На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 235
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на Янчетата ни! Да са живи и здрави! Heart Eyes

Днес изкарахме един хубав ден в морската градина, и там се кърмихме, и с татито там хапнахме, толкова прохладно по пейките:hug:

Цвети, тия лекари що се изказват там, където не им е място, ама репликата си я бива за лаф на деня hahaha Joy

Що ви няма бре мамчета, в тези топлици де ходите newsm78 или мач ли зяпате  bouquet

# 196
Честит празник на малката и голямата ни именнички!  bouquetБъдете живи и здрави и много весели и усмихнати!
Ние ноктаците ги режем с нокторезачка на Титания със странично рязане/дано сте ме разбрали какво имам в предвид/,перфектна е Peaceстава супер лесно ,бързо и най-вече е страшно удобна,защото размера и е внушителен. #Crazy
За промените за майчинството и аз не разбрах какво точно са решили newsm78.
Абе мацки,с тия мераци за втори бебета направо ме утрепахте ooooh!.Но-о-о-о-о бравос,така ще се коригира отрицателния ни прираст Peace
Ние днес от 10 -та до сега бяхме по градинките и си направихме импровизиран пикник с бира и соленки,беше прекрасно времето и се възползвахме максимално.

# 197
  • софия
ехеее чакайте да ви се похвалим бре.....то даже е за черпене cheers минахме трите кила и половина вече - цели 3,560 сме Sunglasses....сега целта е 4кг и ще можем да ходим до моретоооои да се носим в кенгурото...то на нас хваленето ни малко странно с тия килограми ама си е истински празник у нас дебелеенето Wink

честито на всички празнуващи  bouquet

# 198
Здравейте и от нас  Hug
и ние сега се върнахме от разходка Wink
Честито на именичките ни днес lovekiss Flowers Bouquet

Браво на кака Рая smile3501 , все така бързо да расте и да радва мама  love001 и скоро да види моренцето Simple Smile

# 199
Оле хораааа, дайте малко инфо. Какво да правя. На сега се къпим и викам да му дръпна малко кожичката на пишока, че дупката изглеждаше по-голяма и то взе, че се забели  #Crazy #Crazy и ся седи едно червено такова уж няма кръв ама незнам какво да правя. Да я връщам ли назад, да я оставя там ли, какво ли, ужасс. Има си и главичка на пишока. Моето бебе е някъв мутант  Shocked До ся му се радвах дето се обръща по корем, а сега и това. Трябва ли да мажа с нещо? Какво да правя?

# 200
Здравейте и от нас с Тедко!!!
Честито на именниците  bouquet
Ние от седмица някъде сме намалили на 5 хранения по 160грама и спим от 20,00до 5,00часа.
Не мисля че са му малко то детето само си определя иначе ще почнем да се търкаляме Joy
А за кенгуро не знаех че зависи от това колко тежи детето-мисля че беше след третия месец че става !?!?
А бибата много яко се избутва и се тика юмрука в устата #Crazy
Целувки на всички -лека и прохладна нощ ви желаем!!!

# 201
Пак съм аз, звъннах на една приятелка дето нейното момченце е вече на две, и ми каза да му я връщам обратно кожичката, че е ако посинеела главичката ставало лошо. Ама аз поне 10 мин го държах така, дали му е станало нещо?

И другото, което е - изяде си на обяд към един часа, 60мл пюренце, което му направих от една ябълка и едно замразено кубче круша. Добре гълташе, не връщаше много и си искаше и още. После като го изяде и се оригна и в три часа пак беше гладен и му дадох да суче. Аз май ще почвам с пюренцата вече, то мойто бебе, голям мъж станало. Преди да го изкъпя път ме стресна - за малко да падне на плочките, стигнал до края на дивана, а аз хем внимавах  ooooh! И тука от два три дена като се научи да се обръща вече и ... аз го сложа в кошарата да спи по гръб, той след 5 мин, по корем. Пак го сложа по гръб и пак по корем. Стигнах до варианта да го подпирам от двете страни с възглавници и го оставям на една страна да не може ни напред ни назад, ама тази сутрин пак по корем го заварих. Дано само не му станат краченцата като на футболист или пък нещо да му пречи да диша  Praynig

Направо за Коледа имам чувството, че ще бяга, ще има зъби и ще приказва. Баси лапето  Joy Shocked

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 21:15 от Танина

# 202
  • Boston, MA
Танинче - не знам какво да ти кажа, аз не пипам, но се надявам да се оправи Ицко и всичко да е наред!  Hug
Честит имен ден на Янче и на Писанче Simple Smile - да са ни живи и здрави!
Да похваля Дани - тази нощ направи пауза от 6 часа, можеше и повече да са, но още сънен му набутах да суче, че бомбите щяха да гръмнат  Laughing, събудих се в 4 часа от болка и в 5 и половина вече не издържах.
Отивам на фризьор - може да се включа по въпроси по-късно. Приятна вечер!

