КГБ = Клуб на Готините Баби - 193.

• 54 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на любимите ми хора
Кари, има я в продажба на няколко места:
https://www.colibri.bg/knigi/1624/tom-hanks-rqdyk-model
https://m.helikon.bg/215351-%D0%A0%D1%8F%D0%B4%D1%8A%D0%BA-%D0%B … %D0%B7%D0%B0.html

Мога да ти я купя и да ти я изпратя. Само кажи Simple Smile

# 526
Мамси ♥, много ти благодаря за отзива и предложението. Надявам се през лятото, живот и здраве , както всяка година досега,  да мога да пътувам и посетя Бг.Тогава ще  си я купя и ще мога да и се насладя. А за тук аз вече престанах да купувам книги. Имам огромна библиотека събирана с години  и от български книги. Но аз останах единствената, която може да ги чете. След мен знам къде ще отидат😕

# 527
  • София
МИЛА НЕША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ЗДРАВА. ДРУГОТО ЩЕ ГО ПОДРЕДИШ  ПО ПРИОРИТЕТИ  Simple Smile
НЕША, чукнахме се за твое здраве. Сигурно си усетила. Simple Smile

Привет, красавици Hug
Днешният ден мина под знака на срещата.
Времето омекна, стана кишаво и по улиците с балетна стъпка и чупка в кръста към Дядото баба дупе затръска...
Събра се внушителна група: РИМАРЧЕТО, ДИДИА, ДЕЛТА АЗИМУТ ( страхотна изненада-не баба, а манекенка попълни нашите редици-висока, стройна, с бедро от сливиците та не му се вижда края, усмихната, ама много усмихната - от 6-ти до 6-ти зъб и две очарователни трапчинки допълват картината. Жена - мечта!), ЯЖКА, МАЯ, ИХА, МАРИНА, ДАЯ с чаровната си внучка ( кукличка -нагласена, натъкмена, красива и умна. Каза, че при нас е хубаво и ако организираме среща пак ще дойде. Комплименти за компанията ни! Кой разбира, при нас се спира Joy)), СВЕТЪЛЧО И ФЛО.
Кръглата маса беше за нас-виждахме се, чувахме се, наприказвахме се. Както винаги ЛУСИ ни поздрави по телефона. Тази чаровница никога не ни пропуска! Почти половин час говори с всяка една от нас. Благодаря ти, ЛУСИ! Hug Обеща в началото на февруари да дойде и тогава ще се видим на живо с нея.
В шеги и закачки, в разглеждане снимки на любимите "унучета" почти четири часа отлетяха. На тези, които не присъстваха, сигурно ушичките им са горяли. Момичета, говорихме за вас, с най-добри чувства Hug
Накрая си тръгнахме как? Заредени, весели, бодри, готови за нови срещи. Ето от къде ще черпя материал за бъдещата ми дипломна работа на тема "Социални контакти и ориентация към щастие в късна зряла възраст" Намерих интересни материали. Само ако ги прочетете, ще искате да се срещаме всеки ден по график. На нечетни дати сутрин, а на четни - след обяд hahaha Joy Joy Joy
Гаджето ме чака за вечеря, отивам да осъществя социален контакт с него Wink

# 528
Момичета, днес “пораснах” с още една година.
Мислено ви черпя с по една греяна ракийка:blush:
Благодаря на всички поздравили ме в Facebook и тук.
Да сте здрави и щастливи, мили нови- стари/не по възраст/ приятелки!

# 529
  • Кубрат/ Пишурка
 НЕША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ТУК! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!
  А днес имаме и именичка: ПИПИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
За двете:

# 530
  • Кубрат/ Пишурка

# 531
  Неша, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната! Бъди заобиколена от хора, които обичаш и те обичат!

Не знам кои имат имен ден, но да са здрави!

# 532
  • София
Жабка, Тути, Светълчо да са ви честити наградите на Мамата. За всеки случай проверете дали сте точно вие.

# 533
Жабка, Тути, Светълчо да са ви честити наградите на Мамата. За всеки случай проверете дали сте точно вие.
                    И от мен честито на Жабка,Тути и Светълчо!
                    Неша,честит рожден ден!Здраве,късмет и много спокойни години с любимите ти хора! Flowers Hibiscus

# 534
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря Римарче , Дидиа.
Спечелих Вино Syrah Premium на Шато Коларово от Seewines.
Дедко ще го пийне за здравето на Мама и Тати и за всички.
Ееее , добре тръгна годината.
Честито на Тути и Светълчо. 

