На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 211
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
МисЗ-че,то затова детето не иска вода.Ние сме вън в най-големите жеги(от11 до към 15-16 часа)и Ицето пийва по 10мл м/у амкането.
А за нощното сменяне си помислих ,че съм единствената и се изплаших да не правя нещо нередно,но  пусти мързеллл.Е,ако случайно се наака го сменям веднага,но това е ставало 2 пъти от
месец и половина насам Naughty  bouquet   

# 256
Аз само да кажа Че сменям памперса нощем само ако е наакан, а тя по принцип тази дейност я върши към 5-6 сутринта в огромни количества. Само снощи го направи в 3.
Вода давам но само навън ако промрънка. Но обикновено само се плюнчи и после пак надава вой за цица. Но ние се храним мин 8 пъти. А наскоро се буди ужасно често и нощем. Може би е
просто жадна, но аз в просъницата не се сещам да я пробвам с водичка.

Излизаме на разходчица.

# 257
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Мимка! Честит трети месец на Тони Чаенов! Живи и здрави и големи да пораснат (последното само за малкия рожденик  Wink)!

И да му минава разстройството...

Цвети, сега по топлото давам вода, само ако сме навън (вътре не ще), пие я, един път изпи над 50 мл, това ни е рекорда, ама и деня беше рекордно горещ.

Сега разбирам защо се оплаквате от памперси. Купих пакет (зелен) на Pampers Baby Dry, които са различни от жълтите Pampers Swaddlers или лилавите Cruisers. Е, непрекъснато сме омазани по гърба, краката, просто са ужасни! Това не ми се беше случвало от началото, когато или не ги слагахме правилно, или номера беше малък. Та ако това е качеството Памперс, което внасят в България, нищо чудно, че почти никой не е доволен. При това тук тези боклуци и другите хубавите са на почти една цена, което ми е неразбираемо??? За мамите в Щатите, имайте предвид!

Иначе и аз не сменям през нощта и Дани ака сутрин, но вече няколко пъти омазваме и нашите чаршафи  Laughing

...
Зарка, ти за БГ паспорт ли говориш, защото аз питам за Американски ( или вие такива няма да правите)? Аз БГ за сега не мисля да правя, най-вече защото е голямо губене на време. От тук незнам дали ще го направя, а като си идем хич няма да се занимавам с това, че ще ми отиде цялата ваканция. То нали трябвало първо ЕГН и незнам там какво си още, нямам нерви за това на този етап.
...

И аз разбрах питането ти като за български паспорт, за който мнението ми съвпада с твоето (отново Grinning), американският трябва да се задвижа да му го извадя, но аз моя не съм извадила, а нали съм гражданин от септември миналата година, страшен съм моткалник. Както ни канят едни приятели в Канада, няма да можем да идем.

За воденето в България искам още сега, ама няма отпуска. Сигурно ще е догодина, при смяна на гарда на бабите, пролетта или най-късно лятото.

Радвам се, че се е оправило положението с вечерното хранене, и дано Алекса добре да свикне с гледача.  Hug

Янче, къде сложи снимките от концерта? Много се кефя, поръчах си вече диск със записа от София!

Сутиени нося само кърмачески, в другите никакъв шанс да влезна. Мислех да си купя по-големи, но аз или кърмя, или помпам на работа и пак ще трябва да се отварят...

Това за флуора беше много поучително, тук всичката вода е флуорирана и не знам какво да мисля...

Юлче, много си права за вода - кенеф!

Екс-диабет мама, дано се оправя се майка ти! Аз откакто родих, все по-добре се разбирам с майка ми, преди все се карахме... Само да са ни живи и здрави!  Hug

И аз имам въпрос - всички ли казвате на бабите "баби"? Ние им казваме, ама ми е нещо странно, чудя се дали да не въведа "мама еди-коя си", "мама другата" и "мама" (аз-основната)?

