На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 262
  • 333
  •   1
Отговори
# 150
Честит втори месец на сладурчетата Диди и Вили!!! Heart Eyes
Много целувчици за тях и мамчетета им!  bouquet
Енвия, надявам се днес настроението ти да е значително по-добро и ведро Laughing
Вчера писах по едно време доста, но всичко отиде по дяволите и се отказах.
Татянче, енвия, Черепахова, това е за вас Hug

# 151
  • София
Татянче, енвия, Черепахова, това е за вас Hug
Ревнувам  Crossing Arms или пък завиждам

# 152
Ееее, Данче, това е защото вчера се натъжих когато се поде разговора за майките...понеже моята ми е най-добрият приятел, а без малко в средата на бременността си да я загубя, преживя тежка операция с тежка диагноза, та за това SadС малко повече късмет и воля се възстанови, слава богу Praynig
А за теб сега специално гушче Hug Hug Hug Heart Eyes

# 153
  • София
Ееее, А за теб сега специално гушче Hug Hug Hug Heart Eyes
A така  Mr. Green сега съм предоволна  Mr. Green Hug

Честито на Диди и Вели!   newsm67

5 хранения на ден - Станимир мина от няколко дни на толкова хранения и като казах на лекарката тя отговори "Ооооо, не, много са малко!" знам ли  newsm78 дали е права, аз все пак ги увеличих.  Thinking

Момичета, гледам, че вече има очакващи бебета през февруари  Heart Eyes като се появят априлки 2007 ще ми се бъркаме ли в темата, да им даваме съвет и да съпреживяваме заедно с тях? Може пък някой от нашата тема да се впише и при тяб  newsm78 Mr. Green

# 154

Аз бих им се бръкнала, не за друго, много сантиментално съм настроена все още по отишлата си бременност Heart Eyes
А туй, някоя от нас да се включи и в априлки 2007 мисля, че ще бъде голямо геройство Laughing
Откакто всички родихме се питам дали ще имаме късмета да се засечем пак и в други отчетни темички след време...не ми се иска да бъда някъде с чужди момичета, тепърва да свиквам с тях...искам си вас, хайде като решим да бременнем пак да се уговорим Hug Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 15:20 от Филипа

# 155
Мамчета,ще ходим ли на новия протест на 01.07?На предния не можах да отида, но искрено се надявам този път да ме извозят до там!

# 156
  • София

А туй, някоя от нас да се включи и в априлки 2007 мисля, че ще бъде голямо геройство Laughing
Откакто всички родихме се питам дали ще имаме късмета да се засечем пак и в други отчетни темички след време...не ми се иска да бъда някъде с чужди момичета, тепърва да свиквам с тях...искам си вас, хайде като решим да бременнем пак да се уговорим Hug Mr. Green
Като прочетох как Нуни нищо чудно пак да се обремени ми идеше да тропна с крак и да ревна "Искам и аааааааааааааааазз!". Обаче ..... много, ама много ми е рано, поне няколко годинки да минат  Thinking хем ме сърби, хем ме боли  Mr. Green Трябва да се смени и целия персонал на Шейново, защото докато бях там уведомих всички, че никога повече бебе  Naughty Embarassed Mr. Green

# 157
Уаууууу супер буря имаше тук. Добре, че се прибрахме и не ни хвана навън това чудо Grinning

Да ви кажа, аз много се чудя за още едно бебе сега - така и така ще правя магистратура след една година и няма да мога да ходя на каквато и да е работа, защо пък по това време да не си родим още едно писанче като Янчето. А и нещо с този нашия секс.......тези дни ще си купя един тест, че....... Joy
Шашава работа, аз ако не направя някакво мазало, няма кой друг Crazy Crazy

# 158
Трябва да се смени и целия персонал на Шейново, защото докато бях там уведомих всички, че никога повече бебе  Naughty Embarassed Mr. Green
Joy Joy Joy
нуни, от толкоз сех кой ви гледа детето? Laughing

# 159

Аз бих им се бръкнала, не за друго, много сантиментално съм настроена все още по отишлата си бременност Heart Eyes

И аз и аз съм така настроена, ама май нямам смелостта за април 2007 Simple Smile
А за уговорката  newsm10
ми така де ... толкова ни е добре заедно Simple Smile

# 160
Като прочетох как Нуни нищо чудно пак да се обремени ми идеше да тропна с крак и да ревна "Искам и аааааааааааааааазз!".
Joy Joy Joy Данчеееееее,аз като някоя кобила за разплод се почувствах Joy
Мен в Шейново си ме чакат. Казаха, че място ми пазят Confused

На протеса ще ходя, още повече, че живея точно до президентството. Хайде майчета да се съберем повечко, че миналия път само с Аги бяхме като кукувици (не че не си изкарахме много хубаво де Hug) Crazy

# 161

нуни, от толкоз сех кой ви гледа детето? Laughing

Joy Joy Joy Филипкааа, ще те бия, ей Joy Joy  Млади и влюбени сме все още, затова така...пък после като си омръзнем ще се кротнем Laughing А детето, то добре, че ни е добричко и ни оставя на спокойствие Mr. Green

# 162
Пожелавам ви скоро да не си омръзнете и да сте все такива сладури Hug
Ама аз верно се притесних за теб, имаш ли сериозен повод да мислиш, че Янчето ще става кака? Mr. Green

# 163
Филипче, имайки предвид, че не се пазим и че разчитам само на таткото да ме пази Wink......имам основания да мисля така. Ама ще видим де Thinking

Извинете за тъпия въпрос, но моля ви кажете ми какво да правя с този физиологичен разтвор, как се чисти носле с него? Капвам вътре или?

# 164
какво правите бе хора как така 2007 #Crazy
и аз като Данчето се отрекох завинаги
затова ще чакам да направят частна клиника в Б-с да знам че като така и така си плащам поне и отношение ще има
пък и пари трябва да събера за новото раждане
мдаааааааааа, май няма да съм с вас в очакващи
не знам дали отново някога ще се реша
ама това да не ви спира де Peace
ако искате ще ви се бъркам като решите да се обебвате пак да не ви липсвам Peace
нали трябва някой да ви подправя живота - нямам нищо против.
Така, сега да се оплача и аз че да ми олекне:
в нашата фирма, счетоводителката объркала нещо платежното за болничните и не стига че й казах какво да поправи а тя се правеше на отворена и все викаше че нямало проблем и парите щели да ги преведат ама се бавели /както навсякъде/ заради новите сметки. и така от понеделник. най-накрая се оказа че аз съм права а тя греши и взе че се засили да оправя нещата и стана така, че сега от НОИ не искат да ги превеждат.
както и да е Дени има папо до понеделник, имаме заем към банка, не съм платила сметките и за капак от фирмата на мъжо правят точно този месец ремонт и не му дават аванс и сега съм в потрес какво ще правя понеделник като ревне това дете.
направо полудях - сега чета за релактация и ми се иска да мога, но едва ли
някой да знае в коя банка отпускат кредит най-бързо???

Общи условия

Активация на акаунт