# 535
Честито на Жабчето ,Светалчо и Тути за наградите от мамата!
Честит рожден ден на Неша и тук!Пожелавам ти спокойни и щастливи дни занапред !
Честит имен ден и на Пипи! Здрава и щастлива да е!

Днес като се чух с вас софийски момичета ,така ми се приповдигна настроението ,че после летях с прахосмукачката из къщи.Стана ми много весело и мило. Simple Smile Здраве и живот да е ,към 10-15 февруари може
да се видим.Много го искам.После пък ще мислим кога да дойдете в Пловдив.

Хайде ,лека и спокойна нощ!  :*

# 536
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, момичета! Честито и на Жабка и Тути!
Аз не се вълнувам много, честно казано, макар че това е първото нещо, което печеля въобще през живота си на лотариен принцип. Някакъв несесер е.

Честит празник на рожденичката, господ здраве да ѝ дава!
Честито и на именичката Пипи! Да е жива и здрава!

# 537
Скрит текст:
МИЛА НЕША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ЗДРАВА. ДРУГОТО ЩЕ ГО ПОДРЕДИШ  ПО ПРИОРИТЕТИ  Simple Smile
НЕША, чукнахме се за твое здраве. Сигурно си усетила. Simple Smile

Привет, красавици Hug
Днешният ден мина под знака на срещата.
Времето омекна, стана кишаво и по улиците с балетна стъпка и чупка в кръста към Дядото баба дупе затръска...
Събра се внушителна група: РИМАРЧЕТО, ДИДИА, ДЕЛТА АЗИМУТ ( страхотна изненада-не баба, а манекенка попълни нашите редици-висока, стройна, с бедро от сливиците та не му се вижда края, усмихната, ама много усмихната - от 6-ти до 6-ти зъб и две очарователни трапчинки допълват картината. Жена - мечта!), ЯЖКА, МАЯ, ИХА, МАРИНА, ДАЯ с чаровната си внучка ( кукличка -нагласена, натъкмена, красива и умна. Каза, че при нас е хубаво и ако организираме среща пак ще дойде. Комплименти за компанията ни! Кой разбира, при нас се спира Joy)), СВЕТЪЛЧО И ФЛО.
Кръглата маса беше за нас-виждахме се, чувахме се, наприказвахме се. Както винаги ЛУСИ ни поздрави по телефона. Тази чаровница никога не ни пропуска! Почти половин час говори с всяка една от нас. Благодаря ти, ЛУСИ! Hug Обеща в началото на февруари да дойде и тогава ще се видим на живо с нея.
В шеги и закачки, в разглеждане снимки на любимите "унучета" почти четири часа отлетяха. На тези, които не присъстваха, сигурно ушичките им са горяли. Момичета, говорихме за вас, с най-добри чувства Hug
Накрая си тръгнахме как? Заредени, весели, бодри, готови за нови срещи. Ето от къде ще черпя материал за бъдещата ми дипломна работа на тема "Социални контакти и ориентация към щастие в късна зряла възраст" Намерих интересни материали. Само ако ги прочетете, ще искате да се срещаме всеки ден по график. На нечетни дати сутрин, а на четни - след обяд hahaha Joy Joy Joy
Гаджето ме чака за вечеря, отивам да осъществя социален контакт с него Wink

Благодаря за топлия прием, дами. Flowers Hibiscus
Фло, много си мила. Sparkling Heart  Марина-Влади, благодаря за поканата. Sparkling Heart
Купонът беше супер, поздравявам всички и до нови срещи.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 01:16 от DeltaAzimut

# 538
  • Кубрат/ Пишурка

# 539
Привет девойки  Simple Smile
 Да са честити наградите на Жабчето, Светълчо, Тути.
Заблазявам ви и малко завиждам за срещата ви вчера,но се надявам че ще има и още други в по далечно и топло време с мое участие Simple Smile

А сега да ви почерпя за рождения ден на Грета. Да ми е жива, здрава и щастлива.

Да имате хубав и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт