NEW

Често се случва вторите сезони да имат скок във времето от няколко месеца... Не знам 

Въпреки че Лейла е ледена бизнес дама, до Хакан изглежда едновременно крехка и ранима но и страстна жена - отлична комбинация
А самата Айча не изпълва целия екран и не оставя някой сгугурчен и смачкалосан Ча в ъгъла опитващ се да си намери място пред камерата както сме го виждали в други времена
Лейла със сигурност има своето продължение във втори сезон, а не е сигурно че ще има трети и четвърти, засега това остават просто брътвежи на Бирсен.
Ъ-ъ-ъ ... Да няма метено, че нещо не схванах дискусията на последната страница?
Дишайте спокойно де, ще изскочи Чачко отнякъде, или Дуда

На онова селфи на Диренчовата сватба почти му изникваше от подмишницата на Ча, той селфеше, а тя пусна снимката. Всички знаем за Мишо и Дуда, само 2 дни преди тези снимки Ча каза че си има севгили, за Хазал знаем ... А кой ли снима селфито отстрани 

кой знае с каква булчинска рокля ще я скипрят като от болшой театър.
Днес имах работа насам-натам навън и докато нямах достъп до компютър, през телефона също ми се отваряше много бавно
А докато публикувам второто си мнение почти се бях отказала да се опитвам 

Като разлюбим нашия убавец нема го делиш с менИ 
Така ли иначе се разбра . На тръни съм за сватбената рокля и визия . Дано Руткай има вкус . Хазаленият е ясен !
Да не говорим че ако я беше взел щеше да стане премиера на Дуда, не на защитника
Абе да си пишат, един ден нея наистина няма да я има край Ча, но не се знае какво друго жиУотно ще се настани там... А когато той сам казва че има севгили не е случайно това, нито че го видяхме с нея така както с никоя друга не сме
Аз никога не съм отричала нито нейното съществуване в живота на Ча, нито Мишовото в Хазалиния.
Дали не беше на De Facto
Обичат да послъгват турските актьори, не знам какво печелят от това, но фактите са си факти- моля на вашето внимание, Арас и Берен преди 9- години...