Звездни компромати - 391

• 86 628
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Отврат ми е тая.
При нея всичко е бизнес, след като научи жини как да идат на Мальдиви и да си намерят богат муж, сега се е захванала с почистване на матки и викане на детенце, няма да останат празни т.нар. "семинари".

# 136
Не го прочетох посланието. Но сега ме заинтригува... На живо и реално с видео ли ще показват как се чисти??

# 137
:
хахахаха 'Направи изчистващия ритуал да подготвиш своята матка в уебинар с Олга Дукат ще до го дадем на 15-18.01'
Тази жена от всичко и за всичко прави уебинари ,и съответно пари.

"Здравейте, драги приятели!  Вие сте с предаването "Свещичка", което търси светлото и топлото във всеки от нас." Smiley

# 138
  • София
Ох, бе, Questar, посред нощ се хиля като луда с твоите коментари. Ще ме изгонят от къщи.

Много изтрещели жени се навъдиха. Дано не ги последваме и ние!

# 139
  • Rock & Roll feeling ...
Тази до матката стигнала,а аз още мисля за дишане през мое йони Joy

Шайло с майка си. Като изписано е това дете. То очички,то носле,то уста - кукла.
Скрит текст:

# 140
  • София
Никога не съм намирала Шайло за красиво дете, съвсем нормално и обикновено е.

# 141
Фона е уникален. Да бяха го замазали онзи шиши между тях в далечината Simple Smile

# 142
# 143
Никога не съм намирала Шайло за красиво дете, съвсем нормално и обикновено е.
За мен е невероятно красиво.

# 144
На Шакира мъжа прилича на Райнето на любимия.

# 145
На мен пък на Райна любимия ми прилича на Ванчето на любимия.  Mr. Green Ах ама обяснение.  Mr. Green

# 146
И на мен Шайло ми е много хубава. Гените на родителите й са се съчетали чудесно.

# 147
Петканова вече  в 9 месец
https://www.instagram.com/p/Br7Fc0pHwtZ/

# 148
мис Гущерова рекламира ментаците на друга скумрия ....само като я гледам и ми се изправя косата
Защо позира така?!? Щом иска да е като юрдек в човката да посети д-р Енчев и да приключва с муцуните.

# 149
Нито Шакира харесвам като певица, нито Пике като футболист, но като семейство са ми много симпатични.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт