На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 242
  • 333
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте!

Режа ноктите с нокторезачка за възрастни и се справям добре.
 А нослето чистя като първо впръсквам от разтвора и после дърпам с аспиратора.

Днес бях на гинеколог, всичко ми е наред и каза, че матката ми се е смалила до 5 см. А преди вътре е имало бебе Shocked Каза да се пазим, защото въпреки че нямам още цикъл заради кърменето си имам в момента една  зряла яйцеклетка, която я чакаме до 2-3 дни. Няма да се включваме в априлки 2007 Wink

Вчера цял ден яде като разпрана, а днес едвам хапва по 60-70 мл. Много станни същества... newsm78

# 181
  • София
Аз режа нокти с ножичка на Nuby и ми е много удобна, даже малко пилвам и с пиличката. Ст като види и подивява  Mr. Green  hahaha пиличките не били за мъже.

Скарлет, никакви депресии, никакви самовнушения, казвай какво става и какво те мъчи. АКо не тук къде по-добро място да си излееш мъката, я виж колко народ сме, ще помагаме  Hug

Рени, колко неприятен беше гинекологичния преглед?

# 182
Лелелее момичета това за флуора е кошмар.
Добре ,че е този форум ,иначе направо  сме за моргата......И аз се натискам да ми изпише Зимафлуор онзи ден педито #2gunfire
цАлуФки за сега Hug

# 183
Здравейте майчета newsm03

Не мога да смогна да ви чета-няколко дни не съм се вясвала никаква.Майка ми я съкратиха Sadи сега гледа бебчо-оставям и го за 3-4 часа ,за да се виждам с приятелки и да ходя на плаж-Да ви се похвална вече имам хубав тен smile3521

охх трябва да бягам до утре Peace

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг.
02.06.2006-55 см. 4400 кг.

# 184
  • София
Днес ще се включа с едно изречение
ИСКАМ ДА УБИЯ СВЕКЪРВА СИ
Мимка, да помагаме ли? Аз съм дребна и не съм много яка, ама пък каква съм зла, малеее ...  smile3508

да бе забравих и на мен втория ми закъснява но няма от какво да се притеснявам дет са вика не съм мирисала цветя напоследък Mr. Green
smile3532 newsm62 smile3532
Ей, опасни сте!!! А с тея желания за втори деца направо ме разбихте, макар че всички казват, че така набързичко хората по-лесно се решават, щото като проходят хлапаците и като вземе да става по-трудно и им се изпарява ентусиазма.
А брат ми е с година и половина по-малък от мен - това значи, че съм била на 9 месеца като са го измайсторили  #Crazy Ама ни беше готино, здраво се биехме, после заедно ходехме по купони, а аз даже и се залюбих с негов колега oт университета и сега си имам по-младичък мъж  Laughing

...Да задам един въпрос: С какво режете ноктите на бебоците, ...
Аз си взех една миниатюрна нокторезачица на Солинген и с нея си действам. Ама то си зависи с какво си свикнала да боравиш - ако с ножичка ти е по-лесно да си режеш твойте нокти, значи с нокторезачка няма да ти е удобно за бебко. А тея бебешките комплекти не ми се сториха много читави, ама като не съм ги пробвала, не мога да твърдя... newsm78

А с тоя флуор ме разбихте!!! Айде в България може да дават отрови без да се замислят, ама по света май не е така. Дали ще продават в Швейцария (гледам, че там се произвежда Зимафлуора) нещо вредно за здравето, а?!?  newsm78

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 11:27 от renkata

# 185
Абе размишлявайте си вие за флуора
и докато си размишлявате да ви дам и още нещо
ако искате и като полезен линк ще го сложа
то не е много полезно да се паникьосваш ама ей ви испешъли от торбата с хитрините на Педя човек-Лакът брада "Световната конспирация срещу здравето" д-р Атанас Гълъбов
да се просвещаваме

