На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 212
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
#2gunfire #Cussing out тия Pampers ще ги изгоря! е*аси!!! Rage Rage Rage tantrum за пореден път ми пропуснаха!!! #2gunfire #Cussing out
Не стига, че на бебо му е топло, целият е обринат милия, а спи само с къс ръкав - боди или тениска и спалното чувалче през нощта, а през деня е по боди без ръкави, а и оакан #Cussing out #2gunfire

Моля ви да ми кажете в Метро Хъгис по колко са? бройка и цена - ние сме около 7 кг, за да знам дали да се вдигаме до другия край на града или да ги купувам от пазара до нас Hug

Цвети, тъй като с Ицката нали се движим заедно като размери - на кой номер Либеро сте, защото почвам да се замислям, че може да са му малки на Алекс - 3ка от Pampers, а определено ще се насоча или към Либеро или към Хъгис newsm78

renkata, срещата снощи беше много яка Joy hahaha аз по принцип не си падам по футбола, ама снощи се накфеих максимално - за съдията един red

petia_p_p, знам че в дупето се мери, докато спре да се качва Peace

аа, тия жеги ще ни уморят  sweating в стаята след като стана 30 градуса и пуснахме климатика и бебо заспа...милият, топло му е, а аз направо отслабнах с това потене  Nature Sunny

# 241
Хайде и аз да се включа.

Честит рожден ден МимкаМами-кърмачки, вие сменихте ли вече сутиените с нормални и как ви се чувстват гърдите?Че искам вече да ходя по потничета, но с тези дебели кърмачески призрамки е грозна картинка.

Сминшо, в Метро има прИмоция в момента на либеро -88 бройки + мокри кърпички =29 лв приблизително. Ванче, редактирах сеНа Симона размер 5 - 8 кг и е добре, но тя е някъде към 6 кг.
За главичката и Симона я вдига само когато е в настроение, но не се притеснявам защото в изправено състояние я държи стабилно.
Иначе най-новото при нея е, че прави леки коремни преси, в кошчето за кола са най-видими, изтегля цялата глава и гърдичките напред и си разглежда крачетата. Но май добре и се отразяват и с пъпчето имаме напредък и повръщането намаля.
А и тази сутрин се завъртя от гръб настрани, но стимула беше голям - разголена гърда.

Мерси много за поздравите Hug, Нуни за следващата година ще знаеш Wink.
Аз ще се опитам да дойда на НДК утре.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 15:49 от Cherepahova

# 242
Сминшо,памперсите да уточня че струват в Метро 29 и малко лв.,но както е писала Янчето са с кърпички Либеро- 72 бр и 88 бройки пампи- мега пак-излиза супер изгодно PeaceМисля,че си струва да отидеш до там.

# 243
мерси, мами  bouquet

# 244
Абе памперс и на мен ми вдигнаха кръвното и им теглих такава майна голяма. сега сме с молфикс и съм много доволна - у наше село Либеро неможах да намеря:) и Хъджис не са баш такива каквито коментирате.

# 245
Поспах малко, около час всъщност.
Имам разстройство и е весело, малкия също ака много, така че сме комбина! smile3550

# 246
  • Русе
Привет момичета!
Честит Рожден Ден на Мимка!  bouquet  bouquet  bouquet

чаено момиче, и аз така една нощ се събудих със зверско разстройство и така откарах до сутринта, през половин час в кенефа  smile3550...Междувременно не съм спирала да кърмя, и на бебка въобще, ама въобще не и се отрази - остана си все така запечена  Tired.

Диди, отдавна си държи сравнително добре главата като е по-корем и вече се опитва да се обръща, но успява само полувинчати "обороти" да прави (примерно от станично - по корем), ама тя си се роди едра и жилава, и едва ли е добър критерий. Вени, пробва ли да му издърпаш ръчичките по-напред? Така, мисля им е по-удобно... newsm78

Сокове и пюрета, и аз не давам и няма да давам поне още 2 месеца.

renkata, и аз се изкефих на мача снощи..., ама здравата ги порязаха и двата отбора.
А тоз клошар...думи нямам просто... #Crazy

Cherepahova, аз не си нося кърмаческия сутиен, щот ми е малък  Embarassed, ходя с разни безшевни с тънки презрамчици...

