Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 280
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Калин Врачански - и на живо погледа ми се фокусира върху зъбите му. Иначе усмихнат и много любезен.

# 316
  • София
Ууууу, аз пък имам ужасни впечатления от Калин Врачански, кисел, нафукан, предреди се на голяма опашка... вярно, че беше преди години, ама трайно ми опротивя.

По темата - миналата  седмица Евгени Минчев, седнал  в заведение, чиито маси са на тротоара. Той седи, кръстосал крака и размахвайки аристократично ръце, с вечния перчем и поза, а около него жени в късната си средна възраст стоят прави,  пърхат с мигли, ахкат и охкат.

Снощи Нети видях, пазаруваше в Била. Висока и тъничка, това е ясно, но все същата, неостаряла.

Тази вечер пък, пред Сан Стефано Плаза срещу БНТ, Ива Дойчинова. Дребна, слаба, младееща (поне така ми се видя). Много интересен цвят коса има, едно странно малиново.

# 317
  • софия
Аристократизмът на Евгени е ... от българската провинция.

# 318
  • София-Младост
Ива Дойчинова в малиново, любопитно ми е, все русолява съм я виждала.

# 319
  • Sofia
И в Черешката беше с подобен малинов цвят,но омбре.

# 320
Стои ѝ ужасно това омбре

# 321
Джулиана Гани два поредни дни я виждам по ул. Н.Коперник в София в някаква кола с монтанска регистрация. Втория път беше с превръзка на носа.

# 322
Имаше снимка в инстаграм с розова превръзка и отдолу имаше коментари за операция, но вече е изтрита.

# 323
Аз живея в района и често я виждам в Скай сити. Може би тук и е софийското жилище

# 324
Стои си снимката на Ганка в Инстаграм, в компроматите също я има.

# 325
Всъщност заради снимката в Компроматите я “познах”. Загледах я и двата дни, защото ми привлече вниманието по някакъв начин и се чудих дали е тя. Но като видях, че наистина е с превръзка на носа, вече съм сигурна.

# 326
  • София
Аристократизмът на Евгени е ... от българската провинция.

С много ирония го казах, толкова е абсурден!

# 327
  • софия
Днес Калин Сърменов и съпруга. Ще имат ново попълнение в семейството 🙂

# 328
И аз видях артистично семейство днес - Емил Марков и Албена Павлова
П.С.
Защо в Уикито пише, че Емил е баща на Милена Маркова?! Това е безумие LaughingСъвпадение във фамилиите и двамата са от Бургас, но разликата им е по-малко от 15г. Голям смях!

# 329
Защото бащата на Милена Маркова се казва Емил Марков и беше актьор в Бургаския театър. Но е друг Емил Марков, разбира се, не е мъжът на Албена Павлова, объркали са:)

Общи условия

Активация на акаунт