На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 226
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
сминсчо, някъде тук четох, във форума, че вероятността бебе, което е изцяло на кърма да се разболее от рахит е доста малка Peace

# 91
сминсчо, някъде тук четох, във форума, че вероятността бебе, което е изцяло на кърма да се разболее от рахит е доста малка Peace

много, много мерси за успокоението, нужно ми е...

ааааааааа ша ва бия тъй ша знаити!
Всички да се преброят и да пишат на колко са да ви оправя наведнъж
ма бива ли така през 2 минути да растете бре - тва да не сте гъбки!
готова си Peace

Joy hahahaмерсиииииииииииииииииии Crazy

# 92
Днес ще се включа с едно изречение
ИСКАМ ДА УБИЯ СВЕКЪРВА СИ

# 93
Скарлет, мила - не говори така за майка си!!!!
А знаеш ли какво е, освен баба - и мама вече да нямаш...  smile3518
Иде ми да вия на моменти ... всъщност доста често напоследък... smile3514

Съжалявам за настроението ми, но днес нещо ми става ... Чашата ми нещо взе, че преля... Ден-преливник... Weary

Сутринта се обадих на козметичката си за час в събота и тя като ми каза, че точно в събота няма да работи - се разревах! newsm45 Пълно ку-ку! ku-ku

# 94

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evilпознато чувство Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 95
Момичета КАКВО ВИ СТАВА???
Днес е толкова хубаво времето!
Абе то и аз ми иде да застрелям някои хора ама майната им! Да сме живи и здрави то ще им се върне на гадините с лихвите!
ПЪк не знам що ама много ми е гот честно!
Може би щото излизахме сутринта, или защото Дени днес мнооооого гука и се смее, или защото някои проблеми има изглед да се оправят.
Мдааааааа
ама пък за сметка на това безсънието ми отпреди бременността се върна със страшна сила!
Преди да родя виках: веднъж да легна по корем и никога няма да се събудя!
а сега да ме видите - посред нощ кибича във форума, пренареждам шкафовете у дома, четааааааа зяпам ТВ абе не ме лови сън и това е!
и ако все пак успея да заспя то скачам при най-малкия звук - само да въздъхне по-силно лапето и край - няма сън за мен!
не стихове ще пропиша ами направо книга ще издам!
и най-странното е че НИКАК НЕ МИ СЕ СПИ!
ама НИКОГА!
Ужас!
сигурно съм караконджул някакаъв! Joy
Прегръщам ви всичките и ви цаливам да знаете!  bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 14:40 от tsachi

# 96
а сега да ме видите ....пренарешдам шкафовете у дома

я прескочи до нас Joy hahaha
с моите има няма 4 часа сън нощес....едвам гледам Tired

# 97

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evilпознато чувство Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ама аз искам никога да не я виждам, чувам даже името и да не ми споменават. #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 98

100% съм съгласна с теб, това лято Ще станат 20 години от както по4ина майка ми  Sad  
Енвия, това е zа теб  Hug  Hug  Hug

Ца4и, голяяяямо благодарство zа телефона  Hug  И понеже съм нахална  Mr. Green  имаШ ли слу4айно и другите, на Несебър Маре и Несебър Палас? Не, няма да дойда на сам  Sad  трябва ми zа "работата"  Wink
А като си по4нала  Mr. Green  аz съм на 31 години  Mr. Green  (ако те мърzи нямам ниЩо против да си остана на 30, де  Whistling )

Сминс4о то4но zа това питам, и аz не zнам да ли мога да ги стерилиzирам с тоzи гел  newsm78  а ми се иска, на ли Ще го сложим в устата.....а упътване нямаШе  Sad

Дан4е, малко фук фук, утре Шъ ходим при свекитата (то това хи4 не е zа фукане, сигурно утре като се върна Ще се подпиШа под днеШния постинг на Мимката) които живеят във ВарЩайн...сеЩаШ ли се? Бирата Warsteiner е от там  Peace  А я поzнай сега какво работи дядото  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Ми даааа, пивовар  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 99

100% съм съгласна с теб, това лято Ще станат 20 години от както по4ина майка ми  Sad  
Енвия, това е zа теб  Hug  Hug  Hug

Ца4и, голяяяямо благодарство zа телефона  Hug  И понеже съм нахална  Mr. Green  имаШ ли слу4айно и другите, на Несебър Маре и Несебър Палас? Не, няма да дойда на сам  Sad  трябва ми zа "работата"  Wink
А като си по4нала  Mr. Green  аz съм на 31 години  Mr. Green  (ако те мърzи нямам ниЩо против да си остана на 30, де  Whistling )

Сминс4о то4но zа това питам, и аz не zнам да ли мога да ги стерилиzирам с тоzи гел  newsm78  а ми се иска, на ли Ще го сложим в устата.....а упътване нямаШе  Sad

