А за нощното сменяне си помислих ,че съм единствената и се изплаших да не правя нещо нередно,но пусти мързеллл.Е,ако случайно се наака го сменям веднага,но това е ставало 2 пъти от
месец и половина насам
)!
), американският трябва да се задвижа да му го извадя, но аз моя не съм извадила, а нали съм гражданин от септември миналата година, страшен съм моткалник. Както ни канят едни приятели в Канада, няма да можем да идем. 

май и ние хапваме повече от 7 пъти,но аз просто никога не съм ги засичала(а и немога де).Понякога прави пауза от 5 часа,друг път не.Понякога яде на 2.5 часа,а след това може и 3.5 да минат
Просто със сигурност са поне 7 де 

наще са pamper baby dry с героите от улиза сезам и с обла4ета,много са шарени като цяло,но нито 4ервено дупе,нито пускат
купувам ги за 7,5 долара 48 бройки просто да сравним....и мокрите кърпи4ки са ни на памперс....аз пък от хъгййс не съм доволна
брех тая разлика ??? 

. Много здраве, радост, късмет, любов и всичко най 

не ще, ако се излъже на седмица да изпие 10-20 мл е цяло постижение ... 

та искам да питам какво има във вашите кутийки? не ми е за мострата, ама баси тъпите жени
.60 бройки са в пакет.То пича ,който ги продава ми каза ,че е смятал малко да ги увеличи(1ст мисля)но се е отказал,за да не си загуби клиентите
Ама чак пък до 43 ст да надуват