Звездни компромати - 391

• 87 350
  • 762
  •   2
Отговори
# 210
  • ВАРНА
 Може да означава Аглая на пернишки.

# 211
  • Варна
Агуая, Папая... Алелуя!

# 212
Много глупав човек. Иначе да им е честито бебче и да е жива и здрава

# 213
На галено АГУ. Joy

# 214

Ох, не мога 😂😂😂

# 215
Горкото дете, нека е здраво, щастливо, обачеееее защо за бога му се паднаха тези родители.

# 216
Така или иначе повечето хора вече не могат да произнасят л и  казват у, със сигурност ще има объркани, които смятат, че детето е с тривиалното име Аглая Simple Smile

# 217
агуая маракуя и други рапърски деца

# 218
  • & I'm not the only one
С това име още в първите си часове стана за майтап... Името звучи инетересно,но леко завъртяно. А толкова по-лесно,звучно и приятно би било просто "Ая".

# 219
Все още ми е смешно и името на дъщерята на Дичо. Може би, ако нямаше прах за пране със същото име нямаше да е така.

# 220
  • София
Може да са искали бебето да се роди и да са го питали- Как искаш да се казваш?-  Аагуаая 👶

# 221
Разочарована съм, можеше да е Агаве.
По принцип съм толерантна към всякакви изгъзици, но има имена на деца, които ми говорят много за изпържените мозъци на родителите. Дано децата са здрави и щастливи, името не прави човека.

# 222
Живо и здраво да е детето.
Ужасни са тези подигравки с името. В края на краищата, не пречат на никого и си е тяхна работа.

# 223
Не се сетиха да го кръстят Афродита, Дафне, щом искат да е гръцко. Аурика, Гуакамоле, глупости!

# 224
Напоследък личните имена в България са толкова разни и разнообразни, че наистина не смятам името на малката за толкова необичайно. Дано е обичана и щастлива, името не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт