Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 56 060
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, да се отчета - днес ми е четвърти ден и сутринта кантара показа 2,5 килограма по-малко. Нямам чувство на глад, не се чувствам отпаднала и като цяло съм ок, като всеки ден тренирам и ходя през ден вечер на народни танци. Единствено реших плуването да спра по време на режима, защото доста се изтощавам от него. Simple Smile

# 571
Май  не ми стига за 10 дни 1 литър, по спомен, правих го преди повече от година, на ден пия по 7-8дози, 1 доза е 2 супени лъжици от сиропа.

# 572
Здравейте, аз повече от 5 дози не мога да мога да изпия на ден, така че вероятно даже ще ми остане от литъра. Simple Smile
Отчета ми е 4 килограма до момента, измерени на осмият ден сутринта. След десетият ден, ще пиша крайният резултат на килограми и мерки

# 573
  • Бургас
Здравейте, днес ми е 9ден на сиропа. Днес имах + 200гр. Пия по около 5 дози на ден кленов сироп.

# 574
ее, нещо не е наред, аз вървях само надолу. Но имам опит само с орг. палмов сироп. На деветия ден не ти се яде даже, не ти се гледа и сироп.

# 575
Здравейте. Какъв е орг. сироп? Аз пия на Мадал бал...
Ако е преди цикъл знам, че може да се задържа вода.

# 576
Мадал бал, швейцарски е сиропа. Но някои момичета го заменят с някакъв от ДМ, кпенов сироп.
https://madalbal.bg/

# 577
Здравейте момичета! Преди 7 год за първи път се срещнах с тази детокс диета. Резултатите ми бяха поразителни и ги задържах дълго във времето. За 10 дена свалих 7кг и с последващото захранване още 2кг. Чувствах уникална лекота в стомаха. Имаше само позитиви за кожата, косата и ноктите ми. Сега отново съм на режима. Днес ми е 2ри ден. Чувствам се добре. Сутрин си правя 8 дози в една бутилка и си наливам от нея през деня. Имам доста за сваляне и знам, че тази програма е моят старт да си възвърна старите мерки. Преди година родих и противно на всички очаквания качих кг след това. Grinning Допълнение е и локдауна, пандемията, депресията - обездвижването.  Комбинирам приемането на сиропа със спорт и отново очаквам добри резултати. Simple Smile Надявам се заедно със захранването да се отърва от 9-10кг. След това съм се насочила към кето режима. Simple Smile

# 578
Здравейте, хора!
Има ли сиропуващи в момента? Аз съм 5ти ден на сиропчето, преди това правих една седмица само на плодове, та общо съм -6кг. Започнах от 76, сега 70 Relaxed
Моя приятелка прави програмата за 7 дни и от 66, сега е 60 и успешно задържа.
На мен почва да ми става много трудно, а имам още около половин бутилка. Не знам дали да не прекъсна, да се захраня и след време пак да направя един курс или да стискам зъби Rolling Eyes Вие как ще ме посъветвате?
И има ли изобщо пишещи тук? Wink

# 579
по-добре продължи сега, отколкото да прекъснеш, да се захраниш и после пак режим. Трябва да задържиш кг поне 3 месеца. Аз правя не повече от веднъж годишно.

# 580
Здравейте Simple Smile Хубаво ще е да изкараш 10 дена, но в крайна сметка не бива да е на живот и смърт!
Днес ми е 4 ден и се чувствам добре.

# 581
А вие как поддържате теглото си, след захранването? Връщате ли някой кг?
Аз обмислям или да почна разделно хранене, както се хранех преди бременността или през седмицата да съм на плодове и салати, а в събота и неделя волна програма 😀😀 че пуста лакомия

# 582
А вие как поддържате теглото си, след захранването? Връщате ли някой кг?
Аз обмислям или да почна разделно хранене, както се хранех преди бременността или през седмицата да съм на плодове и салати, а в събота и неделя волна програма 😀😀 че пуста лакомия
Честно казано не си спомням, защото бях на сироп преди 7-8 год, но определено сваленото се запази с години, а не вярвам да съм била на диета толкова дълго време.  😁  След всичките дни на сироп и захранване не ми се ядеше кой знае колко. В момента бленувам за нещо солено. Мисля си само как на 2я ден от захранването ще си отворя бутилка сок от домати. 😄

# 583
Изглежда, само ние сиропуваме в момента 😀 как си? Продължаваш ли? Аз реших да изкарам 10 дни. Може да споделяме резултати и съвети, ако искаш? 🙂

# 584
  • София, Лагера
Аз, след дълго кумене, започвам от утре. Бях на спа тези дни и всеки път, като се погледна по бански в огледалото... ммммм... ми отиваше и апетит, и желание за бира! На нищо не мязам (може би на втасало тесто Smiling Imp), чак ме е страх да се кача на кантара (сериозно), затова и няма и да се пробвам да се меря въобще! Ще си меря само дрехите за ориентир. Че иначе верно се депресирам.
Та, от утре стартирам! Стискайте палци! Целта ми е скромна - да си вляза в дрехите от миналото лято.
Не разчитам на чудеса, миналия път свалих за 10 дни 3 кг, без никакви прегрешения, само 2 люти чушки изядох... Но и това е нещо, вероятно в момента имам нещо като 5 кг да махна. Но! Не се залъгвам, че само с едно сиропуване ще постигна резултати, трябва си борба. След 40 не е като на 20...
Успех на всички, ще пиша и ще ви чета за вдъхновение!

Общи условия

Активация на акаунт