На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 227
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
ей 4аеното маце, абе ти данеси се притоплила:)  според мен малко неразположение едвали е сериозно Hug

# 226
ако не се лъжа днес имаме рожденни4ка - мимка ,да си ни жива и здрава беб4ето и мъжо да те радват и  слушкат много,весело изкарване днес

и 20 постинга да пусна все ше забравя нещо,абе отвеяна работа.....[/[/color]

# 227
Мимкаnewsm59! Бъди все така очарователна млада дама! newsm67 Весел празник днес с много подаръци!  ura Gift  party002 baloni

Аз от няколко дни не съм се включвала тук, но не смогвам... Sick
Вили е много неспокойна напоследък. Не са колики, а мисля че е от жегата. Заспива за кратко и после пак мрънкане, пак кърмене и пак мрънкане...  #Crazy Добре беше почнала по 6 пъти на ден да яде, а сега - не ги броя вече ... breastfeeding
В събота вечер бяхме излезли в една кръчма с градина - там спа от 18,30 ч. до 22,30 ч.!  Shocked Ама там беше прохладноооо...
От днес татито ни е за пръв път, откак се е родила Вили, в командировка за 3 дни - да видим как ще се оправям с беба и батко!?  Thinking Аз естествено малко ревнувам от тази му свобода!!! Crossing Arms

Пюрета и сокове не давам - само кърма! И аз късно ще захранвам.

Главичката си вдига без проблем, когато е по корем, също и когато я държим на ръце изправена. Дори по корем започна вече и гърдичките да си повдига. Но когато е изморена - не го прави. От вчера упорито се мъчи да се обърне от гръб по корем newsm32, но все още не умее. В това отношение - Ицко на Танина е първенец! Браво на него - голям мъж!!! smile3501

# 228
  • софия
 nbirthday на Мимка!!!

момичета, гледам че доста се обсъжда за пишоците на бебоците. не знам дали сте виждали форума на детската клиника в пирогов, но ето ви линк http://www.pedsurg.net/forum/viewforum.php?f=13&sid=9761db81 … 5a109a8e20d5441e3 мисля че може да има доста полезни неща

# 229
newsm51   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМКА! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ МНОГО, МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ!
newsm51   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Здравейте, мамчета! Ние 2 дни изкарахме само в морската, там..на прохладно, под дърветата се кърмихме, разхождахме, беше много хубавко Heart Eyes

И аз съм получила подаръците от 1000 бебета, ама трябва да ида днес до пощата да си взема пакета Peace

envia, и ние сме така - вкъщи от горещините мрънка, не му се спи, или заспива за 15-20 мин, но навън...ако е на сянка и подухва спи като къпан Whistling

чаено момиче, как си сега? дано нищо сериозно да не е, и аз си мисля, че си попрекалила със стоенето на слънце Peace

Вени*, ние също вдигаме главичката доста, но не обича много по корем да стои нашият юнак Thinking

petia_p_p, ако мериш Т в дупето с обикновен термометър смъкваш 0.5 градуса (аз така правя)

Me4o Puh, аз знам за пюретата - след 3ти навършен месец и смятам да давам Peace

Beauty, бравос за банята навън! Така ми се иска и на мен да го поплискам малко в коритото на терасата newsm78 вземам да се замислям....

Хайде целувки засега, че ще стане много дълго Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 11:49 от sminscho

# 230
  • София
ЧРД, Мимка! Да си жива и здрава и малката сладурка много да те радва!

Искам да попитам как мерите температурата с какъв термометър и къде?И вярно ли е че колкото показва термометъра се сваля с 5 градуса?
Аз меря в дупето с обикновен. Имам и дигитален, ама не мери много точно, пък и много доверие на електрониките нямам, щото и аз съм се занимавала с такива неща, пък и всички около мен са електронни инженери, та съм още по-скептична. И не се свалят 5 градуса, а 0.5 и то само, ако се мери в д-то. Ето точно какво пише на листовката на термометъра ми: "Нормална Т при: орална употреба - 37 гр, ректална - 37.6, подмишница - 36.7"

Кажете пак за тази главичка - вдигат ли ги вашите като ги сложите по корем?
Вдига главата и крачетата и почва да се люшка; понякога се набира да пълзи, ама толкова се пъне милия, че след 3-4 минути се изтощава и почва да реве, та повече от 5 мин не може да стои по корем.

