Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 128 472
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
И какво значение има к'во си е купил 100 кила. . . . 😕

# 46
И какво значение има к'во си е купил 100 кила. . . . 😕

щото е гъзар. квото си зима килата трябва да го имаме

# 47
Holden,ти некъв платен хейтър ли си или хейтиш под мои постове защото не ти писах?!
Интересно ми е какво си купуват виповете,и? Simple Smile
Ма пишете като ги виждате как са според вас на живо Grinning

# 48
моля ?

# 49
  • Sofia
Днес видях Сашо от " София ден и нощ " в the mall". Ники Кънчев почти всяка сутрин .

Мисля, че работи в едно от заведенията за хранене там.

# 50
Мъжът ми онзи ден видял Катето Евро на центъра. И синът ѝ. Тоя човек как смогва? Постоянно е на турнета и все пак е сутрин в студиото....

А не си ли забелязала,че Сашо е сутрин в студиото, но не всяка сутрин Simple Smile
Нали ходи по турнета Simple Smile

# 51
Жълтурите само чакат да се напишат тук малко незначителни подробности, за да съчинят заглавие от типа ШОГ! БОНБА! Вижте преобразения Еди-кой-си, няма да повярвате на очите си" и отдолу: забелязан да си купува бейби-чиа от еди кой си магазин. Няма да им направя тоя кеф.

# 52
Holden,ти некъв платен хейтър ли си или хейтиш под мои постове защото не ти писах?!
Интересно ми е какво си купуват виповете,и? Simple Smile
Ма пишете като ги виждате как са според вас на живо Grinning

Че какво да си купуват? И те са хора като нас. И те ядат хляб , домати, краставици и тн. И те ползват тоалетна хартия. Да ви кажа под секрет ,гледам черешката на тортата, защото ми е интересно в какви жилища живеят.Грам не ме интересува какво готвят.Ами ,че те повечето са си в нормални ,не толкова луксозни жилища. Най - ми е интересно като кажат. " Днес ще ви поканя в ресторант ,защото в къщи тече ремонт" Simple Smile. Ами то ако се гледа тази статистика 70 процента от "звездите"  са в ремонт хаха. Истината според мен е ,че не във всички е хубаво и представително , за да си покажат домовете по телевизията.Нали държат да да ХАЙ! Така де, станах многословна...идеята ми беше ,че повечето живеят като нас- но нали ги дават по телевизията и са ВИП.

# 53
Алекс Сърчаджиева във ВМА днес..
Безкрайно нежна, красива..и съсипана..

# 54
Валентин Михов днес. С бял Мерцедес, не този на Нелина Simple Smile по-нов. В Лозенец, пред офиса на застрахователна компания със счупен прозорец от към шофьора.

# 55
  • София
Ники Кънчев, Евгени Будинов и ди джей Дамян - всички в хотел Арте във Велинград.

# 56
Алфредо Торес. В мола, вървеше и ядеше. И се усмихваше на хората.

# 57
  • Sofia
Алекс Сърчаджиева във ВМА днес..
Безкрайно нежна, красива..и съсипана..
Tired

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 11:59 от ДжеНа

# 58
  • София
Алфредо Торес. В мола, вървеше и ядеше. И се усмихваше на хората.

И аз го видях по празниците в мола да яде. Беше с черен анцунг и черна шапка. Mr. Green

# 59
  • На морето!
Падам с тези герои от "София ден и нощ" - Христо, Митко, Събка...  Laughing

Иначе аз отвреме на време засичам черната Златка в един фитнес, има много хубаво спортно тяло на живо, но в лицето нещата куцат.  

Общи условия

Активация на акаунт