкото си мислех.

# 297
Люси живее в района.

# 298
Къде приблизително?

# 299
  • Sofia
В пряка на Хр.Ботев съм я виждала да влиза в кооперация с кучетата

Общи условия

Активация на акаунт