Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 56 033
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Да споделя резултатите до тук.След 10 дневното сиропуване съм минус 6 кг.Днес ми е втори ден захранване,засега успешно.Настроила съм се ,че ми е нужен поне месец за да преобърна метаболизма си.Мисля да спазя коледните пости,а после да заменям вечерята с чай,сок или постна супа без мазнина и сол.Закуската може би ще е нещо солено/вар.яйце,препечена филийка,солени овесени ядки с кис. мляко/,не обичам сладки неща,особено на гладно.Много ще внимавам с празничните трапези,но имам опит от минали години-ще се справя.Мисля да вземам витамини,да не ме лепне някой грип.

# 616
  • София, Лагера
Браво и за килограмите, и за ентусиазма и постоянството! Продължавай така!
Успех ти желая!

# 617
Здравейтее Heart Виждам, че повече от седмица никой не е писал в темичката.. Има ли още хора, които пият сиропа Relaxed Аз мисля да започна и аз на този режим след нова година, тоест от 1ви януари, защото не искам да прегреша… Аз иначе ще започна 76кг .. 1.73см съм висока. Целта ми е поне 60кг. Естествено знам, че няма как за 10-14 дена да стана тези желани кг, но след това ще си продължа с тренировки и броене на калории. Дано има още дами в групата, с които може да си помагаме и даваме кураж една на друга. Heart

# 618
От 01.01 и аз планувам 10 дни да изкарам. Дано не се проваля отново. Ако имам другарче ще е по-лесно.
Весели празници!

# 619
От 01.01 и аз планувам 10 дни да изкарам. Дано не се проваля отново. Ако имам другарче ще е по-лесно.
Весели празници!
И аз започвам от 01.01.22 Heart Хайде заедно сме! Взела съм си сиропчето. 1л съм си взела. На 1ви пак ще пиша тука и дано да започнем заедно Hug

# 620
Честита Нова година! Здраве, щастие и много усмивки на всички!
Започвам това предизвикателство днес със 70 кг. на 165см. Трябва да си върна килограмите от 01.2021 - 58кг.

# 621
честита нова година! Да сме здрави и красиви! 
Пожелавам ти успех, задачата ти е амбициозна.
А според това, което съм чела е, че е по-добре да се направи диетата до 23 декември, но и така става, нова година, ново начало. Успех!

Май е добре да се направи малко преход от Новогодишно преяждане към гладуване.

# 622
Здравейте момичета и Честита Нова Година!
Вече ми мина 1вия ден на мен, не чувствах глад, много енергия имам, за което много се радвам. Изпила съм за целия ден 3 чаши по 300мл. Също така като станах си направих и една чаша със сол за разхлабване и не мога да ви опиша какво разхлабване беше 1 час по-късно Joy Мисля днеска са повторя пак с водата и солта ии след 2-3 дена пак ще направя 2 дена сутрин със сол. Аз започнах 78кг, 1.73м съм висока. Целта ми е да си върна старите килограми от преди 2г, а те бяха 55-58кг, но и на 60кг ще съм доволна. Засега мисля да изкарам 15 дена, но ако издържа до 15тия ще карам 20 дена. После още толкова стриктно захранване и дано новата година вече съм с мечтаната ми фигура Yum Също така от днеска започнах да правя и по 50 коремни преси и 50 клека. Успех ви желая и дано се преборим с излишните килограми и се прочистим също! Heart

# 623
Здравейте. Започвам 3 ден. Резултат -4кг. (62.2кг.). Разбира се това са задържани течности. Засега се чувствам добре и продължавам напред.

# 624
  • русе
Привет от мен!
Днес започвам режима със сиропа. Правих го веднъж през 2020, тогава бях 7 дни, но не направих добре захранването. Резултатът беше, че се отървах от едни болки в коленете и като цяло  ставите ми станаха по-подвижни. Килограмите надолу бяха три-четири. Сега съм 72-3, с няколко отгоре над времето, по което сиропувах предния път и вече ми е много. Смятам да пия кафе, защото имам лоши спомени от главоболието предния път. Поне в първите дни ще пия.
Успех на всички, ще влизам да споделям как съм.

# 625
Здравейте и аз започвам от днес, целта ми е 10 дни на сироп, правих го веднъж през 2020г. Важно е много и захранването.Съвет от мен, пийте поне по 6,7 дози на ден от сиропа за ви е по-лесно да издържите!

# 626
Определено захранването е важно и много трудно. Аз 3-4 пъти в тази фаза се провалях. Но този път се надявам да си помагаме и да успеем.

# 627
  • София, Лагера
Аз на 17 започвам. Синът ми има РД на 16 и не искам ни да се ограничавам, ни да се провалям баш на захранването!
Не е драма положението, дори след празниците, ама на 2-3 кг бих се зарадвала.
Успех на всички и много стопени грамчета!

# 628
Да се отчета Blush Значи днеска вече ми е 3ти ден към края си. Аз съм в Щатите и в момента при мен е 18:10ч … утре съм 4ти ден.. ии на 5ти ден ще пиша отново като се претегля вече и ще дам резултати Heart Всеки ден пия по 3-4 чаши … просто не мога повече .. не изпитвам глад. Иначе вода изпивам по 2-2л и половина някъде!

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 04:24 от taniichka9888

# 629
При мен първи ден мина успешно, най ми е труден втория ден, изпитвам постоянно глад, ако днес издържа после не ми прави впечатление, след като стъпих на кантара, нямам друг избор, ще издържа🙂, поръчах си и още сироп, пия поне по 6 дози на ден, понякога стигам до 8.

Общи условия

Активация на акаунт