# 186
  • Sofia
Еееее, накрая успявам да се включа, иначе само ви чета, да ви кажа замислила съм се аз и колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че искам още едно бебе, ама тоя април ми е раничко, но за 2008 съм се нагласила, то със секцио нали две години трябва да стискаш краци, ама като раждах имаше една мама дето първото и детенце  беше на 1г.3м. родено със секцио и  стана кака, та аз ще се боря за момиченце дано ме огрее.  Simple Smile
Аз режа ноктенцата с ножичка от тия бебешките комплекти май на Бертони беше, много е удобна.
Незнам при вас как е, но Ивчо от както стана на месец постоянно има сополи, сутрин нослето му хърка, но иначе сополките са сухички и всяка сутрин ги махам с клечка за уши напоена във физ. разтвор, педито каза че се чистел и това е,но ми кажете трябва ли и след това да му капвам в ноздричките по 2-3 капки или не?
Ние снощи също се разхождахме, даже и биричка пихме в една бирария, а малчо през цялото време гледкаше и си риткаше, позволява ни детето да се отпуснем и ние.
На нас ни сложиха Пентаксима, но в крачето незнам защо, на вас като чета всички са я слагали в гръбчето, нямаше никакви проблеми след това, давахме три пъти профилактично Панадол.
Аз другата седмица си заминавам на село при баба, да знаете, че много ще ми липсвате цял месец няма да мога да ви чета, надявам се да успея после да наваксам с четенето, а за писане кой знае кога ще успея пак да се включа.
Хайде приятен ден от мен, ние днес ще ходим да си търсим кухненски ъгъл, ще се подновяваме така да се каже.  Simple Smile

# 187
Аз мацки днес да почерпя beer, че си имам празник на името.

И поздрави на Нуни и на малкото Янче (гордо да си носи името, и със сигурност ще го направи да звучи още по-красиво) и ако не греша и на yacek

Иначе по темата и аз ползвам ножичка на Титаниа за бебета. Досега не сме имали фалове, даже вече започнах да и ги режа в будно състояние.

Гаден комар е ухапал бибанка по ръката. Със спирт и вода ли да го намажа newsm78

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 07:47 от Cherepahova

# 188
Честито на именниците ни  bouquet
Мами и аз се включих  с абсурдна реплика относно кърменето. Cry
Онзи ден бях при моята гинеколожка,та тя и мъжа и са гинеколози от 35 години newsm78.тя  като разбраха и че сме само на кърма ми се скараха малко.И тук е мястото на най-голямата глупoст изречена от медицинско лице:ти да не мислиш ,че в кърмата има витамини и че ти каъто приемаш такива ги предаваш на бебето ,чрез нея?Кърмата е само белтък #Crazy.Давай сокче!Сега има толкова плодове!-как да не им теглиш една майна.Добре ,че не казах и че вода давам рядко.Щяха да ме линчуват #Cussing out
лек ден от нас
ние отиваме на лекция в пловдив

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 16:48 от ~Цвети~

# 189
Аз за столчетата за кола пак
-По колко време държите вътре децата?
-Подлагате ли пелена ?

1. В къщи не седи много в столчето, че и омръзва - около 30 мин примерно на ден. Но ако случайно заспи си я оставям.
2. Нашето столче има едни такива подложки под дупето и за главичката. Тази под дупето вече я махнахме, че взе да и става малко. А и в книжката ни с главни букви пише, да не се ползва ако бебето е повече от 11 паунда, което е приблизително 5 кг

# 190
Здрасти на всички! Grinning
Моят мъж си се върна на тъпата стара работа и до август ще се виждаме 2 пъти в месеца за 2 дни. По един уикенд на 2 седмици... Де факто мъж нямам аз, сина ми си няма баща... Rolling Eyes И меко казано изнемогвам да се гледаме сами с малкия, но какво да се прави... Ревах 3 дни и 3 нощи и посвикнах, само че по цял ден съм навън, затова не се вясвам. Сега в жегите вече се прибираме, защото Криси навън не може да спи и се изнервя, а вкъщи на хладно му е по-добре. Иначе го мажа със слънцезащитен на Бюбхен, макар че не го излагам на слънце. За всеки случай...
Не са ни сложили още ДТК-то - чак другия месец Shocked ... нали закъсняхмес приема на HB II... Направо ме е страх ако му стане нещо и сме сами какво ще правя... Cry
Иначе мъненкия показва забележителен характер едва на 2 месеца. Mr. Green Ужас! ooooh!
Целувки на всички! Hug