шекер4ето вдига много глави4ката и забравя да я пуска даже,но както бях казала преди на нас ни се изкриви тикви4ката от спане ве4но с обурната глава на дясно и сега идва гимнастика в нас дано да се оправи 4е хи4 нее хубаво,някои имали такъв проблем????
Абе, Аморче, ние живеем в България, забрави ли?! Тук на никой не му дреме на къде се е изкривила на хлапето главичката, камо ли да ти изпращат гимнастика вкъщи!

А с пацата и аз не знам какво да праим. Лекарката каза да не пипаме, ама аз искам да направим нещо по въпроса. Имаме доста познати, които на стари години са им ги забелвали, или ако е по-зле положението са ги обрязвали, а и на моя мъж от едната страна му е захванато и не му се заголва хубаво и при по-бурен сех го понаболява; лекарката му каза, че ако го резне, 1-2 месеца никва либоф и той не се нави. Аз не ща да става така и с нашия юнак. Мале, само като си помисля, че някой хубав ден и той ще почне да се секси и направо ми настръхва косата - май ще съм мнооого кофти свекърва!

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМКА!   bouquet

Здравейте, мамчета!

envia, и ние сме така - вкъщи от горещините мрънка, не му се спи, или заспива за 15-20 мин и само като стане прохладно спинка спокойно
чаено момиче,  дано нищо сериозно да не е, но и аз смятам, че си попрекалила със стоенето на слънце

Вени, моят син също отказва да си вдига главичката и аз като теб съм се притеснила доста. Като го поставя, се обръща настрани и си диша без да се опитва да се изправя. Пробвах да му поставя пред очичките някаква играчка, ама не става- пак ще го мъча, но...

petia_p_p, ако мериш Т в дупето с обикновен термометър смъкваш 0.5 градуса (аз така правя), но иначе меря и под ръчичката. Малко е по-невчрна информацията, ама се получава.

Поздрави на всички и весел ден с малчувците  Grinning

# 232
Честит рожден ден, мимка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
аз само питах дали евентуално на някои друг бебок му с е еизкривила глави4кта и ако се интересува да споделя упражненията!!!!но сте разбрали гре6но..........

# 234
  • София
за столчетата за кола  подлагам ми отдолу възлавничка, така че да се изравни малко и да стане по-легнало столче. Вътре го държим по няколко часа, ако го караме в колата, а когато е вкъщи го слагам в него да поогледа обстановката за около половин час и като се размърнка го слагам пак в леглото или количката.
eх_diabet_mama - дайте съвет какви превръзки да купя : има превръзки за родилки, които са много удобни. Не знам памперсите за възрастни какви са.
petia_p_p - как мерите температурата с какъв термометър: Температурата или в дупето или под мишничката. Педи-то каза че в д-то е по-точно, но трябва да се махат 0.5 градуса, т.е. ако показва 37.2 - 0.5 = 36.7 градуса. Педи-то ни е привърженик на живачните термометри и каза с тях, ама аз пък съм любител на новите технологии и си мисля че пак мери вярно.
Вени - главичка - вдигат ли ги вашите като ги сложите по корем : Вдига си главчиката само когато е на кеф. Но колкото пъти ходим на преглед всеки път ми се карат, че не си я държал както трябва, че бил като едномесечно и аз не знам да се притееснявам ли, защото когато иска си я държи, е понякога му клюма като се измори, ама знам ли кое е нормално.
Педито и за играчките ми се кара че не ги следял. Той пак си следи каквото иска - мен ме следи, ама защото аз съм манджата, изборно някои играчки пак ги следи, но други изобщо не ги и поглежда, все едно нищо няма пред очите му.
чаено момиче - Тази сутрин се събудих с разстроен корем, боли ме стомах, повръща ми се: май че много си ги смесила нещата. Аз също преди около месец и половина нещо или се бях натровила или много ги бях омесила /бях пила прясно мляко, боза и отделно бях хапнала сладко от круши-абе манджа с грозде Grinning/, защото легнахме следобяда с бебока да спим в 3 и аз като се събуждам около 6 часа, не мога да се надигна от леглото от болка в корема. Толкова ме болеше че не можех и да викна дори, че да дойде някой от съседната стая. Режеше ме корема яко. След това повръщах, даже и в спешната помощ ходих, но се оправи от само себе си. Пих едно хапченце активен въглен и не смеех да кърмя бебо, но той изобщо отказваше АМ и накрая се принудих да му дам, пък и аз вече се бях пооправила.
Каква е тази таблица за пола на бебето? Къде може да се види?
На мен ми бяха казвали една система с годините на майката и бащата в момента на зачеването и със смяната на кръвта при мъжете и жените и в повечето случаи е вярна, ама за бебо нещо не позна, защото като смятах момиченце трябваше да излезе, а момченце се появи.
 Hug

