Звездни компромати - 391

• 87 378
  • 762
  •   1
Отговори
# 195

като на истинските писатели - вероятно там се крие вдъхновението й, я как е напърчила химикала - ей сега ще светне с пореден Ентелектуален напън...

# 196
Май само тя седи в оня ъгъл на стълбите

# 197
Много интригуваща и тя - скоро ще съобщи .

# 198
Сори, обаче не ми харесва Мелания тук. Няма да кажа кой беше показан тук с такъв панталон, наша “звездна п...”.
Ох сега виждам кой е пуснал поста 😂😂😂MG18. Най-после освен Радева и Мелания да не харесам.

Нямам право да пускам постове по тук ,или вие сте н’екви специални гъзарки и само вие имате право да пишете тук.
Много голямо самочуствие имате,но абсолютно неоснователно!

# 199
# 200
https://www.instagram.com/p/Br2Rkc6Byqr/?utm_source=ig_web_copy_link
Марина Войкова е последната мис България,която съм харесала.Гледах нейно интервю при Венета Райкова в Биайти и ми направи впечатление на много земно, интелигентно момиче.

# 201
Милянкова май вече живеят в Гърция?

# 202
Сори, обаче не ми харесва Мелания тук. Няма да кажа кой беше показан тук с такъв панталон, наша “звездна п...”.
Ох сега виждам кой е пуснал поста 😂😂😂MG18. Най-после освен Радева и Мелания да не харесам.

Нямам право да пускам постове по тук ,или вие сте н’екви специални гъзарки и само вие имате право да пишете тук.
Много голямо самочуствие имате,но абсолютно неоснователно!

MG18, сори аз съм ти фен, как може да си извлечеш такова заключение от поста ми. Мен винаги ме забавляваш с какво всеотдание защитаваш наша Десси. Просто поста ти ми прозвуча като: вижте не само нашата не можа да се облича, но и Мелания е зле облечена.

# 203
Май само тя седи в оня ъгъл на стълбите
Не само тя. Има компания - я чашка, я бутилка.

# 204
Джена
Скрит текст:

# 205
  • До сърцето...
Добре де, днес е последният петък на 2018,трябваше да го изпълним само с подобаващи снимки. 😂

Добре де, що пък да не изпратим подобаващо последният петък....със снимки на Тони Дюран (не всички са нови, но поне са хубави).

Ерик Робъртс
Скрит текст:

Брад Пит
Скрит текст:

Том Круз
Скрит текст:

Хуан Луис Лондоньо Ариас - Малума
Скрит текст:

Скот Истууд
Скрит текст:

Мат Кемп
Скрит текст:

Ману Бенет
Скрит текст:

Колтън Хейнс
Скрит текст:

# 206
Е,това е друго нещо-петъчно и предпразнично!

# 207
Е,това е друго нещо-петъчно и предпразнично!

# 208
# 209
Детето се казва Агуая?
Само си представям как я питат в първи, втори, трети клас децата "как се казваш Аглая, как...Агу?, как..Ая"?

Общи условия

Активация на акаунт