На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 229
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Танинче,чак сега влизам и чета постинга ти,но както са ти казали другите момичета кожичката се връща обратно,но преди това аз мажа с риванол.Не се притеснявай нищо не му е станало на бебчето.
Да се оплача от моето педи- не иска ди ми даде направление за ортопед!Тя била преценила,че нямало нужда.И като я попитах как е успяла,като и ортопеда неможе така да прецени на око,щом преглежда с ехограф.И тя си изми ръцете като каза,че другия месец,ще ми даде,ама май се надява да забравя.На всичкото отгоре ми каза да давам пюрета #CrazyАма какви пюрета я гонят,та аз още сок не съм давала.Май ще я сменям скоро.

# 211
Танинче,за жалост и аз чак сега чета постинга ти за забелването на пишката.Най-важното е винаги да връщаш кожичката обратно в/у главичката,че може голяма беля да стане.Ние така до пирогов стигнахме и то не защото не искахме,а не можахме да върнем кожичката #Crazy.Та да знаете,че и това е възможно,в случай че ви дойде не дай Боже до главата-бягайте на хирург-много е страшно,подува се главичката и става лилава.Не бях ви споделила да не ви плаша,но сега го имайте в предвид.И друго важно нещо-веднъж забелена трябва всяка вечер стриктна хигиена,но не с разни мазила-нищо не съм мазала,а само с водичка и гелчето с което го къпеш.Абе с две думи. така както татито ви си поддържа хигиената,така и на малчо правете.И не пропускайте вечер,че да не зарастне случайно.Дано не съм ви наплашила, а да съм била полезна,че ние така си изкарахме акъла с тая пишка,че никому не пожелавам такива преживявания. Hug

# 212
Аз отдавна забелих пишата! В началото оставих татко му като мъж да върши това, но бяха стигнали до никъде, а на мен ми писна и за 3 дни с малко по-усилено дърпане успяхме. Криси не го е боляло. Държа да отбележа, че започнахме от съвсем малка дупчица, аз се притесних, че ще се наложи оперативно да се оправя и затова ми беше фикс-идея да го направим сами у дома, защото като го клъцнат болката е ужасна и пищят яко.
Почистването става, както и при всеки голям мъж: по време на къпане се отдръпва кожата, почиства се главата от евентуален секрет и се връща кожата обратно. Както на вашите мъже им е постоянно с кожа и само по време на секс се забелва, по същата логика не можеш да оставиш детето да седи със забелена пишка нон-стоп! Shocked Това е най-чувствителната част от органа.

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 11:23 от Misty

# 213
мацки здравейте и от нас с шекер4ето,
аз за пишките немога да кажа нищо защото наща е обрязана и грижи нямаме,но исках да питам за папаниятапо колко пъти ядат бебоците???  валентин яде около 6 -7 пъти на ден по 100мл недавам нито води нито 4ай4ета.....  ве4ер заспива към 8 и до сутринта към 5-6 .освен това немога да го оствям сам защото неиска да си гледа игра4ките и да се занимава с тях.оби4а да гледа много телевизора които оба4е никога нее пуснат яжно самата форма и 4ерния екран много го кефят????а за кенгурото  и аз незнаех 4е имало далавера кога се ползва аз ве4е го ползвам...и много му харесва.
ами засега това от мен 4е се олях пак....

# 214
  • София
Еййй,много пусто тук, бе!
Днес се престраших и изкъпах Давид на терасата.   bath1Всъщност само го поплациках. Ревеше от жега горкия  Nature Sunny, а му се спеше и аз реших да го разхладя. След това го оставих по гащички и потник, без памперс върху една такава мушамичка отгоре с плат, от тези дето се слагат да не напишва матрака и го завих с едно чаршафче. Веднага заспа и спа около 30-40 минути. Не беше пишкал. Аз го съблякох и застанах с една чашка над пишчицата да се изпишка в нея.  smile3520Дебнах го 3-4 минути, но той пишка не така силно, ами съвсем лекичко и не можахме да нацелим чашката. Смятам да го оставям да стои по малко без памперс, по гащи в жегите. smile3522
Аморитка, аз го храня точно 6 пъти, през 3 часа като нощес не се храним.

# 215
Здравейте мацки! Laughing
Ей, липсвахте ми, да знаете Hug
Върнахме се днес следобед от вилата, поне поспахме на хладно, тук е адска жега ooooh!
Честит имен ден на двете ни Янчета на патерица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Леле,ама наистина много опустяло.Друг път едвм ви изчитам.Моят Вики хапва по 80-90гр.най-много 6-7 хранения.
Днес тук беше облачно и се канеше да вали и аз не смеех да излезем.Но малкия като е свикнал все навън и в къщи не иска да спи и реве,та се принудих да излезем и веднага се кротна и заспа.От малък започва с претенциите.На мен са ми пратили подаръците на Нивея от Ретро радио и утре ще отида до пощата да си ги взема.
Лека и спокойна нощ  на всички мамчета и бебчета!

