Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 56 033
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • русе
Аз се отказах след обяд. Стана ми много лошо и ми се допоръща. Като се замисля, вероятно е от това, че шопрекаюих и до 14 бях изпила 3 литра. И бях взела сутринта и английска сол. Ще опитам отново другата седмица, малко по-умерено Simple Smile

# 631
Здравейте! Днеска ми е 4ти ден. Не издържах до 5ти да не се претегля и днеска се претеглих Grinning На 23ти декември бях писала, че започвам 76, но съм объркала цифрите, а бях преди да започна 78-79кг. Днеска се претеглям и съм 75.400кг Blush Тоест съм свалила около 4кг за тези 3 дни до вчера Relieved 8ми или 9ти ден пак ще се тегля и дано има още 3-4 кг долу

# 632
Някой готов за старт утре !?

# 633
Някой готов за старт утре !?

Започвайте смело от утре Blush аз мисля да карам 14-20 дена и ще съм с вас Heart Днеска ми е 4ти ден и вече съм назад с цели 4кг

# 634
Здравейте момичета ,

От вчера съм на сиропа , чувствам се страхотно за момента, нямам глад и имам енергия.
Това ми е 3ти път в който ще го пия, предишните пъти издържах по 4-5 дни , но сега си мисля за поне седмица да изкарам. Не го правя за сваляне на килограми , а по скоро за пречистване , че покрай празниците бая баклавички и сърмички си похапнах Satisfied
Ще пиша пак  за резултати  въпреки че сутринта като се теглих бях - 1 кг , но това е може би по- скоро от честото уриниране, защото вчера се съсипах да ходя до тоалетна .

# 635
Здравейте, момичета! От днес и аз съм с Вас! Няма по-голяма енергия, когато съм на сиропчето. Предните пъти пиех по едно кафе на ден (понякога две), сега ще се пробвам от утре да не пия, но се съмнявам да удържа, защото обожавам кафе сутрин... Пожелавам успех на всички, не се отказвайте!
💓

# 636
е защо не се мерите всеки ден? Аз установих, че в началото се сваля по-бързо.

# 637
Еха, ще се съберем хубава групичка. Днес пети ден. Малко демотивиращо -500гр. Но колкото толкова. С WC-то имам проблеми и вземам алое на кристали. Ако знаете някакъв лек, споделяйте.

# 638
  • София, Лагера
Не е панацея, не е нещо препоръчано, но АЗ какво правя - след 2-3 дни глад, когато метаболизмът ми се е забавил до степента на мъртвец, а имам все още храна по червата, просто пия разхлабителни, за да ги изчистя. Пия Дулколакс. Всичко излиза, и токсин и моксин! Simple Smile И после е песен, няма газове, няма гявол.

# 639
Аз съм взимала по една до максимум две супени лъжици рициново масло. Една голяма лъжица с две големи лъжици лимонов сок, като предварително се загрява на водна баня рициновото. След това започвам да пия повечко водичка и до края на режима съм доста редовна. Първите два дни при мен (особено първия) са задължителни да ги изкарам в домашни условия. Който има желание може да прочете в google. Не знам дали е правилно, моля не ме осъждайте, но това е моят начин и нямам спазми, нито болки. Всеки човек е индивидуален все пак. ☀️

# 640
Здравейте, първите три дни минаха успешно. Днес ми е четвърти ден, надявам се да издържа до 10. Кг. са около -2, но това са по-скоро задържани течности. Радвам се, че има ентусиасти, друго е като се подкрепяме.

# 641
Добро утро и от мен ,

Дайте малко кураж момичета , днес 3ти ден, все още се чувствам супер , предните пъти винаги на втория ден изпадах в нещо като криза за храна и много се притеснявах да не ми се случи пак. Искам да кажа , че лично се познавам с Гарабитов  и семейството му и те винаги ми дават много кураж , а като му казах че съм много гладна предният път и на моменти едвам се сдържам ми каза, че може да си хапна по 4-5 сурови ядки когато усетя,  та този път съм си купила 100гр. сурово кашу, но все още не съм се изкушила и си го държа в колата , да не взема вечер да предам фронта Laughing
Сутринта се теглих и все още съм си само - 1кг , но някак си по дрехите се чувствам, че не съм подута сякаш или си втълпявам не знам и аз .
Вие по колко пиете на ден ? Аз си правя в едно шише от 1,5л и си пия от него , то вчера изпих 2 шишета и даже малко от 3то . Мисля , че единствения ми грях са цигарите, които си продължавам да ги пуша и по 1-2 кафенца.

# 642
Когато правих диетата, си правех сиропа малко преди да го изпия, за да е пресен лимона, т. е. не наведнъж да приготвя цялото за деня,

# 643
Аз когато съм вкъщи си правя сиропа също преди да го изпия, но когато съм на работа е невъзможно и правя 3 или 4 дози. На работа обаче трудно изпивам дори 4 дози, а някъде към 2 и малко... Забелязала съм, че ако пия сиропа 3,4 пъти максимално, свалям повече килограми и наблягам на вода. Обаче има и нещо друго - след четвъртия ден започвам да го пия през три часа, но не цели 300гр а около 200 гр., защото съм си внушила, че така забързвам метаболизма си Simple Smile На мен днес ми е втори ден и ми е доста замаяно, най-вероятно ми е леко паднало кръвното. Желанието за храна го има и при мен, но близвам по малко лимон или си правя кафе (което знам, че не е много ок, но...). Просто си мисля - още един ден, другия ден пак си казвам още един ден и така успявам да излъжа лакомият си мозък. Все пак го правим за себе си и за здравето си. Забелязала съм и, че когато съм ангажирана не мисля за дъвчене Simple Smile Ще се справим!!! С всеки изминал ден ще става по-лесно!

# 644
Здравейте момичета ,

Още един ден си мина и днес вече ми е 4ти ден на сиропче . Все още си се чувствам супер . Утре даже ще започна новата бутилка. Някой питаше относно противозачатъчни дали има връзка , та аз също съм на противозачатъчни от една година и си ги пия и в момента и мисля, че няма взаимодействие между тях и сиропа . Също така забелязах , че преди да започна сиропа имах някакво течение , но в  момента то изчезна / дали има шанс да е от пречистващият ефект, защото си мисля че е било някаква бактериална инфекция но сега като ми се чисти организма и да се премахне и тя ,  другото, което си мисля е, че може и да е от храната, защото се хранех основно с боклуци и доста сладко, а знам че то е перфектната среда за развитие на тия гадини, та и на гинеколог ще отида когато приключа и се захраня , но бързам да си споделя мислите. Относно кг , вече съм - 2 , и в лицето бузките са ми поспаднали .

Общи условия

Активация на акаунт