На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 209
  • 333
  •   1
Отговори
# 270
Брей, ще измрем в тия жеги sweating
Аз все още съм с Памперс 3-ка Актив бейби и съм доволна, нямам пропуск Peace
А бабите са си титуловани като такива, никакви маминки и мамчета Naughty

# 271
Сминшо, споко същото има и в моя пакет Peace
За памперсите - възмутена съм от Памперс 3 - Дени беше наакан до ушите с тях.
Хъгис са супер и смятам да продължим с тях.
бабат аси е баба и няма да се подмлади като и викаш мама... а детето си има само една мама!
Било е тяхното време да са майки сега е нашето.
Пукам се от жегааааааааааааааааааа!!!
от 3 дни бабчето го води на разходка щото на мен ми дойде мнооооооого яко.
направо взех да оглеждам памперсите и бая се чудих дали да не пробвам един.
направо му завиждам как попиват!
Омазах леглото че и матрака чак.
Абе хора до кога е това баташко клане??? newsm78 #Crazy

# 272
Здравейте мамчета и бебоци!!!
Честит рожден ден на Мимка! Честит трети месец на Тони! bouquet
Да ви се оплача и аз не се търпим от тая жега в неделя цял ден мрънкане и реване и днес същата работа-а върха е че от десетина дни спеше от 20,00 до 5,00 както се бях похвалила-но снощи от жегата стана в2,30 и после едвам заспа и то при нас че да се успокояваме. #Cussing out
Сминчо аз взех Хъджис флексибъл/28ст.бр-92бр./ ама нещо не ми харесаха отстрани лепката му драска на крачето-тоест не се застъпват предно и задно и се изприщихме чудно-днес ходих да си ги сменям с Молфикса от тях и от Теско съм най доволна.Пробвахме и Либеро но не...
А и друга новина ние сме на Аптамил1 който е 17,58лв. и беше 900гр.-да ама има нови партиди от 800гр. И опаковката по друга, но на старата цена-честито, добре че човека намали храненията та да компенсира. #2gunfire
Блазе на тия от вас със климатици-гледахме ги ама незнам-споделете какви са ваште като марка,че съответно и цените различни?!?!Не съм от пресметливковците по принцип но покрай малкото слънце взехме да се ослушваме за по-изгодното,бюджета в голяма част е за него.
Някой друг да е оправил обрив под чурката и към дупето?!?!Утре сме на доктор, и има 37Т на всичкото отгоре,но доки пак каза течности яко/и Тедко пие вода като за световно/ че терморегулацията на мъниците не била още както трябва и поемат от околната температура...пфу. Sick
Аморитка и ние все на една страна сме и се криви като му обърна главата-казвай каква е гимнастиката?А мерси не бях стигнала до отговора!
 Цвети аз сутрин на първото ядене го оставям –ако е бомбаж го сменям/в смисъл много пишано защото ние акаме 1път на ден максимум 2пъти през 2-3дни.
Айде чао желая ви спокойна и прохладна вечер-дано и за нас да е такава!!!

# 273
мацки, тая вечер съм сама и ще блея па ПЦ-то.
кажете ако правя нова тема кои линкове да запазя и кои да изтрия - демек полезни ли са наистина "полезните линкове"? Ей тези:

Полезни връзки: http://mama.start.bg/, http://deca.start.bg/

"Световната конспирация срещу здравето" д-р Атанас Гълъбов

И специално за Данчето - Аватари

# 274
mama79, аз и на лични те питах - откъде ги вземаш Хъгис на такава цена? казваш Теско са добри, а...аз тях гледах последния път, ама на - пак Пампес взех #Cussing out за климатиците - ние сме със Шарп и Панасоник - инверторни Peace

Цачи, бе к'ви аватари за Данчето бре, за нея една каса с  beer       smile3534

# 275
Абе само аз ли попадам на Хъджис на 42-43 ст?
ей на и в пакостника са толкова http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1508

# 276
Деси, аз където ги гледах тук са по 50 броя - 18 лв, т.е идват по 0.36 ст. А от там Памперс и Либеро са най-еврини - съответно по 0.30 ст и 0.28 ст (за размер 3)...що така се разминават тез цени newsm78 Хъгис в Метро има ли ги  newsm78 ще поръчам аз да питат и цена Naughty

# 277
  • София
Ползвах Хъджис, когато бяхме на размер 3-6 и съм доволна. сега сме на Рамперс актив бейби и също съм доволна!
Юмручено го лапа, даже и цялата ръка. понякога като че ли се приспива така!
Мисла, че няма Хъджис в Метро- не съв видяла като ходих миналата седмица.

# 278
ЦАЧИ, като правиш новата тема, да вземем да се засрамим! Пиши за протеста на 1 юли, дайте да ходим! Или само аз имам забележка към парите и държавната политика към децата ни?!

ПРОТЕСТ НА 1 ЮЛИ, СОФИЯ, 10.00 часа,ФОНТАНА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

# 279
Ползвах Хъджис, когато бяхме на размер 3-6 и съм доволна. сега сме на Рамперс актив бейби и също съм доволна!
Юмручено го лапа, даже и цялата ръка. понякога като че ли се приспива така!
Мисла, че няма Хъджис в Метро- не съв видяла като ходих миналата седмица.
Хъджис има в Метро, тези с Мечо Пух на опаковката. Те са, нали?

# 280
Аги, идеята е супер!  newsm10 smile3501

Цачи, добави Варна - 01.07 - 10 ч. на входа на морската градина!

ето за всички http://muriel.minus273.org/plakat_kolichka.jpg

А Huggies знам , че има в Метро Peace

# 281
Абе плаката не е лош, но как да го принтя? Той миналия път един грамадееееен! Принтера нещо го надялка, т.е. само част от буквите изпринти... newsm78

# 282
  • София
Явно не съм видяла и по колко са?

# 283
Явно не съм видяла и по колко са?

и аз туй питам Laughing

Абе плаката не е лош, но как да го принтя? Той миналия път един грамадееееен! Принтера нещо го надялка, т.е. само част от буквите изпринти... newsm78

ми сигурно може някак си да се намали, утре ще си поиграя Peace

# 284
Абе хора тва нещо е огромно
кво да пиша последно и каде точно???
датата и местата ли?
или напрова линк към темата?

Общи условия

Активация на акаунт