Звездни компромати - 391

• 86 601
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Ей, как не съм една муха да кацна и да гледам, как Благой Наргилето предлага на Златка патка пред разчувстваните родители. Фарс. Да са щастливи младите, които все пак не са първа младост. Азис можеше да им пее на сватбата, ако Златка не беше го набила.

# 646
Е, те се сдобриха! Целунаха се на финала на Брадъра.

# 647
Целунали са се, ама с края на устните си сигурно.

# 648
Роузи, която уж е хубава, ама чар и липсва, показва телО в Таити
https://eva.bg/article/36102-Rouzi-Khantingtan-Uai-tli-v-Taiti
Това списание съвсем удари дъното. В статията написали, че глутенът, млечните продукти и захарта изобщо не присъствали в менюто ѝ. И точно под този абзац сложили нейна снимка със сладолед в ръка 🤣
То е ясно, че и нейните снимки са позьорски, но и статията напълно олеква от това.

# 649
  • Viena
Но, моля Ви.. то вече има сладолед от Бри с черен трюфел в компанията на зряло козе и с трохи черен шоколад с халапенио и чедар, Вие за този модел се тревожите(без глутен и захар) Влезте в час, тук е бг мама... все пак!

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 23:03 от janaa777

# 650
  • София
хлапето на Радина съвсем на момиченце мяза на тази снимка

Не е ли момиченце? Dizzy Face

# 651
Кактус, имам някакви спомени, че преди години се пишеше, че самата тя е посъветвала Ким да пусне клипа. Факт е, че след него Кимката придоби известност, до преди това беше приятелката на Парис Хилтън. Та така, хора всякакви, не можем да знам кой на какво е готов за малко слава.

# 652
  • 221B Baker Street
Аз наминавам само да питам дали се готвите за Глобусите?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • София
Евчето със сладкия Сантиаго https://www.facebook.com/177459179245/posts/10156874573839246/

# 654
  • Countryside
Ето сама го казваш "пръска чар" Simple SmileАми чаровен си е човека,точно ръстът и тялото впечатляват най-много.А аз принципно си го представям без тази гадна брада и с по-къса коса и т.н.
Филмът си е фентъзи по комикс,така че няма особена мисъл в него Simple Smile,предимно компютърни ефекти на морският свят.
Забравих кавичките, но гледам че на теб не са ти убягнали Mr. Green . Наскоро гледах "Денят на независимостта 2" , няма кой да ми върне изгубените 2ч в тази боза. Мисля да го пропусна "Аквамен", поне засега.

Ооо, Лана Евчето ми е слабост още от съпругите и е такъв сладур! Сантяго и той, на мама прилича. Май влиза във форма вече тя, че нали отнесе хейт че се беше натъпкала в едно тясно рокле(за някакво събитие, не помня точно какво) и беше като пълнена чушка. Но пък, толкова е лъчезарна тази жена, никога не съм я виждала кахърна. Пу, пу и през новата година да е все така усмихната и щастлива!

# 655
Александра Кръстева в момента по Бтв. Новото лице на Тази събота и Тази неделя.

# 656
  • София
Никол Кидман на плажа
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 657
  • До морето
Банският - твърдо нье! Или само точки, или само къдрички. Не може и двете!

# 658
Камелия
Скрит текст:

# 659
Николчето Кидмън много набляга на биологичните си дъщери, както и Том Круз. За осиновените никой нищо не чува. поне в това отношение Пит-Джоли правят хубаво впечетление.

Общи условия

Активация на акаунт