Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам сладко за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия върху маслени бисквити и меденки?
Мога ли да използвам желе или гъст захарен сироп за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия?
Как мога да приготвя сирене без пържене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам сладко за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия върху маслени бисквити и меденки?
-
Мога ли да използвам желе или гъст захарен сироп за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия?
-
Как мога да приготвя сирене без пържене?
-
Как да премахна оранжевия цвят от хайвера?
-
Как да направя боба на фурна по-вкусен от предишния път?
. Моля ви за съдействие, до сега не съм месила никакво тесто, а от снимките на тия ваши пити и погачи направо....и искам да се науча. Но изпитвам панически ужас от маята (е, и от желатина, но това сега не е по темата) и не знам как да работя с нея. Моля, за разяснение-коя мая е по-добре да се използва-суха или ...другата, на кубчета (дори името ѝ не знам)? И как се работи с всяка от тях? С тази на кубчета пише, че се смесва с нещо топло и захар и се оставя-но колко се отсавя? Как да разбера кога е готова да я прибавя към останалите продукти? Също има ли опеделена марка, вид, който да ползвате? Как се съхранява това нещо-замразена ли е или просто в хладилник? А за сухата мая-някакви особености?