Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 164
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Този "сериал" трябва да го забранят със закон, заедно с индийски и прочее извращения.

# 76
Щом го виждаш само да се смее с някоя, пак добре. За този с напъни за актьор, все се чудя как приятелката му е с него или живее в друг свят. Не искам да пиша подробности, но този е ... Да не говорим, че по мое мнение освен многото заблуди изглежда, като настъпен в лице. Как му се връзват изобщо.

# 77
  • София
Владо Карамазов с две кучета на снега.

# 78
Тия дни Мариана Попова, Плачков, бебе и баба му.Мотаеха се из Плевен.

# 79
  • София
Преди 10 дена Кристина Димитрова и приятеля й,тя младее за годините си.

# 80
Асен Агов в Лидл

# 81
звезди от ахат с дъщеря си. предреди опашката в промаркет /щото опашката дремеше/.

# 82
Той нямаше ли син? 🤔 Доколкото знам, живее с майка си в Щатите.

# 83
Той нямаше ли син? 🤔 Доколкото знам, живее с майка си в Щатите.

има, да. а щерката е малка, преди години го гледах как бута количката. няма 10 г. детето, но наистина не мога да си спомня. направи ми впечатление на много възпитано момиче.
сега като се замисля, май е 1-2 г. по-малка от дъщеря ми, т.е. е някъде 2012 набор, но е по-едра.
мисля, че жена му е някаква актриса /манекенски тип, умряла руса риба/.

# 84
Има и син и дъщеря Звезди. И аз съм го виждала с момиченцето, то май не живееше в София, защото аз ги бях срещнала в провинцията заедно - хапваха в Макдоналдс.

# 85
Има и син и дъщеря Звезди. И аз съм го виждала с момиченцето, то май не живееше в София, защото аз ги бях срещнала в провинцията заедно - хапваха в Макдоналдс.

преди редовно ги виждах двамата с детето по "васил левски" - звезди буташе количката, водеше я и т.н. така че поне към онзи момент си живееше тук, сега не знам. всъщност не знам дали е още с онази женица.

# 86
Не знам дали са заедно, но майката беше актриса в провинцията, аз ги бях видяла там някъде и реших, че си живеят там. Но може и да пътуват, знам ли.

# 87
  • София
Мари на Гала с приятеля си Константин в Ринг Мол преди малко.Много възпитана и чаровна Мари.Приятеля също!

# 88
Вчера, пътувайки към Раковски, се разминах с г-ца Кукунашева. Не знам кой джип точно е разчленила и ходи по съдилища заради него, но и в момента не кара по-евтин такъв.

# 89
Васил Петров с приятелката му в едно спа днес...

Общи условия

Активация на акаунт