Цокам си и аз остатъците от кафето, а Тони играе в леглото си. Да ви кажа какви завъртания прави това детееее! Тази нощ го заварвах на всяко друго място в леглото му, само не и където съм го оставила аз. Краката ги пъха между решетките и те стърчат, или ръка се подава...Отвива се непрестанно, не търпи завивка. Мислех си за спален чувал, обаче как ще стане? Той се движи из леглото вече.Къде сте се юрнали бебета да правите?!Защо сега ме дразните, аз като не мога така бързо..
А и в градинката мамите ме успокоиха, че сега си мисля за второ, но по-добре била по-голяма разлика, иначе точно това щяло да прохожда, да се осъзнава като човек и ако съм била с корем съм щяла да полудея. Бременна с малко дете не ставало, освен ако нямало баба да помага нон стоп.Ние със Саш нещо се дърпаме напоследък, ама е един тиквеник!
Не пипва бебето, освен при къпане, и то колкото да пълни ваната, да го плацика, после ми го подава и това е! Баси къпането!И да го снима колко е пораснал, да, и това прави. Нищо друго. Вчера му го оставих на двора да се занимава с него, то пък Тонката заспал. Аааа! Вместо да похленчи, да даде урок на татко си, той спи!
Ноктите му що са толкова дълги? Кога ще ги изрежеш най-после? Цял ден кво...... Млък! Какво цял ден, това за целия ден да не го чувам! Аааа, ще му кажа аз на него "Цял ден каво прави"....

. Сега тъкмо го нахраних и се наака и тръгнах да правя вода. Като се върнах той нашия се обърнал по корем, а под главата му бяла локвичка - повърнал си част от млякото
. Ама така ще е вече. Връщане назад няма. 

Какво се случи незнам, как така единия ден изцеждам по 180 гр от гърда на следващия 70