# 203
Танина, аз и идея си нямам Sad ама я най-добре се обади на педито да питаш

# 204
Привет мацки,

4естит имен ден на двете Яни   bouquet 

Малкия Калоян има много сладка Шапка  Flutter

В4ера ходихме при свекитата, малката спеШе по пътя и дори след това беШе спокойна, докато 4акахме един 4ас в една служба, но после у свеки тотално я побъркаха и тя по4на да реве...паникьосаха се zаЩо реве а аz не смеех да йм кажа да я оставят zа малко на мира, на ли рядко я виждат  Cry  По принцип е малко по неспокойна тия дни, мисля 4е има криzа на раzтежа, не zнам. Но поне спа хубаво таzи ноЩ с пауzа от 6.5 4аса  Peace  Ина4е преz деня вzе да папка малко, в пове4ето слу4аи само една гърда zа 10 минути, което ми се струва 4е е малко  newsm78 

Вие сте луди, как така Шъ раждате преz април 2007?  ooooh!  Laughing  Много смели  Wink

Ца4и мерси zа 144  Heart Eyes

Филипка  Hug  Hug

# 205
  • София
Танинче, жалко,че чак сега ти видях постинга.Да, задължително се връща кожичката обратно!
Не мисля, че му е станало нещо, но можеш да се обадиш на педито за всеки случай.
Браво на кака Рая за килограмите!Да продължава да дерзае! Joy
Днес майка ми ни беше на гости. Досега не беше виждала Давид, защото беше в Брюксел, но му беше изпратила страшни дрешки и играчки.Днес пак му донесе. Ама най-много се изкефих на едно боди с футболна топка отпред специално за първенството и една официална риза, светло синьо каре. Сега пък панталон трябва да му търся bowuu
Много съм развълнувана, защото не я бях виждала от февруари, а Давид колко гушкане отнесееее Hug Hug Hug
Филипа, браво за прегледа. Ами да взема и аз да се засрамя и да отида на преглед!

# 206
Пак съм аз, звъннах на една приятелка дето нейното момченце е вече на две, и ми каза да му я връщам обратно кожичката, че е ако посинеела главичката ставало лошо. Ама аз поне 10 мин го държах така, дали му е станало нещо?

Танина, след като забелиш главичката и измиеш добре трябва да намажеш с атнибиотично кремче (по съвет на уролог аз мажа с дефламол) и след това задължително връщаш кожичката обратно, тъй като в противен случай се нарушава кръвоснабдяването на главичката и става неприятна ситуация. Тази фатка я правя някъде през 2-3 вечери за да се избегне отново зарастване. Успех!   bouquet

# 207
Ади, Бюти мерси за бързите отговори   bouquet. Явно вие сте го минали този етап вече, а не казвате  Hug Аз се успокоих, сигурно утре ще го намажа с дефламол или с бочко или с бебешко олио. Сега вече сладко спинка.  И татито и то спинка. Ще ходя и аз. Прочетох малко във форума за фимозата, пише да не се забелва насилствено, ако е лекичко може. А на педиатърките, а и на докторите по принцип нямам много доверие, така че няма да я питам  Wink Дано е наред работата.

# 208
  • София
Честит Имен Ден на хубавите ни ЯНчета - Писанчета!   Hug

Юлче, много ми хареса съвета ти  Mr. Green така си е вода, вода, вода, кенеф и пак и пак и пак, та да дойде и кърмаааа  Mr. Green

Танина, не е ли ранично за пюрета? Тези на HIPP пише, че са за над 4 месеца или има и такива за по-дребни?  newsm78 За пишката - и аз не пипам, нашата лекарката каза,  с две думи, ако си нямам друга работа да се занимавам, но ефект нямало да има и, за да нестане някой фал няма да пипам. Пробвах няколко пъти обаче или аз не дърпам достатъчно силно или... незнам нищо не се подава отвътре  newsm78

Танче, и Станимир яде, когато има прилив на мляко, за около 10 мин, като пусне помпата и ела да видиш. Може Миленка вече да няма време за бебешки работи и да си изяжда манджата на бързо  Mr. Green

# 209
Малкия Калоян има много сладка Шапка  Flutter

Много благодаря за комплимента каза Калоян Turn-l (пък ако ми беше и по мярка щеше да е супер, само дето мама ми я сложи аз си мръдна главата и тя ми пада, ама за снимката постоях малко мирно какво да се прави bowuu)

Общи условия

Активация на акаунт