На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 243
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
Добро ви утро на всички!  kaffeetrmker_2Цокам си и аз остатъците от кафето, а Тони играе в леглото си. Да ви кажа какви завъртания прави това детееее! Тази нощ го заварвах на всяко друго място в леглото му, само не и където съм го оставила аз. Краката ги пъха между решетките и те стърчат, или ръка се подава...Отвива се непрестанно, не търпи завивка. Мислех си за спален чувал, обаче как ще стане? Той се движи из леглото вече.

Къде сте се юрнали бебета да правите?!Защо сега ме дразните, аз като не мога така бързо.. Crossing Arms  Grinning А и в градинката мамите ме успокоиха, че сега си мисля за второ, но по-добре била по-голяма разлика, иначе точно това щяло да прохожда, да се осъзнава като човек и ако съм била с корем съм щяла да полудея. Бременна с малко дете не ставало, освен ако нямало баба да помага нон стоп.

Ние със Саш нещо се дърпаме напоследък, ама е един тиквеник! #2gunfire Не пипва бебето, освен при къпане, и то колкото да пълни ваната, да го плацика, после ми го подава и това е! Баси къпането!
И да го снима колко е пораснал, да, и това прави. Нищо друго. Вчера му го оставих на двора да се занимава с него, то пък Тонката заспал. Аааа! Вместо да похленчи, да даде урок на татко си, той спи!
Ноктите му що са толкова дълги? Кога ще ги изрежеш най-после? Цял ден кво...... Млък! Какво цял ден, това за целия ден да не го чувам! Аааа, ще му кажа аз на него "Цял ден каво прави"....  Rage

# 136
Мами  първият цикъл ми дойде и свърши, но втроият ми закъснява, на тези, които им е идвало за втори път на време л беше???

Ох ми при мен май ми дойде на време вторият път първият ден само прицапва гадно  Confused

Тук съм момичета извинявам се,че не можах да направя новата тема,но просто тук имаше страшна буря и наблизо беше станала авария та нямахме нет два дни Simple Smile

Аз да ви се оплача малкото яде сега ба 4 часа 6 пъти на ден,но от известно време иска да пропуска и 6-тото хранене тоест хапва в 20 часа и заспива и така ако я оставя кара до 3-4 часа, а иначе я будя към 00 часа и спи до 6 сутринта.Много май е малка да е на 5 хранения нали  newsm78

# 137
не е малка бе муцка, аз това го четох на кутията с храната ама не можах да го докарам до там, а как ми се иска да не прромрънква през 3 часа Wink
Ей сега пак го прочетох за по-сигурно - пише 1-2 месеца 5 хранения по 120-150 мл. вода и там 4-5 лъжички мляко както ти е по кутията мерките.
виж и на твоята и звънни на педито ако искаш да си спокойна

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 10:18 от tsachi

# 138
  • София
Мами  първият цикъл ми дойде и свърши, но втроият ми закъснява, на тези, които им е идвало за втори път на време л беше???
На мен още не ми е идвало, предполагам защото кърмя, въпреки че не е определящо, но АГинеколожката ми каза че можело да ми дойде еднократно и след това да няма М следващия месец и да не се притеснявам.Така че не се притеснявай, ако искаш се консултирай с джи пи-то или АГ

# 139
да бе забравих и на мен втория ми закъснява но няма от какво да се притеснявам дет са вика не съм мирисала цветя напоследък Mr. Green

# 140
Оле и ние се обръщаме и в креватчето и навсякъде  Joy. Сега тъкмо го нахраних и се наака и тръгнах да правя вода. Като се върнах той нашия се обърнал по корем, а под главата му бяла локвичка - повърнал си част от млякото  Sick #Crazy. Ама така ще е вече. Връщане назад няма.  Wink

Дея за храненето щом е спокойна, според мен не я буди. Или пък пробвай да минеш на три часа хранене, въпреки че ние уж сме на три часа, ама някой път или спи, или сме на вън и не ми се  прибира и така по малко по малко, като изместя две три хранения и то едното отпада, няма време. Къпя го и ляга.

# 141
Привет мамчета! Hug

Аз съм толкова щастлива днес - спала съм цели 7 часа - направо не мога да повярвам - от 23.30 до 3.30 и от 4.00 до 7.00 Mr. Green

Мерси, мацки, за отговорите за памперсите Peace

Cherepahova, кажи моля те каква я свърши със залъгалката за хладилник Laughing изварява ли я преди това, с Татянчето се чудим как се действа newsm78

Деичка, благородно ти завиждам за броя на храненията (не са малко 5 Peace), аз с 300 зора се опитвам да ги докарам 6 вместо 7 ooooh!

чаено момиче, като отвори темата за ноктите - много бързо растат тия нокти бре, и на краката и на ръцете... на 3 дни режем нокти на ръце #Crazy сигурно и при вас е така ама на мен честичко ми се струва

Ние ползваме обикновен термометър Peace

оп...събудихме се, хайде до после Heart Eyes

# 142
Здравейте,

вижте какво ми прати мъжа ми сега http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=182141
Кога ли ще влезе в сила обаче.... Най-после някакво що-годе смислено решение от страна на управляващите ни.

# 143
Ох, много забравям Embarassed. Още вчера sminscho щях да ви казвам -  На опаковката на чесалката пише да не се стерилизира. Измих я хубаво и в хладилника, но Симона още не проявява интерес към нея.

# 144
Аз за столчетата за кола пак
-По колко време държите вътре децата?
-Подлагате ли пелена ?

# 145
Здравейте Hug
Не ми остава време да пиша, Пресил пак взе да поревава повечко, от тия жеги през деня не спи, това което съвсем нарушава сънят му е новострояща се сграда на 3 метра от неговата стая, багери, кранове, камиони... Tired
Още от днес заминаваме извън града на вилата, че тук е ад.Приятен уикенд на всички Hug Heart Eyes

# 146
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0
Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 13:23 от BgViki

# 147
  • София
аааа супер! на 1-ви сме там! хайде да се организираме в купом!

мимка
, първият ми М дойде на 23 ти ден след раждане, другия вчера (2 месеца след първия, със сигурност пропусна 1.5 пъти) преди ми идваше на 24-25 дни, със страшна болка ( някой питаше за болката ).сега не ме боли но е безумно
много, вече белъо не ми остана за смяна , а колко чаршафи ... дайте съвет какви превръзки да купя, май памперс за върастни ще е най добре, поне през ноща,,...каква е тая работа.... ужас....
тази таблица за пола на бебео китайска ли е? аз я имам в една стара книга от соц време и пише, че е статистика на българскиет акушерки от 30 години насам...
ани от два дни ми се буди за нощно хранене, а от десетия си  ден го пропускаше, не и стига или е жадна????други идеи?вчера ака 3 пъти, а по принцип ака 1 път на два дни, при вас промени? от жегите може ли да е?

мимка, аз пък не харесвам много свекър си, но ани май е взела неговите очи( само той е със сини от двата рода), та имам 2 избора или да си намразя детето че ми напомня за него или да се помъча да харесам свекъра Joy та все пак помисли, детето носи и нейния ген и някак си ще трябва да намериш среден път( не пръст Joy)пък ако обичаш мъжа си той със сигурност е взел много от нея също....
опа почна да гърми, айд едокато не е спрял нета

# 148
  • София
Момичета, благодаря за подкрепа  Hug Овладях положението засега, дано все така продължава  Praynig Какво се случи незнам, как така единия ден изцеждам по 180 гр от гърда на следващия 70  newsm78

За залъгалките - на нашата на Nuby, също пише, че не се изварява, само се мие.

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 14:47 от Dan4eto-Kalpazan4e

# 149
ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА НА ДИДИ НА ИЛЕНКА!   newsm67  party002  ura

Черпя ви за двата месеца и на Велина!  cook beer Popcorn cheers

Ей, това за законоизмененията е много важно!  newsm74
Дано скоро го приемат и на второ четене и да влиза в сила!
Дано да важи и за нас!!!! newsm17

Общи условия

Активация на акаунт