На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 189
  • 333
  •   1
Отговори
# 285
мен ако питаш - датата и местата

да, тоя път е голямо, за 1ви юни беше по-малко newsm78...ще го направя утре по-малко и ще го кача в албумчето

хайде лека нощ от нас  bouquet

# 286
  • София
Може ли едно предложение - новата тема да има не само колко големи са се родили бебетата, а колко са пораснали към третия месец примерно! Всяка майка да казва размера на бебето ,когато стане на 3 месеца и ще го обновяваме! Не аз де! какво ще кажете?
Ето и предложение за заглавие:
Юли месец идва при нас - априлчето смее се вече със глас!

# 287
Момичета, вместо да запълвате цяла страница с марки памперси, ами вземете попрочетете в Майки-те темата на Людмил и от утре започвайте да учите бебешорите да пишкат и акат над леген от сега, за да спестите Mr. Green Wink

# 288
  • София
petia_p_p link - със живачен търмометър му я меря в дупето, а за колко време?: Педи-то ми беше казало докато спре да се покачва. Но! ако започне да ака бебока да имаш предвид че се вдига температурата.

# 289
Честит рожден ден на Мимка и трети месец на Тони!   Tada

Вчера бяхме до Метро и мернах въпросните Хъджис , но и аз грубо ги сметнах към 40 ст и ми се сториха много скъпи. Молфикс съм взела един малък пакет и не е лош, аз по принцип и от Памперс съм си доволна , но сега ще го сменям с тройка и като ви чета , не ми се рискува.
Филипа, интересно  Thinking

И на мен утре ми се идва , ама ще ни слагат ваксините, та ще трябва да се приберем и дано да мине леко  Praynig.

Ема като спи си върти главата наляво и надясно и не ми се струва да и е кривичка, но знам че това се оправя с малко упоритост.

Яде па 90 мл е не иска повече. На мен ми се струва малко, утре на консултацията ще питам.

Щях да пиша още работи , но не помня какво точно.

Ренка, много гадно това  с тоя идиот.

# 290
Здравейте,и аз да се включа по темите.

Памперсите Хъгис , преди две седмици мъжът ми купи от 5 -9 кг. от Метро 4 пакета +1пакет подарък от 50 броя , цена не помня знам че беше много изгодно под 0.30ст.за бройка, около 0.26ст.В книжките с промоциите, които ги пращат ги нямаше, на мен ми каза една позната ,че са на промоция и хубавото е че са оригиналните с картинка на мечо пух,много съм доволна от тях.

За морето да кажа че бяхме за една седмица цялото семейство на Обзор и на беба и се отрази много добре.На плаж сутрин до 11 ч. и вечер.Спеше по спокойно и ядеше по често.като се има впредвид че сме на АМ и на 4 часа а на морето искаше и през два часа.За пътуването нямахме проблем през целия път спеше, амо за ядене се будеше.

За климатика ние сложихме миналия месец , че тук са страшни жеги,дори и през ноща е жега.Нашия е SANG и сме доволни.

Лека вечер.

# 291
  • Sofia
Здравейте майчета на сладки зайчета, първо да кажа, че ще ходя на протеста, тоя път обаче не сама, а с бебо и с тати дори, щото е събота и той ще ни закара, така че хайде да се уговаряме, тъкмо ще се видим.
За памперсите - от самото начало сме на памперс и нямам проблеми, но знам, че когато останат около 1.500 - 2000кг. преди следващия размер ги сменявам, сега Ивчо е 5800кг. и имам още почти цял пакет 3ка, като свършат ще взема вече 4ка.
Винаги сменявам памперс нощем, като го сваля е толкова тежък, че се чудя какво е това пишкане.
Да ви кажа, вече за втори път Иво ми прави тоя номер - оставям го на средата на спалнята и като се върна след около няколко минути, той е вече почти на ръба на леглото,  Shocked вчера като видях щях да се побъркам, ами ако бях закъсняла малко, направо не ми се мисли, вече слагам възглавници и от двете страни, а и не го оставям за повече от минута, само докато приготвя млякото.
Имаме някакви мънички червени точици по вратлето до над гърдичките и по ръчичките до лактите, не са релефни, педито каза, че били от претопляне, ама аз нещо се съмнявам, четох някъде, че може да е реакция от Панадола дето давах миналата седмица, ама чак пък сега да се появят, незнам май ако не изчезнат до края на седмицата мисля да го водя на кожен лекар, някой сблъсвал ли се е с такъв проблем?

# 292
  • София
Претопляне са, Роси! И ние имахме такива в началото на затаплянето още през май!

# 293
  • София
Може ли едно предложение - новата тема да има не само колко големи са се родили бебетата, а колко са пораснали към третия месец примерно! Всяка майка да казва размера на бебето ,когато стане на 3 месеца и ще го обновяваме! Не аз де! какво ще кажете?
Самоцитирам се, за да не остане незабелязано! какво ще кажете?!

# 294
Самоцитирам се, за да не остане незабелязано! какво ще кажете?!

Аз съм за newsm10

# 295
  • Sofia
И аз съм за, но ние сме на консултация, когато стане на 3.5мес.

# 296
Добро утро! Hug
Аааа, тая тема ме разби, вчера обаче съм се объркала, не е на Людмил, а на Лин в Майките-"Малко интересни неща", дискутира се това че било унизително за бебето да му се слага памперс Shocked

# 297
Добро утро !!
Честито на празнуващите месец днес  bouquet
Ей тая нощ спахме на широко отворени прозорци и Тедко стана в 5,45 Mr. Green като заспа към 20,30!!!
Ох добре че си поспа детето и сега продължава съня Heart Eyes
А при нас явно обрива около чурчето и към дупето е бил от Хъджиса-нарочно сутринта му смених пампата и беше спаднал обрива при това снощи като го изкъпахме сложихме Молфикса.
А на Сминчо обяснявах че тия Теско/0,26ст. са като Молфикс/0,27ст но по мекички и на лепките имат ластик-това е различно също, а за тия лепки никога не са ни изтървали?!?
Ох пия кафе цяла кана и гладя че се е натрупал един куп Joyи пред ПС-то цъкам  hahaha
Ей мерси за климатиците който се сети пак да казва с какъв е и дали е доволен Hug
Целувки на всички мами и мъници!!!! Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 09:07 от mama79

# 298
Добро утро и от нас Hug

mama79, аз тъкмо щях да хваля моя юнак, че спа от 11.30 снощи до 5 тая сутрин, ама вие ме разбихте, бравос на Тедко Heart Eyes мерси за разясненията   bouquet

Филипче, още сега отивам да си купя едно легенче специално да пишкаме вътре, за да не унизяваме детето Joy hahaha Ей, тия хора си нямат работа и се чудят кво да измислят

Вени, аз нямам нищо против, стига да не е голяма играчка за Дея или Цачи, защото със сигурност отнема време това Peace

Роси, и ние си ги имаме - от претопляне са според мен Peace

хайде и аз отивам да  1ironing на терасата, че там е най-хладно, а и бебко спи там, да му правя компания, а и да  wash и hang

Целувки по краченцата Heart Eyes

# 299
Добро утро мамички. Нашата бебка си заспа пак и аз седнах да видя какво става по форума.

Ама голяма простотия това с легена и пишкането. Ама този момък явно само такива мисли са му в главата. Като гледам и темата за малайзийката(абе тая дума дали така се пише??).

И аз нямам нищо против за добавките в началото на форума, само да не натоварват хората,които пускат темите.

Роси и ние бяхме с такива пъпчици, но това си е от топлото. Понеже имахме и от алергия. Те са по изпъкнали и се разпространяват и по цялото тяло.

Сминсчо, и мен ме чака гладене, чистене и простиране.....а така ми се мързелува днессс

Общи условия

Активация на акаунт