# 247
  • София
DG, същата работа - обръща си главата и си стои така! само ведънж я вдигна и това беше! добре,че я държи като е изправен, че иначе щях сериозно да се притесня! В петък сме на консултация и ще питам. Отивам да послушам съвета за ръчичките.

# 248
 smile3515 smile3511 smile3515 Започвам да пиша вече за десети път - дано да успея вече. Не че имам кой знае какво да кажа, ама ей така да не ме забравяте  Wink
Мача снощи беше жесток - изкефих се максимално. Само ме е яд за холандците, ама карай - португалците заслужаваха повече да спечелят.

[
color=red] Мимка, Честит Рожден Ден!!!  [/color]
[/b]
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ние сме на Хъджис Флексибъл - доволна съм, но собственика на магазина до нас ни ги по поръчка - не знам от къде ги взема. Не ги зарежда, щото били много скъпи и нямало кой да ги купува и затова взема само, когато някой му поръча. Още месец ще сме на тях и после минаваме на някакви по-евтини, че много вътрешно с тези.
С разходките се занимават предимно бабите, защото сега сме заети със Световното

newsm47 newsm47 newsm47

# 249
Сминшчо-педи да откия хъгис флексибъл ,бях на Либеро.Взимах от 5до 8кг на Либеро  мисля newsm78 на цена 37ст бройката!След като  намерих Флексибъл на Хъгис,зарязах либеро.причините са 2 Peace:
   1. Либеро са много добри,но ластикът отстрани на крачетата е направен много тесен и понякога при по-рядко и обилно аки се случва да пропуснат!Иначе доста попиват Peace
    2. Хъгис са на 27 ст и освен ,че отговарят на всички мои критерии ,за разлика от Либеро въпросното ластиче е широко Naughty
!0 ст на бройка са си бая ooooh!.като ги сметнах...ми то идват 20лв повече тия Либеро.Търси Хъгис Флексибъл от 5-9кг.пише и една 3ка преди килцата(може би като размер)
Леси-Защо скъпо бе душа?Ти на колко ги купуваш?
Иначе и ние сме нервни от жегите...
Аз се чудя кога и моят малчо ще започне да се врътка по корем. newsm78Педи каза към края на 3ти месец..
Ядем  по  7 май,но го казвам условно,защото понякога май са 8.не ги смятам.
Мамите Не даващи вода  сега в жегите пак ли не дават,защото аз давам по около40-50 мл на ден
Юлче-следващата лекция е за захранването

# 250
 newsm18 Tada  ura Popcorn eat smile3510  261uu  bigdance2  costumed034
Черпим ви за нашите 3 месеца! Малък празник! Ей ви на, торта, пуканки, ние с бебо ще гледаме само, че нали знаете вече  - на диета сме!
Сега се сетих за Сесил, дано всичко да е наред с нейната беборана!

# 251
След 3 дни почивка и аз съм на хоризонта.

Честит рожден ден на МИМКА  bouquet весел празник и всичко най-хубаво от нас!

Аморитка, аз се интересувам от тази гимнастика за главичката. Ние също спим само на дясно и някакси и стана плоска главата от нея страна. Мъжа ми казва, че от косата е така, ама аз го виждам че от другата си е заобленено добре. Така че моля те казвай какво практикувате. Между другото, това оправя ли се в последствие ако не се предприемат мерки?

Дея, ние сме на 5 хранения от доста дълго време, яде по 120мл, по някога даже не може и тях да изяде.

Зарка, ти за БГ паспорт ли говориш, защото аз питам за Американски ( или вие такива няма да правите)? Аз БГ за сега не мисля да правя, най-вече защото е голямо губене на време. От тук незнам дали ще го направя, а като си идем хич няма да се занимавам с това, че ще ми отиде цялата ваканция. То нали трябвало първо ЕГН и незнам там какво си още, нямам нерви за това на този етап.

Мисти, и ние с мъжа ми прекарваме само 2 уикенда в месеца заедно, така че знам как се чувставаш. Верно виждаме се всяка вечер ( освен ако не е нощна), ама за излизане заедно забрави докато не дойде почивния ни уикенд. Но можеше и по-лошо да е, защото ако няма кой да ни гледа малката трябва да се обърна в противоположни на неговите смени и тогава хич няма да се видим.
Това ме подсеща да ви кажа че нашата беба е днес за първи ден на гледачка. Или по-скоро гледач. Не стига че трябваше да я дадем милата ами  сефтето и с мъжки детегледач. Но момчето е много свястно и си гледа неговите две момиченца, едното пак априлче, ама от миналата година, та има опит. Как ще се справи с 3 незнам, ама още не се е обадил, пък аз изчаквам преди да му звънна, че да не помисли, че ще му дрънкам по цял ден. Това е само временно решение за нас, защото очакваме сестра ми да дойде другия месец, така че тя ще ни бъде гледачката за известно време. Но нямам търпение това да стане, че дори и да го познавам този човек, пак ми е едно такова съмнително, дали ще изпълнява това което изисквам или ще си кара по неговия начин, никога няма да разбера.

