Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 56 038
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, прави ли режима някой сега? Четох предишните теми и реших да опитам... имам нужда от "пречистване" май и ми се струва подходящ та сега си забърках първата доза...

# 601
Здравейте момичета. От днес започвам програмата. Надявам се да не се проваля. Има ли някой желаещ за компания?

# 602
Здравей, понеделник ще се включа и аз!

# 603
Супер, ще се стимулираме заедно.

# 604
Здравейте! От утре и аз започвам режима. Надявам се да изкарам 10 дни пък ще видим..

# 605
Здравейте!До тук в последните 10 години съм спазвала много диети и след всяко захранване лека полека си връщах килата ,плюс 2,3 отгоре.Така от 60кг с ръст 167см,които ми стояха като 50кг с помощта на редовно движение и добро съчетание на дрехите миналата година след коледните празници"рекордирах" на 106кг.Стигнах до там,че да си мечтая да стана 90кг,при положение,че до преди 5 години на 80кг си виках,че съм"егати прасето"Но подчертавам дебело,че кг ги качих бавно и сигурно именно от диети.Направо намразих диетите.Свързах се с диетолог.Реших,че вече няма да диетувам.За цяло лято от май месец с много движение,лишения и пиене на вода в края на август достегнах"заветните"98/!!!!!/кг и дори дрехите ми стояха страхотно,до момента в който се видях на снимка и направо се ужасих.Реших да пробвам с Дюкан и сгреших.След захранването преди седмица стигнах 104кг.Тогава си поръчах Мадал Бал.Сиропа ми подейства невероятно добре!Спазвам режима стриктно и без никакви отклонения.Днес ми е 6 ден,сутринта бях минус 4 кг.Изпълних се с енергия и желание за живот.За съжаление тази вечер ми беше малко студено и си облякох един дебел поларен суичър,който си купих от Лидл.Като ме видя мъжа ми ми чете такова конско,с толкова унизителни думи и жестове-"виж си корема","Запуснала си се","Срам ме е от тебе" и т. н.,че направо ми уби всичкото щастие и надежда....Сигурна съм,че няма да спра,че ще спазя захранването,но е много трудно така без никаква подкрепа.Ти му сервираш,чистиш и какво ли не,а той ти убива и последния живец.По принцип съм мн.борбена и "професионално успяла".Но наистина ми е много тежко!Имам чувството,че живея с дявола.Помогнете!

# 606
захранването е мн важно, ако не го спазиш, може да върнеш килограмите

# 607
  • София, Лагера
Извинете, сигурно не е за тук, моля модератор да ме изтрие, ако мнението ми е неподходящо, но аз като абонирана за темата и спазала режима (успешно), бих препоръчала И други методи. Много съм доволна от Сибутрамин, намалява апетита и наистина се свалят килорами!
Със забележката,че аз тръгнох от 63 и стигнах до 59 кг за месец и половина. Не е много, но и желаните кг за сваляне не са много. Има странични ефекти като жажда и прекалена енергия, но за мен са пренебрежими.
Не е реклама това, опитвам се да помогна!
Успех!

# 608
То захранването ще го направя,но става въпрос да си създам дългосрочни навици.С моите кг е много трудно да срещна подкрепа от когото и да било.Дори и аз не си вярвам,като минат 3 месеца и съм си все същата.Ще ми трябват поне 6 месеца докато се избутам от дъното.А така сама,ми е много трудно.За първи път пиша по тази тема във форум.Имам нужда от вашата помощ и подкрепа.Сигурна съм ,че и други се чувстват така.Нека ми пишат,така ще си помагаме.Надявам се ако някой е минал този път,да сподели какво го е крепяло да не обръща внимание на другите..И най-вече на близките си.Там най-много боли,защото най-много си давал.А относно лекарството-благодаря за съвета,ще го имам в предвид.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 07:53 от FBID100001272291541

# 609
Офтопик: Внимавайте с консумация на подобни субстанции. Много момичета са писали по темата с въпросната добавка, преди да предприемете ползването и се поинтересувайте повече. Има момичета стигнали до аборт, заради прекалено много повишени чернодробни ензими след като са констатирали бременност. Сибутраминът е производно на амфетамин и въпреки че е легално, (макар че преди години са забранили подобни добавки за отслабване заради него, но сега го има в търговската мрежа) страничните ефекти макар понякога да не са много видими, не се знае как могат да се отразят на организма ви. Все пак, всеки сам си преценява рисковете, но преди да се втурнете към някое магическо хапче - поне малко се осведомете, за да не се окажете в кофти ситуация по невнимание. Успех на борещите килограми!

По темата: Опитвала съм ослабване със сиропа, но  не е мойто. Не ми допадат дните на захранване (които са най-важните) и предпочитам да се придържам към периодично гладуване. Иначе свалят се килограми, но се иска доста воля да се мине през целия процес. Поздрави и успех на всички! И бъдете здрави!

# 610
Благодаря,това е много важно за мен!И понеже малко се отклоних от темата,до тук съм много,много доволна от режима.Спазвала съм много и най -различни,но толкова добре не съм се чувствала.Захранването не ме плаши,знам че ще е по-трудно от режима,но имам нужда от бързи резултати за да си повдигна психиката.Когато имам нужната настройка,нищо не може да ме сломи ,но вчера след всичките упреци на ММ,направо ми избиха балансите.Не знам трябва по някакъв начин да го елиминирам...

# 611
  • София, Лагера
Според мен подкрепата трябва да дойде не само от тук, но и от твоя мъж! Вместо да ти чете конско, може да се опита по по-благ начин да те подпомогне психически! Говори с него, кажи му, че имаш нужда от неговото одобрение. Ако се радва с теб на всеки свален кг, ти ще имаш много по-голяма мотивация!

За сибутрамина Дори а права, според мен е краткосрочно решение, колкото да се свие стомаха. Аз пия по половин капсула на 3-4 дни. Стомахът ми така се е свил, че се нахранвам с едно варено яйце сутрин, половин кофичка кисело мляко с овесени трици и лют сос (това само аз мога да го ям Smile) на обед, а вечер ям само салата айсберг. (не ям само това, дадох примерно меню, за да илюстрирам количествата).  Никакъв глад не усещам.

Но помисли върху дългосрочно решение, на сироп не можеш да караш дълго, а и не можеш да правиш режима често. Според мен консултация с диетолог и изготвяне на режим (режим, не диета) ще ти помогне също, за мотивация и самодисциплина.
Успех!

# 612
Smiley
Благодаря,това е много важно за мен!И понеже малко се отклоних от темата,до тук съм много,много доволна от режима.Спазвала съм много и най -различни,но толкова добре не съм се чувствала.Захранването не ме плаши,знам че ще е по-трудно от режима,но имам нужда от бързи резултати за да си повдигна психиката.Когато имам нужната настройка,нищо не може да ме сломи ,но вчера след всичките упреци на ММ,направо ми избиха балансите.Не знам трябва по някакъв начин да го елиминирам...
И според мен трябва да поговориш с мъжа си и да му кажеш, че имаш нужда от неговата подкрепа.
Моя мъж примерно е най-голямата ми мотивация. Аз след бремеността (минаха почти 3 години), все още имам едни 10кг, които не мога да сваля. Свалям и качвам постоянно с разни диети. За мен 5 кг вече не са нищо Smiley обаче почна ли нещо ново, мъжа ми се радва повече от мен на всеки свален см. Всички знаем, че това е много важно за нас жените. Аз се мотивирам като постоянно си мисля как искам да стана пак мацката, която бях Yum

# 613
Благодаря на всички за отговорите!Вече говорих с мъжа ми,той ми се извини и за сега ми олекна.Утре приключвам с режима с 6кг по-лека  ,продължавам със захранване,постене и създаване на нови здравословни навици.Мисля по въпроса.Ноо ,още един проблем ми се появи.Преди режима бях с оскъден цикъл/при направени пълни изследвания без отклонения/,а сега почти изчезна!Това много ме притесни,тъй като копнея за още едно дете!Със сигурност не съм бременна.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как се е справил?

# 614
колкото повече отслабнеш, по-лесно е да забременееш

Общи условия

Активация на акаунт