# 258
Всъщност Черепахова като се замисля newsm78май и ние хапваме повече от 7 пъти,но аз просто никога не съм ги засичала(а и немога де).Понякога прави пауза от 5 часа,друг път не.Понякога яде на 2.5 часа,а след това може и 3.5 да минат ThinkingПросто със сигурност са поне 7 де Naughty
А туки виждам се говори за 5 папания newsm78
А това за лапането на юмручето да не е някакъв трик присъщ на всички мъници след 2ри месец?Ние плюем бибата и лапаме юмручето.Тикаме ,тикаме и като видим ,че не влиза-хоп 2та пръста мушим и готово
Вашите мъници изтласкват ли се с крачетата нагоре???
А защо аз не ходя често до кенеф? newsm78

# 259
за кривите глави  основната зада4а е да се седи по корем4е възможно наи много вклю4ително и повреме на сън ,6екер4ето хи4 необи4а но аз като го издебна 4е е заспал дълбоко го обръщам,а гимнастиката ни денс не6то ни забрави не6то се слу4ило....но много скоро 6те пусна снимки с упражненията.незнам дали ше се оправят тикви4ките но силнооооо се надявам!!!

колкото до памперсите памперс явно разликата е огромна защото аз за нищо на света не бих ги сменила с други ама ж бг какви внасят и от каде идея нямам newsm78  наще са  pamper baby dry с героите от улиза сезам и с обла4ета,много са шарени като цяло,но нито 4ервено дупе,нито пускат newsm78 купувам ги за 7,5 долара 48 бройки просто да сравним....и мокрите кърпи4ки са ни на памперс....аз пък от хъгййс не съм доволна newsm78 брех тая разлика ???

# 260
  • Русе
Ами, Цвети, ние даже изкарваме с 4 памперса на денонощие, щото акането си е цяло събитие, пък за малко напишано не сменям.

В тая връзка, на нас Памперс никога не ни е пропускал (то не че има кво, де), ама и с баткото (дето още си е сральо) не съм имала проблеми, но пък той е бил на "Total Care", а сега са други - "Active Baby".

Вода - чиста, и ние не пием, само чай, и то с малко кафява захар, за да пие повече...   Rolling EyesНе че искам да я наливам, ама нали повече течности препоръчват за акането... newsm78

burka, ние сме точно така - аз съм "мама", а бабите са "мама еди коя си" - такава е традицията в двата рода, не че имам нещо против да са "баби".
  Mr. Green

# 261
Цвети, от къде намираш Хъджис за 27 ст. Shocked? Аз ги купих на 43 ст. Shocked
Аз незнам Калоян колко пъти яде на ден от както е жега, няма никакъв режим ... понякога яде на 2 - 2,5 часа, друг път на 3, през нощта прави пауза от 6 часа вече ... но даже и не се замислям колко пъти яде, ще видим в четвъртък какво ще каже кантара Simple Smile

А Кало вече си смуче палеца ... лапа, лапа, лапа юмручето и като успее само палеца да си захапе, елате да видите какво става ... а биба не ще ...

Мимка bdbaloni. Много здраве, радост, късмет, любов и всичко най  bouquet

Честито и на Тони на Аги Two Hearts

И аз не ходя често до WC, даже се чудя къде отиват течностите дето пия, ама явно една част на пот, друга на кърма и то за WC-то не остава ...

И аз през нощта не сменям памперса, ако не е наакан ...

А вода давам, ама няма кой да я пие Simple Smile не ще, ако се излъже на седмица да изпие 10-20 мл е цяло постижение ...

Аз все още си карам със сутиените за кърмачки ... ама ако излизам навън и обличам нещо с тънки презрамки слагам друг и само подплънки слагам, че все потича по малко (а някога и повече)

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 19:37 от desi

# 262
Здравейте,
аз тука малко не ми се пишеше то и сега не ми се пише но поне да честитя на празнуващите:
ЧРД Мимка! Мнооооооооого щастие ти желая!И честито на патерици на Янчетата да са живи и здрави и много усмихнати! И на Тони на Аги честитки!

# 263
Иленка-ами купувам ги от Асеновград newsm78.60 бройки са в пакет.То пича ,който ги продава ми каза ,че е смятал малко да ги увеличи(1ст мисля)но се е отказал,за да не си загуби клиентите hahahaАма чак пък до 43 ст да надуват newsm78

# 264
  • Boston, MA
Да, точно тези Памперс Бейби Драй в зелен пакет с улица Сезам, целите са шарени - ми те са около два пъти по-тънки от Памперс Суодлърс в жълтия пакет - пак са с героите от улица Сезам, но само една малка картинка отпред. Не знам, може да е до както свикнеш. Хъгис ползвахме само за малко и май бяха ОК. Кърпички ползвам Памперс Сенситив, на Хъгис са по-дебели, но много напарфюмирани, т.е. много химикали. Няма да сменям нищо вече.  Grinning

И аз така реших, че лапането на ръце, юмруци и т.н. е някаква стъпка в развитието на двумесечковците.

# 265
Смехоранчо, много ти благодаря за отговора! newsm51

аз нямах нищо против да му давам вода или чай, в началото пиеше и по 100-150 мл. на ден допълнителни течности, а сега в големите горещини не иска и 10 мл...все едно оцет му давам, така се мръщи newsm62

burka, аз им казах - както те искат, понеже едната ми баба държеше да й казвам "маминка", а и имах живи доскоро прабаби и така си ги различавах - баби и маминки, но сега майка ми и свеки си казват - "ние сме баби, а мама е една" newsm10 newsm03

аз сменям на 3 часа памперса, ако се оака - естествено не чакам 3 часа, последно в 11-12 вечерта, но през нощта в 2-3 ч. не го сменям, ние също акаме сутрин предимно - 2 пъти стабилно на ден

мамчета, взех си пакета от Ретро радио - в една кутийка има един голям шампоан, 1 мостра на друг шампоан, 1 мостра на кремче и книжка на Nivea, но естествено от Пощата са го отваряли и после го запечатали с тяхно тиксо #Cussing out #2gunfire та искам да  питам какво има във вашите кутийки? не ми е за мострата, ама баси тъпите жени Rage tantrum Rage

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 20:08 от sminscho

# 266
Иленка-ами купувам ги от Асеновград newsm78.60 бройки са в пакет.То пича ,който ги продава ми каза ,че е смятал малко да ги увеличи(1ст мисля)но се е отказал,за да не си загуби клиентите hahahaАма чак пък до 43 ст да надуват newsm78

Хм, аз 5-9 кг ги намирам само по 50 бройки в пакет ... абе явно има доста разновидности, ама пък от 27 на 43 ст. ми се вижда много голяма разликата ...

# 267
ох Деси,съжалявам ,че съм отговорила на Иленка за твоя въпрос Joy.А защо не провериш и на друго място за цената???

# 268
  • Русе
Ааааа, нищо Цвети..., и мен ме вълнува.  Grinning Peace

# 269
Еее Бурка, недей тъй, че точно от зелените мислех да отварям следващия пакет, че и от 100 и колко бройки дето са. Добре че само един имам от тях. Ако успея да ги изразходя преминавам на Хъгис за 2-3 месеца, че за толкова имам запаси и после вече ще реша на кои да се спра.

За обръщенията към родата (бабите) не съм мислила, ако може и само по име ще караме. Аз малка бях като казах на сестра ми да спре да ми вика "како" и от тогава по прякор ( по име и до ден днешен не може да ми вика, явно и е терсене),ама ако може по име най си падам. Може и да направя изключение за бабите и дядовците, но има време да стигнем до там.

Мдаа, това с лапането на юмруците и ние го правим, все повече и повече дори и след ядене.

Общи условия

Активация на акаунт