Цачи, аз искам бебе 2007, защото ги искам с малка разлика и защото ако съдя по тези таблици, забременяване тази година е по-вероятно да ми донесе момченце ( каквото искаме за второ), а догодина ми го дават пак за момиченце ( на което нямам против също). Само че нашия тати не е готов толкова скоро ( то ми отне 8 години да го подготвя за първото леле мале), пък и казва да се нарадваме на Алекса първо, че тогава друго. Та за сега оставяме за догодина, ама ако междувременно стане тази година хич няма да съм против. Определено обаче пролетните бебета ми харесват, хем по-лесно се гледат, хем не съм бременна по жегите, които тук са направо непоносими. Значи хванах последната седмица от бременеенето в големите жеги и беше ад, незнам как бих издържала така с месеци.

Цвети, тя Черепахова ти е отговорила вече ама и аз да си кажа. Аз и от преди да тръгна на работа и давах кърмата от шише, сега вече е неизбежно. Искам да се похваля, че вече от 3 дни сме изцяло на кърма, дали ще задържим така незнам, но определено ще направя всичко възможно. Не мога да повярвам, че 2.5 месеца след раждането се наканих на тази крачка. Супер лактация нямам, Цвети, напрежение единствено сутрин и то ако спя по до късно, което е голяма рядкост, така че с това проблем няма. Цедя по 6 пъти, защото както казах, само първото ми цедене за деня е достатъчно за една порция, другите ги събирам по малко по малко, за да изкарам за 5 хранения.

# 252

Мамите Не даващи вода  сега в жегите пак ли не дават,защото аз давам по около40-50 мл на ден
Юлче-следващата лекция е за захранването
Давам вода, но като не я иска? newsm78
И всеки памперс е напишкан, надявам се това да е добър знак. не помня трябваше ли да засичам колко пъти пишка за 3 часа? Защото на всяко ядене аз го сменям, с малки изключение, а той е или само напишкаш и нацапан леко, или е оакан якоооо. Нашият господин ака по 3 пъти в денонощието много, и в останалото време зацапва само. И това от няколко дни насам. Преди акаше нон стоп.

За главичката - била ни крива от...бебешко ляво. Сега го слагаме на дясната страна, за да я изкривим и от там:)))) Не бях забелязала да има предпочитание за страна, затова се учудих, че намират тимберицата му леко кривната. В петък сме на консулт, ще питам какво да го правим.
За долната главичка  Joy - абе къв е тоя зор да им пипате пишките? Я пипайте други пишки, тея са малки още! Joy

# 253
мами и да ви питам още нещо...
вие през ноща сменяте ли ненаакани памперси?
И след онова за Флуора....Аз си купих хомеопатична паста за зъби Без флуор.мъжа ми ми каза,че ще ми спре нета,че вече съм станала нетърпима.... Thinking
МисЗ-разбрах аз мила.Просто бях забравила ,че работиш Hug
Ние акаме по 4-5 пъти и то вечер след къпане се случва много рядко.Аз и затова вечер не сменям памперс,но се чудя дали не е лошо това от хигиенична гледна точка.Иначе е супер удобно,защото Ицето ака към 6-7 сутринта и вечр само подавам цица....как мислите?
Мимка ЧРД  bouquet

# 254

Цвети, аз искам да и давам, обаче тя не кусва и това е, и чай на Хип приготвям все да има пресен и него така си го изхвърлям. Но пък и ние по жегите не излизаме, то ние по принцип рядко излизаме. В къщи сме на климатик и явно за това не иска вода.

Вечер пампи не сменям, ама тя и не става вечер, горкото сутрин даже го будим преди работа, че нали трябва в колата да я сложим и тя се събужда. Иначе като ставаше в началото сменяхме, в последствие обаче като взе много да нервничи ако не и дадеш да яде веднага и спряхме тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт