Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 56 039
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Изглежда, само ние сиропуваме в момента 😀 как си? Продължаваш ли? Аз реших да изкарам 10 дни. Може да споделяме резултати и съвети, ако искаш? 🙂
Днес ми е 6 ден. Решена съм да изкарам до края. Не съм се теглила, защото ме е страх да се кача на кантара. За момента отчитам резултат по дрехите и огледалото. Определено забелязвам промяна.На 11я ден ще се претегля. Колко съм добре само аз си знам. 😄 Комбинирам сиропуването със спорт. Забелазвам как по-бързо ме напускат силите, но ще издържа! Успех на #Ноеми . Simple Smile

# 586
според мен не се насилвайте и спорт да правите, тялото ви по време на режима има съвсем друга 'работа' и с това, според мен, го обърквате и то започва да работи по друг начин, запазва нещо и за спорта, вместо да чисти...

# 587
Не мисля, че спорта може да навреди по някакъв начин в случая. Simple Smile Още повече, че с потта се изхвърлят и токсини. Ако имам сили ще спортувам ако ли не ще си почивам.
Днес ми е ден 7 и се чувствам по-добре от всеки друг ден до сега. Слава Богу многото мина - малко остана. 🙏🏻 Как са останалите?

# 588
И аз продължавам. Ден 9, чувствам се много добре. Мога да продължавам още, но сиропът е към края си, затова други ден почвам захранването. Вече свалям по грамове на ден, но това пак ме мотивира. Визуално има голяма промяна, валят комплименти 😇😇😇 надявам се със захранването да сваля поне още килограм, но и ако само задържа сваленото ще съм много доволна! Хубав ден 🙃

# 589
На мен днес ми е 9 ден и аз мога да продължа още дни. Нещо се пречупи в мен и не изпитвам никакъв глад. Най-вероятно днес ще ми е последен ден, защото сиропа свърши. За утре ден 10 имам сироп само за 1 доза и от обяд ще премина на захранване с фреш. Все още не съм се теглила, но видимо съм отслабнала. Отрази се добре и на целулита. 🤩 Успех на останалите!

# 590
Здравейте момичета, днес минах до ДМ и си взез кленов сироп клас А, надявам се да е правилния. Имаше и клас С.От утре почвам да го пия. Имам за сваляне 10 кг и много се надявам да успея. Поздрави и успех на всички! ❤

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 07:37 от 🐟 Дори 🐟

# 591
Здравейте, аз правих гладуването началото на януари (за 9 дни) и мога да се похваля, че задържах постогнатото. Мисля от петък да направя още веднъж, но планирам да са само 5 дни този път. Предния път свалих 5кг, този път си поставям  по- малка цел - 3кг

# 592
Здравейте, момичета! Моята равносметка е 9 свалени кг - от 76 на 68. 3 кг свалих, като 1 седмица бях само на плодове, после 6 със сиропа. В момента се захранвам, надявам се да задържа кг и почвам друг режим. Успех на всички сиропуващи! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 593
Здравейте, минавам да се отчета. За 9 дена на сироп резултата е -7,5кг. Предстои ми захранване през което вярвам, че ще се отърва от още някой друг кг. Успех на всички сиропуващи!

# 594
  • Пловдив
Здравейте дами, от днес стартирам и аз. Правих програмата преди 2г и ако не беше пандемията съм сигурна, че щях да запазя килограмите и тази година. Но...уви, качих. Време е за промяна😊

# 595
  • Пловдив
Пак аз😀
Днес ми е 4 ден, нямам проблеми с нищо, само на втория ден имах леко главоболие.
Обаче..предния път свалях по 1кг на ден, сега по 500 гр, нещо тегаво върви...
Някой с сходен проблем?

# 596
Здравейте и аз се включвам пак ,Хахахах успех дами днвс ми е ден 3 и ще го карам 7 дни, че бая се налях за 2 години,почнах 67,800 ,днвс когато се мерих бях 65,400. Успех и много минуси.

# 597
  • София, Лагера
Пак аз😀
Днес ми е 4 ден, нямам проблеми с нищо, само на втория ден имах леко главоболие.
Обаче..предния път свалях по 1кг на ден, сега по 500 гр, нещо тегаво върви...
Някой с сходен проблем?
Аз. Предния път, като правих режима, за 10 дни сжювалих 3 кг и нещо, без никакви съгрешения. А НЕ СЪМ слаба! От 60 до 56 стигнах, някъде там. (ниска съм и тези кг не са малко за фигурата ми). Ако можех да свалям по 500 гр на ден, ехееееее!

Та... сега се издъних, нова работа, нови изживявания и не ми е до режим. Надявам се след Великден да започна.

# 598
  • Пловдив
Благодаря за споделеното❤
5 дни = 2 кг, не очаквах точно това, предният път преди 2 г 6 дни = 6кг
Вчера се захраних, защото явно не е моят момент. Можеш да изкарам  още 10 дни, не видях смисъл.
Понеделниците ги оставам само на сироп.
Да видим..

# 599
Здравейте има ли някой в момента на сиропа, аз го започнах от вчера но сама не мисля че ще издържа🤔

Общи условия

Активация на акаунт