На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 236
  • 333
  •   1
Отговори
# 120
Тони току-що наял се и като го изправя да прави разни мъжки неща, и той на рамото ми веднага си лапа ръката. С цял език я изследва. А не е въпроса до бибата изобщо...това да не е част от порастването? Thinking

# 121
Аз ползвам термометър Омрон и съм доволна, с него си меря и температурата на водата за къпане.

А за цеденето аз не съм засичала колко време цедя, сутрин определено по доста (10-15 минути), ама тогава си тече без прекъсване, иначе ми се е случвало да изцедя малко и като реша, че няма повече спирам и то аха слезе пак мляко ...

# 122
Данче-според мен ако кърмиш по начесто нещата ще се оправят.Да кажем на 2 часа newsm78.И на мен ми беше понамаляла малко кърмата,но я оправих с двудневно кърмене на 2 часа Naughty.Сега млекоцентралата е ок.Успех мила
лелел мами аз май съм мила главата на бебо с шампоан за вана.Дали не съм му повредила косата?

# 123
Татянче, ами не свирят вече Нова Генерация, но се бяха събрали за концерта. Само мацката пя.

Мацки, аз вече оставям СИмона да гледа мач. Поне като гледа да е контролирано и от по-безопасно разстояние. В момента вика за Гана
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=831900

От миналия ден пак сме съгласни да суче биба, но само ако в този момент не си смуче ръцете, иначе крещи и протестира.
Цвети, на мен не ми звуи страшно. То и в шампоана за вана е предвидено детето да си мокри и косичката.

Моя мъж вчера изхвърли термометъра на Чико за вана и въздух - хипопотама. Май го е изпуснал и трябва да купувам нов. Така или иначе още навремето бях харесала Омрона и щом и Десито е доволна утре ще ходя да го купя.

# 124
Някоя по морето да дава квартирка или някой нейн познат, приятел?
Чудя се нещо, пъклени планове имам.... smile3508
Имам такива познати в Сарафово до летището но не знам колко близо е до плаж и тн и дали не е прекалено близо до самолетите/въпреки че те са далечко от квартала/
Ако се интересуваш ще потърся тел.
Но не вярвам да е по-малко от 10 лв на вечер никъде вече. newsm78

# 125
Ами и аз цедя по 10-15 мин, по някога и повече ако съм се загледала или зачела. Ама от 3 пъти на ден вече преминах на 6. Посред нощите обаче не ставам да цедя (може и да е грешно, обаче няма да стане тази работа). Само обаче от първото цедене за деня има за цяло ядене, следващите ги събирам, за да натъманя една доза. Аз и затова почнах вечер с формулата още от самото начало, пък и защото много спеше така.

Ох като сте се разговорили за морето и на мен така ми се ходи. Планувахме да си ходим септември, но се отказахме. Иска ми се да изчакаме до другия Май, че хем на море, хем едно кръщене да направим пък и абитуриентските балове да хванем, ама ще видим дали ще ни огрее. В тази връзка да питам мамите от Америка: Кога мислите да правите паспорти на малчовците? Аз взех формуляра и до там останах. Питах дали ги правят детските за 5 години или колко, щото с бебешка снимка от сега как ще кара това дете след 5 години незнам, ама тя не можа да ми отговори на този въпрос, каза да се обадя в паспортна служба да питам. Ама кой да се сети, ей сега кат съм на работа ми идва на акъла ама номера го нямам. И въобще колко мислите да чакате преди да ги заведете дечицата в БГ? На мен не ми пречи и сега да си идем, малката не ме спира, други са ми съображенията, ама ако някой ще си ходи преди нас да даде после инфо.

# 126
Абе Миз,как ще цедиш 6 пъти  #CrazyНе е ли много?Така да не си докараш неква хиперлактация,а?А усещаш ли дискомфорт от препълване или си цедиш ей така?нали някои съветват да се цеди след всяко амкане newsm78....Аз цедя 1 път на ден,максимум 2.по принцип сутрин newsm78
И аз се рядя на опашка за мореееее Mr. Green
Имам въпрос ThinkingМоже ли да се ползва гъба за баня за бебето?
Юлче,утре ще идваш ли на лекцийка?

# 127
Мартин от 5-я ден си държеше главата изправена, като го сложа по коремче. Направо ни смая всички  Shocked. Сега от време на време го слагам по коремче, но не е особено щастлив. Повече от 2-3 мин. не иска да стои.

Обикновените термометри не вършат ли същата работа, като специалните за деца. Аз лично никаква разлика не видях  newsm78. Само дето са по-тънки, но не отпред, където се пъха в дупето, а нагоре. За електронните, съм чувала, че не са много точни.

Момичета, кога трябва да ни дойде първия мензис? Че, ние май направихме,това което не трябваше да става, та много се притеснямвам да не забременея наново Praynig. Нямам търпение да мине малко време, че да си направя тест. Доколкото знам овулацията предшества мензиса. На мен още не ми е идвало, та знам ли кога ми е овулацията. Ако отида на гинеколог дали ще ми кажат?

# 128
Цвети, missZ май ходи вече на работа и това цедене и е за бибаната през деня. Аз на всяка манджа мерудия

# 129
 Първото полувреме го изгледах  помпайки  #Crazy  и изцедих 80 мл  newsm44
Хващам се сериозно с помпането значи , до вчера на 30 се отказвах , ама сега се заинатих.

Татяна, виж какво намерих http://www.sigma-equity.com/hotels.php?id=1

Петя, какви ги вършите вие, ще вземеш да ме изпревариш  Wink

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 23:07 от flowered

# 130
Първото полувреме го изгледах  помпайки  #Crazy  и изцедих 80 мл  newsm44
Хващам се сериозно с помпането значи , до вчера на 30 се отказвах , ама сега се заинатих.
А честито Flowers Bouquet

Петя, аз доколкото знам и без да ти е дошъл М може да се забременее.

# 131
Цвети, missZ май ходи вече на работа и това цедене и е за бибаната през деня. Аз на всяка манджа мерудия

Извинявам сеее  bouquetЯвно малко съм прочитала м/у редовете Hug

# 132
Ох аз май няма да лягам скоро, а как ще успея да стана сутринта незнам.
Айде лека на всич  bouquetки

Mразя свекърва си!!!!

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 09:49 от мимка

# 133
МисЗ, за паспорта - нали първо трябва ЕГН? Аз се обаждах до консулството преди време, но мацката ми издекламира набързо няколко неща и почти нищо не разбрах. Записала съм само: акт за раждане, апостил от общината, заврека от county clerk, превод на български от фирма, която има договор с външно министерство. Та пак ще се обаждам...

# 134
Мами  първият цикъл ми дойде и свърши, но втроият ми закъснява, на тези, които им е идвало за втори път на време л беше???

Мразя свекърва си!!!!

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 09:50 от мимка

Общи условия

Активация на акаунт