Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 156
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Падам с тези герои от "София ден и нощ" - Христо, Митко, Събка...  Laughing

Иначе аз отвреме на време засичам черната Златка в един фитнес, има много хубаво спортно тяло на живо, но в лицето нещата куцат.  
Коя е  Събка от СДН?

# 61
Сабина. Даже съм я забравила тази... особа. 😆

# 62
Сабина. Даже съм я забравила тази... особа. 😆
и аз за нея си помислих,ама нали като спомена и Христо, като нов персонаж,си помислих че се е появила някоя друга мома дет сте я кръстили Събка Simple Smile

# 63
Добре, че сте пуснали тема, защото няколко седмици покрай празниците не бях влизала във форума.
Аз няма с кого да се похваля. Често срещам Dj Дамян. Наскоро ги бях видяла с Ваня-добре изглеждаха. Някак си е чудно, че са още заедно, защото в тези среди разделите са едва ли не ежедневие.

# 64
Видях Лия, фолк певица от зората на чалгата, с две момичета, едното мисля, че беше дъщеря ѝ.. Без грим, стори ми се свежа в лицето, но аз по принцип харесвам негримирани лица, дори да изглеждат като "измита чиния", както се казва.

# 65
  • Sofia
Христина(на Благо Джизъса) с двете деца,пазаруваха в кварталния хранителен магазин.Красавица.  Peace

# 66
Миглена Плугчиева, беше посланик в Швейцария.Всъщност може още да е

# 67
Асен Блатечки - дебел.

# 68
Возя се в един автобус с Антон Стефанов. 😆

# 69
  • софия
Возя се в един автобус с Антон Стефанов. 😆

Градски ,може би 77 или 72 или не е в София случката ?

# 70
В 102. Иначе да, на Красна поляна се качи.

# 71
Наум Шопов и приятелката в Ринг мол при джънк фууд-а.

# 72
Наум Шопов и приятелката в Ринг мол при джънк фууд-а.
Тъкмо днес питаха в инстаграм какво да правят през уикенда. Събираха съвети. Добър съвет са им дали - да отидат на мол 😂

# 73
Ахааа 😆 Така значи. Здравословния начин на живот да не се окаже само в Инстаграм.

# 74
Дани и Михаела от София ден и нощ за пореден път, току що в едно и също заведение в квартал Света Троица. Срещу мен са и се хилят яко.

Общи условия

Активация на акаунт