Звездни компромати - 391

• 85 607
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък много искам да знам как Райна е направила такъв з*****к! За една приятелка питам...

# 106
С папкане.

# 107
По- скоро с фотошоп, още малко и ще го качи на раменете си.

# 108
  • Mediterraneo
Ласкин последно преди 1-2 месеца нали пак беше по болници? Явно не могат да го оправят напълно вече.

# 109
Или той не спира да пие...

# 110
Такива задни части не стават с папкане.

# 111
Какво стана с Венци Венц и неговото Бести? Роди ли му детето? Той стана ли на 30?
Вчера имаше стори, в което тя беше още с корем.
Бяха си направили курабийки с мъжки органи и женски бюст , които в последствие търкаха една в друга все едно ...нали.. Абе, предстои му светло детство на това дете.
Може и да не е лошо момче Венци, но се държи и носи много селски.

# 112
Впечатлих се. 😒 Не знаех, че е чак толкова прост. За Тото например ми беше ясно. Да го поканят и този в ББ, кой знае какъв скрит талант е.

# 113
  • Rock & Roll feeling ...
В класацията на красавците всички полуголи, гледат прелъстително, а принц Хари с баба си   Mr. Green
Това беше добро  Joy 

# 114
Този Венци си личи, че е селски бек, виждала съм му снимки отпреди - приличал е на брат на сгоден циганин. Имаше един Пацо преди време в ББ - този Венци е същата работа. Само не знам защо в тази държава един Пацо е за присмех, а друг Пацо има статут на звезда с фенчета...

# 115
Райна и половинка са много зле в позирането:
https://www.instagram.com/p/Br3IbOinSpl/?utm_source=ig_share_she … hid=1a8la5yxjevqz

# 116
Райна и половинка защо гледат като ударени в главата с тиган пластмасови роботи?

# 117
  • Viena
Ау, Райнето му е като учителката Йовка. 😂

# 118
  • София

Зле, не, ами... Grinning Тя застинала в една и съща поза, явно не си харесва другия профил. Ама защо качва серия с по 10 идентични снимки?

# 119
А вие представяте ли се отстрани как са изглеждали, докато Райнето нащрака 29049 снимки, от които да избере тези... Билетче бих си купила да гледам такава гранде комедия.

Общи условия

Активация на акаунт