Дан4е, малко фук фук, утре Шъ ходим при свекитата (то това хи4 не е zа фукане, сигурно утре като се върна Ще се подпиШа под днеШния постинг на Мимката) които живеят във ВарЩайн...сеЩаШ ли се? Бирата Warsteiner е от там  Peace  А я поzнай сега какво работи дядото  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Ми даааа, пивовар  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Не бе муцка, нямам ги ама имам 144 - на услуги Mr. Green та Несебър Маре - 0554 21202
За несебър Палас няма заявен тел.
А за годините - ми одъртявайте наволя - готова си Peace

# 100
Ей, мацки какво ви става днес - какви са тези чувства? Животът е твърде кратък, за да си пилеем нервите на вятъра. Мимка, какво е направила свекито? Енвия, стегни се бе,мацка как така ще ревеш за такива глупости. Аз пък от известно време съм страшно спокойно и позитивно настроена към всичко - може би след операцията на майка ми преосмислих много неща и си дадох сметка колко ценен е всеки един ден от живота, всеки миг прекаран с любим човек и колко важно е родителите ми да са живи и здрави, въпреки всичките им недостатъци.
Днес бяхме на консултация - Йоан тежи вече 6 кг. и е дълъг 60 см. -идеални мерки и е много добре оформен вече - просто е невероятно атлетичен (така каза лекарката  Laughing). А дано поне единия да стане спортист като майка си. Йо вече гука, смее се и постоянно мята с ръце и крака и се мъчи да се обърне по-корем, но още му тежи главата. Само дето не иска да спи през деня в тея жеги, хубавото е, че си кротува в леглото и си гледа играчките.
Биха ни ваксина днес и засега няма реакция, но довечера ще видим.

# 101
  • софия
здравейте и от нас Hug
Рая пък много си обича биберона...заспива и се успокоява с него. иначе и ръцете си лапа от скоро...от китките та до пръстите си ги смуче...
ние към морето ще се мъкнем със сигурност може би към август месец. мъжо е от Варна /и дет се вика вече не съм курортистка Wink/ та ще гостуваме на свекито...а и те само ни питат през ден-два кога ще ходим, че много искат да я видят... ама аз съм казала стане ли  4кг детето веднага тръгваме Laughing

# 102
  • София
Браво момичета, много се радвам, че сте се забавлявали така хубаво на концерта  Hug Аз цял следобед се молех да не завали, защото после върви доказвай, че не съм аз урочасала времето  Mr. Green

Енвиа, не се ядосвай, аз вчера цял следобед се мъча да си сложа снимка на аватара, половината тема подлудих и накрай Цачи ми я сложи. Компютъра вече беше на перваза на прозореца  badcomp, но и този път му се размина изхвърлянето то той не е виновен, но на кой друг да си го изкарам От "добавяне на снимка" + клик на брауз + избираш снимката + open + и после от долу клик на .... забравих какво, но потвърждаваш и готово. Нещо разбира ли се?

Танчеее, не е справедлив животааа  smile3514 искам и аз свекър пивовар, може и водковар  Embarassed Mr. Green  и ракийковар  Mr. Green

Скарлет, и аз напоследък много се ядосвам на моята майка, знам, че не съм права обаче ще си го кажа - много ме дразни с това плетене на покривки  Tired Аз първо върша работата после ако остане време го запълвам със забавления. Ако не съм си свършила, а работата а съм заседнала например във форума, ме човърка и ми тежи на съвестта, докато моята майка плете все едно е на норма. Откакто си счупи крака взех да я отменям в домакинската работа, а тя наблегна на плетенето, много красиви работи прави ама не може по цял ден с това да се занимава. Ама се опитвам да си трая  Tired Ето, ако искаш да ти я пратя с теб на море има да гледа наборчето, хем и нЕкое покривче ще направи  Mr. Green

Момичета, на път съм да почна да давам АМ като дохранка  Sad по е лесно отколкото да се боря за увеличаване на кърмата, как да направя така, че да не се подхлъзна по лесното  Sad

# 103
Данче, аз се подхлъзнах и сега не ставам да давам акъли ама те подкрепям каквото и да решиш Peace.
То при мен като си нямаше се нямаше де - щом спря без хапчета и без цедене - смятай колко е имало ама да знаеш яд ме е щото се бях навила... ама карай каквото е минало вече не ми се мисли.  Simple Smile

# 104
  • София
Мимка, я сподели да не те човърка отвътре!!!Пък може да ти олекне!!!
Филипа, аз го мия на чешмата през деня и едва го държа с една ръка вече. Но и при мен идва момента, в който ще се чудя как да го мия. А толкова му харесвааа....  bath1

Общи условия

Активация на акаунт