# 217
Къде сте бе, мами, наистина е много пусто тук  Thinking 
Тук в момента цари страШна буря и дъжд, все едно 4е настъпва краят на света..... Дано не се събуди мъни4кото  Praynig  и дано след бурята да паднат малко температурите, 4е днес беШе такава жега 4е не можахме да иzлеzем на раzходка  Sad
При нас ниЩо ново, мъжът ми след обяд zамина zа 4икаго и в момента лети над атланти4еския океан и има интернет в самолета и си 4атваме  Crazy  Е гати новите технологии  Crazy

Отивам да лягам, лека ноЩ мили4ки  Hug

# 218
Здравейте мамчета!
Вчера в най големия дъжд се прибираме от РД на баща ми. Висяхме половин час в колата пред входа където нахраних малкия, но той така се беше стреснал че до 1 не можах да го приспя. Милото ми ангелче.
Имам въпрос: Казаха ли ви вече да давате пюрета на бебоците? И по колко? И вие давате ли?
Спокойна нощ на всички.

# 219
Имам въпрос: Казаха ли ви вече да давате пюрета на бебоците? И по колко? И вие давате ли?

Не, много е рано оЩе, най рано след 4тия месец (навърШен, т.е. преz петия), по добре след 6тия. Храносмилателната система е оЩе прекалено крехка, та zа това.

# 220
Момичета, помощ!
Тази сутрин се събудих с разстроен корем, боли ме стомах, повръща ми се...настръхвам цялата, но Т нямам, слава богу. Мисля си какво съм яла, не намирам причина в храната. Вчера се припичах да събирам тен, да не би да съм слънчасала?
Сега се чудя, мога ли да кърмя? Нали нищо няма да му стане на бебо?

# 221
добро утро
за пюретата е много рано първите се дават от навършен 4месец
Искам да попитам как мерите температурата с какъв термометър и къде?И вярно ли е че колкото показва термометъра се сваля с 5 градуса?

И ние вчера с тоя дъж направо полудях, защото бяхме в едно кафе в парка и като заваля този дъж и ние с количката под чедъра, таткото докара колато до кафето и едвам притичакме с бебо добре че не се намокри пак си бях забравила дъждобрана ебаси къръщината, когато ми трябва не го взема и то заваля порй
ние се храним по 5-6 пъти вечер си спи цяла вечер

Аги може да си слънчасала взимай мерки

# 222
  • София
Добро утро! за пишката - не я забелвам - док каза да не правя нищо1 бях започнала, защото имам приятелки с момченца и те ме посъветваха да го правя, но докторката ме спря. дано не съм сбъркала. за захранването - мисля да захранвам от шестия месец, т. е. при навършени 5 месеца.
За температурата - та ка е-сваляй 0,5 градуса.
И нас ни хвана дъжда, как ни намокри с каката! на Мати остана сух, слава богу!
Кажете пак за тази главичка - вдигат ли ги вашите като ги сложите по корем?
Хайде излизаме, докато е още хлад, ако въобще има такъв!

# 223
Пия Смекта и  Ентерол, меря Т да не би да вдигна и ще лежа, или пред компа. Свекърва ми се върна от работа и пое бебето... Sick Тя ще го бута днес, аз само за хранене ще служа, да не би да му лепна нещо.
По-вероятно е да съм си претоварила корема с нещо, не вярвам да е вирус.
Или съм слънчасала навярно.
Ама по-скоро 2-3 черешки+няколко малини+салата+бира+пъпеш+...+.... и нещо съм му нанесла удар на моя корем.
Само където свеки трябва да си хаби ден от отпуската и я притеснявам..

# 224
шекер4ето вдига много глави4ката и забравя да я пуска даже,но както бях казала преди на нас ни се изкриви тикви4ката от спане ве4но с обурната глава на дясно и сега идва гимнастика в нас дано да се оправи 4е хи4 нее хубаво,някои имали такъв проблем????

аиде отивам 4е гимнастиката идва ве4е,а слетобед отиваме да видим резултатите от акото....дано няма нищо сериозно

лек ден на вси4ки!!!

в4ера уж имаше буря тва онова голям порой а днес пак е непоносима жега

Общи условия

Активация на акаунт