# 235
  • София
аз само питах дали евентуално на някои друг бебок му с е еизкривила глави4кта и ако се интересува да споделя упражненията!!!!но сте разбрали гре6но..........
А как точно се разбира, дали му е изкривена главичката, щото и Валката спи вече само на една страна?

Баси жегите!  sweating
Като бях в Ботевград и свикнах по цял ден да сме навън,ама то там дървета навсякъде, и в градинките и по тротоарите и навсякъде ходиш по сянка. А в нашия смотан квартал едно дръвче не е останало  Confused и можем да се разхождаме само сутрин рано  и вечерта, ако случайно не вали.

А да ви се оплача, ония ден като се кърмехме с малкия в парка "Заимов и дойде някъв клошар  и разправя: "Айде и мен да ма накърмиш, ма. Айде, ма, и аз съм гладен." И през цялото време стоя при нас и не можах да го разкарам - много гадно ми стана!  Rage

Ей, а гедахте ли Португалия-Холандия вчера red - страшен мач!!! Отдавна не се бях кефила толкова! Пак ми се върна футболния ентусаизъм.  football

# 236
Здравейте  Hug Мишо от два дни се опитва да се обърне по корем, но за сега успява само на една страна да застане. А като го поставя по корем вдига главата и се набира да пълзи, като му подпра крачетата се изтласква напред.
Пюрета не давам още. Лекарката ни е за късното захранване и сокчета също не давам.

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМКА   bouquet  bouquet  bouquet

със живачен търмометър му я меря в дупето, а за колко време? А з за много малко му го сложих и показа 37,3 но значи е нормално

# 238
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но не сме се спряли в Благоевград. Все сме по пътищата някъде. А сега и квартира ще сменяме, та нямам много време.
Честит рожден ден на Мимка!Много любов и малко ядосваници от свекито.
Главичката ние си я държим доста стабилно вече. Само вечер се изморява. Утре сме на консултация и ще докладвам. Ще ни бият и инжекцията. Много ми е притеснено за след това.
И да се похваля, днес е родила една приятелка на която кумувахме с мъжа ми. Така че ще ставам кръстница. Много се радвам

# 239
Честити Рожден ден, миме  bouquet

Честит трети месец на Тони на Аги Hug

Момичета, аз чак на следващия ден разбрах, че моята Яна имала имен ден Confused Много смотана майка съм. Благодаря за пожеланията и честито на патерица на Черепахова Hug

Майчета от София, искате ли утре да си направим една срещичка сутринта в НДК-то? Може да посетим и кърмаческата среща. Съгласни?

Общи условия

Активация на акаунт