На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 199
  • 333
  •   1
Отговори
# 60
Цачи, браво за хубавата тема!!!  newsm10 Наистина много полезни неща си сложила!!! А и някак си, като домакиня си в тази тема, т.е. присъстваш, посрещаш.... Това дава допълнителен уют в къщата на форума ни!!! Браво!  smile3501 Емиии, така сме близнаците....  newsm06 newsm53

Данче, честита годишнина! Много да те слуша твоята половинка!
 Two Hearts married txtloves luvbed 1dating

Яцек, то и аз заради това още не съм сложила снимки в албума, че толкоз малко разбирам от тези неща Embarassed, а и не искам много да разбирам, че ме обременява допълнително... Rolling Eyes

# 61
  • София
yacek_bs Ти какво успяваш да направиш? Успяваш ли да влезеш ли в сайта snimka.bg в албума на априлките?

# 62
Данче, честита годишнина  bouquetМного, много любов и разбирателство и къща пълна с дечица!

Цачи, наистина супер си се справила с темата.

Голямо затишие тук отново.

# 63
Голямо затишие тук отново.
да бе, къде са всички newsm78

# 64
  • София
Момичета, благодаря ви за поздравите  Hug Всичките съм ги прочела на Ст, казах му, че ще го биете ако продължава да не слуша, а той ме глеееда, глееееда, к`во ли си мисли  Mr. Green

Ееех, Янчето дали си е дошла от концерт  Thinking дано се появи скоро и да разказва.

МисЗ, аз току що имах същия проблем, с тази разлика, че го кърмя. К`во му стана на това дете незнам, мята се, реве, нервничи  ooooh! за втори път от както го кърмя му давам да папка от 2те хранилки, нещо стана и ми намаля кърмата, но не е пък чак толкова зле положението, че да не му стига.

Аз дупе не мия на чешмата, само като го къпя  Naughty

# 65
  • София
Яцек,къде искаш да сложиш снимка?
MissZ благодаря и на теб за пожеланията за мама, в петък я изписват и тогава ще лудна, майка на легло, бебе на ръце и мъж на риболов до неделя!
а "прави смисъл" на български е "има смисъл " Wink и аз така започвам да говоря като постоя зад "голямата локва"  Hug
тактиките и стратегиите за мъжко или женско са следните:
за мъжле:
1. тъй като мъжките сперматозоиди са по-малки и леки и по-бързи, стигат по бързо до яйцеклетката, а в тази напредвара е който пръв завари, затова за мъжко се следи жената да е в овулация, и да не се правят опити преди овулацията да е сигурна на 100%.  повечето от " инцидентно заченатите " са момчета поради тази причина.
2. както са по малкии и леки така са и по-уязвими и по-лесно умират в кисела среда, има жени със много кисела секреция, правят се изследвания, знам че някой храни могат да повлияят също, затова за мъжко трябва средатада е гостоприемна на всяка цена, иначе няма шанс!!!
3. мъжката сперма нормално е 50:50 мъжки и женски сперматозоиди, но ако мъжа еакулира първо навън и веднага след това направите втори опит, в спермата ще има много по-голям брой мъжки сперми защото те са много по-лесни за възпроизводство от тестисите, защото са по-елементарни ( някой да се е съмнявал че жените са второ подобрено издание ? hahaha)
за момичета:
ми май обратното на горното:)
на теория добре, взех тестове за овулация, нещо не ги схванах как работят, и само предполагах че съм в овулация (до тук с точка 1) първия път пробвахме с двата пъти, ама то не се издържа , всеки ден по два пъти пък и " служебно" и до тук с точка 3.
накрая забравих всякаква теория и я ударихме през просото поне за овен да не изпуснем момента.
иначе всеки доктор може да отдели мъжки от женски защото мъжките изплуват в ратвор с определена плътност, ама е забранено да го правят Wink
за близнаци се взимат хапчетата за стимулиране на яйчниците но може да си докарате киста, и не се препоръчва, но те ще са разноячни в този случай.
и по повода да ви се похваля, че ми се родиха близначета племеничета вчера, мъжлета по 2.300кг
за плачкането при ядене, Анни ми го прави този номер само когато бибата не пуска и гърдите ми, докато все още пробвах. данеби да е превъзбудена? особенно ако не е спала преди вечеря, е много вероятно!
Данче цял ден чатим а мълчиш за годишнината а?  Grinning всичко най-розаво и слънчево ви пожелавам, мир и лИбов, и му дай малко сех на човека бе, ще видиш че ще се кротне  hahaha  bouquet
 Peace

# 66
Данче, честита годишнина и от мен   bouquet

Днес в един детски магазин видях , че продавали на Ганчев и  сокчета за бебета, та може от тях да взимам като му дойде времето. Щото на тия купешките хич им нямам вяра нещо, като си спомня един съсед как се беше подул от ябълки. Пишеше над 6 седмици на едните, а другите над 3 месеца.