# 191
Ние тези 4-5 дни нямахме нет, мислех, че са ни го спрели за целия дъждовен сезон... На всичкото отгоре телефоните им само заето даваха, та не можехме и да се обадим да ни го пуснат. Много хитро.

Съвет за тези, на котио кърмата почва да не стига - освен, че трябва да кърмите често, трябва и да пиете много вода. Вода, кърмене, вода, кенеф, кърмене, кърмене, вода, вода, кенеф, вода, вода, кърмене, сън, кенеф, кенеф, кенеф, вода...

А за броя хранения  ooooh! мацки ние ядем по 11-12 пъти на денонощие... нали е "на поискване" пък тя доста си иска  Crazy

Колко познато. Оня ден се зарадвах, че яде само 7 пъти, викам, ох на мама детето, то пораснало вече; да ама не. На другия ден постоянната криза на растежа пак се завърна и пак яде един милион пъти, НИто помня колко е ял, нито помня откъде съм го хранила последно. Те и циците ми вече свикнаха и го раздават на принципа "винаги готов", от която и да му дам - пуска.

Аз режа нокти с ножичка на Nuby и ми е много удобна, даже малко пилвам и с пиличката. Ст като види и подивява  Mr. Green  hahaha пиличките не били за мъже.

Тъй ли? Младен пък много обича да му пиля ноктите. Направо се разлива от кеф и се радва, че и на Иво му ги пиля. Аз първо минавам с нокторезачка (не знам каква марка е, но е от един бебешки комплект и пиличките ми са от същия комплект) и после изпилвам да заобля ръбчетата, че Иво много се драска - с едната ръка си драска носа и очите, с другата си драска главата.

И тук е мястото на най-голямата глупуст изречена от медицинско лице:ти да не мислиш ,че в кърмата има витамини и че ти каъто приемаш такива ги предаваш на бебето чрез нея? Кърмата е само белтък #Crazy . Давай сокче!

Rolling Eyes  НЕмам думи просто. Много компетентни тия гинеколози, бре. Да не са и диетолози случайно? Цък, цък. Да се чуди човек как ни оцеляват бебетата без витамини. Горките.

Цвети, както може би си се досетила по липсата ми, няма да дойда на лекцията, нито ще можем да се видим  Embarassed  Нали нямам нет да ми напомня, та съвсем съм изключила за лекции, срещи и т.н. Пак ще го оставим за друг път  Embarassed 

# 192
здравейте как сте в тия горещини направо ужас
Честито на празнуващите много здраве и любов  bouquet  bouquet  bouquet

за ноктите и аз режа със Нуби вътре има нокторезачка, ножичка и пила и е много удобно
Мимка да помагаме ако трябва по комшийски
много съм доволна вече си спи цяла вечер мислех че това да спиш цяла време е само мираж, но не

# 193
                                               baloni baloni baloni
Честито на именниците и специални поздравления за Cherepahova и малката Яна на Нуни.
Да сте живи и здрави, много щастливи. Нека усмивките никога да не слизат от лицата ви.

baloni baloni baloni

# 194
Честит празник на именничките ни   bouquet

Тези промени за майчинството дали ще засегнат и нас или ние ще сме заварено положение? Защото ако ни засегнат не печелим от това , че 200 дена ще се изплащат 90% от заплатата, тъй като те вече ще са минали и ще ни хване само това , че става една година  Thinking Не стана много ясно.

Ноктите режа с ножичка.

Общи условия

Активация на акаунт