Идеи за весело изкарване на новогодишната нощ у дома

• 12 140
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • София
OnDiNe_, много добре си го написала. От снощи се сдържам да напиа нещо подобно и тъкмо щях вече да го напиша когато видях, че си го направила.
Наистина не разбирам защо има хора, които смятат, че единствено техния начин на забавление е ОК. Или пък просто денят им не е пълноценен, ако не се заядат за нещо.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 10:09 от pandachina

# 46
На най-купонджийската (и пиянска) нова година мъжът ми в един часа посред нощ дялка с резачка паднал голям клон, за да направи двуметров кол, около който да танцуваме, и накрая танцувахме и на детската песничка с онова зеленото човече от рекламата на Джъмбо... Blush
При всички случаи се заредете с аспирин за сутринта.

# 47
Ева , да не е имало и холандски билки ?

# 48
Не, само водка и добро настроение - а бяхме едва 4 души.

# 49
Моите посрещания са били почти всички на домашно или на вила.Най често си говорим,пием,разказваме си забавни случки и неща.Случвало се е една част от групата да гледа тв,други се радват на фойерверките и пиратки,трети спят след обилно количество алкохол и храна.Имали сме караоке НГ,такава с игри но от рано като сме на вилата,играли сме монополи,скрабъл,още една настолна имаше,но не се сещам в момента.Също така на познай думата,обясни без думи,нета е пълен с идеи.Но пак казвам това е било след обяда когато е било студено за обикаляне из планината,на самата вечеря залагахме на разговори,вицове,смешки.

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 09:31 от Анонимен

# 50
До една идеите стават.....ама като мина 50+ години. Wink

# 51
  • София
Ние снощи се събрахмес едни приятели, с които дълго не се бяхме виждали и имахме толкова неща да си кажем, че за малко да изпуснем посрещането в 12.00.
И после още дъра бъра чак до 4 часа!

# 52
  • Mediterraneo
Караокето отново се доказа снощи. Пяхме и танцувахме до зори. Страхотно настроение се създава за всички музикални вкусове.

# 53
Много е хубава темата макар и много стара. Ще я следя с удоволствие ако някой все пак реши да пише. Макар че както изглежда се очертава да сме си сами с мъжа ми + майка му.

От години посрещаме Нова година в домашна обстановка вкъщи. С една двойка семейни приятели и със сестрата на мъжа ми и нейната дъщеричка. През годините се е случвало да дойде и още някой приходящ.

Тази година обаче мъжът ми си развали отношенията със сестра си. Мъжът от семейните ни приятели го гепи него пък някаква мълчаливост - почти нищо не говори, само си гледа в телефона. Или ако говори все гледа да цъкне и да обиди някой. Та тази година всчко отпадна. И ще сме си сами само с майка му. Последната за съжаление, макар почти на 80, има едно малко странно хоби - чете жълти вестници. На Нова година решава, че е нейното време да сподели наученото. И се започва в детайли: "Тази е женена за тоя, певеца... Еее, как да не го знаеш!... дето бившия мъж на еди коя си. Преди няколко години на Евровизия дето пя. Той от нея има голям син. В Америка живее синът му".Laughing
Може би ако не беше дразнещо понеже се повтаря всяка година щеше да е забавно.

Обичам домашна Нова година. И ако зависи от мен бих я направила наистина  с някоя и друга игра, весели хумористични късмети от баницата + задължително някакъв зимен коледен филм, който се харесва на всички.

Например колкото и да е изтъркано не познавам човек, който да не харесва "Love actualy". Да, всеки го е гледал, но съм забелязала, че някак народът няма против да върви за фон. Един ще гледа с половин око докато боде в чинията. Но пък все се намира някой позабравен момент, който да забележи и заедно да обсъдим. Друг пък го е гледал твърде отдавна и потъва във филмчето с удоволствие. Nothing Hill  е друг приятен за такива случаи филм, който е лек, гледа се от хора с всякакви вкусове и е отпускащ.

Ако са роднини събралите се, идеята с албума много ми хареса.

Ако сте с по-малки деца в другата стая може да ги отдели човек с някаква готина коледна анимация.

Между филмчето и мохабета може да върви за фон лека неангажираща коледна музика от тези дето ги има в You Tube по няколко часа музика. Примерно "December musik", "Christmas jazz".

# 54
  • В градината...
Ооо, миналата година покрай празниците, когато ни идваха гости, все пускахме от тези мелодийки в YouTube, страхотна атмосфера създаваха. Всички бяха удивени. А и домашната украса с мигащи лампички, свещи и на фона на тези стари коледни песни... беше уникално.

# 55
Не правим Нова година вкъщи от години! Обикновено на 31 съм на работа поне до 15 ч. празнуваме в кварталния ни ресторант с още две семейства. Като се върна взимам душ, обличам се, почивам малко и тръгваме, на 5 мин. е. Ресторантът прави винаги як купон, диджей, състезателни двойки, томболи. Лесно и бързо се прибираме пеша нокрая, къщата чиста, всички доволни! 🙂

# 56
  • В градината...
Е, такава съвкупност от дадености е много рядка. Дай Боже всекиму Simple Smile

# 57
Е, такава съвкупност от дадености е много рядка. Дай Боже всекиму Simple Smile
Така е! Жив късмет. Местата обаче свършват още септември... Wink

# 58
  • В градината...
Нямах предвид само местата - компанията, самото заведение, че предлага такъв уникален терен за преживявания, абе - всичко. През последните години е много трудно всико това да съвпадне. Хората някак си са други вече...

# 59
Вярно е Перуника, но старите приятели са си същите - готини и верни! 🤩

Общи условия

Активация на акаунт