Драганов каза, че кенгуруто не е проблем, само да се придържа главичката, ако има нужда.

Прегледът при него също е бърз, опипва и с ехографа, но обяснява какво препоръчва до годинка, бях го писала.

Ние за море ще мислим септември, ако съвсем ми спре кърмата, ще оставим Ема за пет дена и ще отидем сами. Аз и преди съм го казвала, ама с бебе на море не е работа. Няколко години ходим със сестра ми и племеника и не е имало едно лято без летни морски вируси. Детето се скъсваше от повръщане, та мерси  Naughty Иначе в хотела където бяхме миналата година - Несебър Бей  , видях че предлагат кошарки за спане. Иначе хотелът е много хубав , с красив вътрешен парк.

За снимките да обясни някой по компетентен, че аз се справих ама се потих половин ден, защото и мен хич ме няма.

# 67
За албумчето :влиза се с потребител: aprilki и парола:2006
влизаш в албумче бебчета;и прочиташ къде пише добавяне на снимка и просто браузвате желаната от вас!
Дано сте ме разбрали ако ли не -питайте пак,заедно ще се справим Hug

# 68
екс-че, новини от аморитка и шекерчето?

# 69
  • София
екс-че, новини от аморитка и шекерчето?
аморитчето преди 1-2 дни беше онлине , всичко беше ок!
а шекерчето кое е?

# 70
  • София
Шекерчето е на Аморитчето бебчето

# 71
  • София
Шекерчето е на Аморитчето бебчето
само да кажа, че докато ми е отговаряла тук данчето ме скъсваше от смях в ICQ, ей ако смеха е здраве, то здравето е Данчето
......
и шекерчето беше екстра! Joy

# 72
ех - тя Аморитка така си му вика на бебока не сме го измислили ние.
А Данчето била много resourceful дет са вика - и тебе и мене а Joy
абе хора що имаме толкоз време да висим тука с тия малки бебета? newsm78
Нещо не сме в час шъ знайти Mr. Green

# 73
Цачи – Браво за хубажата тема. smile3501 Аз нали съм си от новичките във форума и доста време ми отне да ви намеря отново-ама като видях ‘Априлчета” и светнах.  newsm53
Ох, и аз искам на концерт! Такова събитие! Приятно изкарване на всички и да разказвате.
Мимка, на нас ни биха Инфанрикс и ни дадоха капки през устата. Малкият не вдигна Т, беше малко по-спокоен. Аз се бях подготвила за кошмарни изживявания, а нямаше никакви странични реакции. Стискам палци при всички мами да е така до края на ваксинирането!!!
При нас хълцането също е редовно явление
Малко сме по-големи и аз малко съм притеснена, та сега успях да постигна 6 хранения. Педиатърка ми изписа едни хомеопатични свещички Viburcol N, които да го успокояват. Поставям му 1/3 и наистина постигнах ефект. Педито ми сподели, че се давали и при колики или никнене на зъби, а даже и след ваксиниране, та смятам да си ги запазя.

Между другото, имали мами от София- близо до Южния парк. Ние почти всеки ден сме там, ама сме съмички в повечето случаи, та си търсим компания.

Приятна вечер на всички мами и спокойни съниша на малките ангелчета!
 newsm10 newsm10

# 74
здравейте и аз нямам време да пиша от разходки
браво на тези които са решили да ходят на море с бебчовците ние ще пропуснем тази година
ние снощи се хранихме в9часа и в 10заспа та до 7сутринта яде и заспа но след половин час така повърна зверски че се изплаши и рев голям след още малко пак повърна сега се успокои и ми се усмихва и ми пее, така се изплаших ужас
за хълцането и ние много хълцаме
лек ден

Общи условия

Активация на акаунт