ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 407
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
1 Потребител и 0 Гости преглежда(т) тази тема. tiptoe

NEW

# 181
  • Варненска клюкарка
Вчера с Марги макар и по друг повод, споменахме Филип Тотю и ей го на Чачослав, само трябва да си отгледа по-як мустак, че на калпак вече го е докарал  Rolling Eyes

Наде за иконите и присъствието  ще кажа само че който иска да има какво да чете в темата, да вземе и да пише в нея, на мен ми писна да си говоря сама.

Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 16:42 от Беллора

# 182
Вчера с Марги макар и по друг повод, споменахме Филип Тотю и ей го на Чачослав, само трябва да си отгледа по-як мустак, че на калпак вече го е докарал  Rolling Eyes

Наде за иконите и присъствието  ще кажа само че който иска да има какво да чете в темата, да вземе и да пише в нея, на мен ми писна да си говоря сама.

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy
Е как си говориш сама, а ние къде сме били досега? Имам предвид няколко от нас, които сме редовно присъстващи, но си права, че само с четене без писане няма как да се получи и това важи не само за тук.
Хаканчо в разгара на джаза Laughing с Лейля.
Все ми е наум, че с нея ще се разминат във втория сезон и ще се гаджосат със Зейнеп.
Не ми допада такъв вариант, защото не ми харесват Хазар и Ча като екранна двойка, нооооо като гледам натам вървят нещата.

# 183
  • Варненска клюкарка
Ами то както вървят, Лейла ще се нареди сред враговете му, съживявайки я, нали беше умряла тя вече е безсмъртна... може би. Аз писах и че в тази страстна нощ може да е откраднала нещо от него - на сета имаше бебе, не знам от каста ли беше или Евреноловото  newsm78 Често се случва вторите сезони да имат скок във времето от няколко месеца... Не знам 33uu
Това трябва да е от работния процес

Хазар ми хареса в ролята, много добре и пасна образа, но не искам да играе любимата на Хакан, иска ми се  да виждам нещо по-нежно което да омайва героя на Ча. Знаете мнението ми че на него най-му подхождат визуално светлооки брюнетки Heart Eyes Въпреки че Лейла е ледена бизнес дама, до Хакан изглежда едновременно крехка и ранима но и страстна жена - отлична комбинация Crazy А самата Айча не изпълва целия екран и не оставя някой сгугурчен и смачкалосан Ча в ъгъла опитващ се да си намери място пред камерата както сме го виждали в други времена Wink Лейла със сигурност има своето продължение във втори сезон, а не е сигурно че ще има трети и четвърти, засега това остават просто брътвежи на Бирсен.

Наде говоря за това че доскоро всяко второ мнение тук беше мое, стараех се да отговарям на всеки, но най-често си говорех с Фема, имаме цели страници диалог само двете- това казвам.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 18:01 от Беллора

# 184
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 newsm78 Ъ-ъ-ъ ... Да няма метено, че нещо не схванах дискусията на последната страница?
Два дена да ме няма и сте изпаднали в подробности. Wink hahaha Дишайте спокойно де, ще изскочи Чачко отнякъде, или Дуда  Mr. Green, и ще се намери какво да коментираме.  Peace
Пък и ей го къде е 6 февруари, ще имаме цяла сватба за разчепкване. hahaha

Мухафъза е от типа сериали, които могат и 17 сезона да им направят. Щото може злодеят да се е размножил и борбата да продължат наследниците му. Лично аз не бих се учудила и ако Лейля се окаже точно такава. При тази хипотеза разитието на сюжета може да тръгне в друга посока. Peace

# 185
  • Варненска клюкарка
Проф, няма метено. А както казва Марги ние баш кат има новини се умълчаваме, пък като няма изписваме света hahaha За друго ставаше въпрос, ама карай...

Със сигурност имат и само двамата, ама Гинчо сигурно ги държи за специални случаи hahaha

# 186
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гинчо е ясен  Mr. Green - на час по лъжичка и то малко преди да изпукаме от липса на нещо ново. Ами да вземе Хазалинда да пусне това селфи!  Crossing Arms  Дет се вика женена мома е  hahaha , няма кой да сбърка селфито и с нещо друго.

# 187
  • Варненска клюкарка
Обаче така на черно белия кадър долавям известна прилика на Ча и Енгин Йозтюрк - то втора хубост като Чачовата няма, ама някак общо като прически, бради, формата на лицата както са усмихнати...На пръв поглед в сериала могат да минат за братя Peace

Какво да кажа Проф, аз и се ядосвам че последните серии така се е спекла по отношение на общите им сцени с Бурак, защото съм виждала първия сезон как се раздаваше... Ще рече човек че с мишо са от снощи ooooh! На онова селфи на Диренчовата сватба почти му изникваше от подмишницата на Ча, той селфеше, а тя пусна снимката. Всички знаем за Мишо и Дуда, само 2 дни преди тези снимки Ча каза че си има севгили, за Хазал знаем ... А кой ли снима селфито отстрани Wink

Хазалинда с любимия шивашки метър на Рори, с който бях писала че преди около 2 седмици видях препасана и Лидийка, все е дно го беше свила от Хазал hahaha

# 188
 wavey

Party Party
Защитникът е най-обсъждания интернет сериал за 2018г и е получил награда в категория-Онлайн сериал на годината.
https://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456241503%2F72c … l_wall_-102959620

Като се замисля за предстоящата сватба на зетя и Хазал и страх ме съвзема, Joy кой знае с каква булчинска рокля ще я скипрят като от болшой театър. Mr. Green Laughing

# 189
Белл, в първи сезон филмчето беше готино, не готино като АФК, но готино за забавление и Барфи бяха сладки, не сладки като Фемир, но сладки дотолкова че да искаш да ги гледаш заедно. Втори сезон сценаристите омазаха историята в кафяво ако ме разбираш и аз отдавна си го мисля как Хазал изобщо я играе тази роля. Актриса е да, но с всички тези пощипванията от друг сериал в който пак е била бедно момиче с богато момче и т. н. Тя не е по-глупава от нас че да не усеща колко е дразнеща тази "хитрост" за задържане на рейтинг. Ами и героя на Бурак го превърнаха в някакъв безумен палячо. Как да си останат сладки Барфитата, като алчността вгорчи всичко в сериала. Много харесвам Хазал и някои от останалите в сериала харесвам, но сериала вече не е това което беше. Изобщо не смятам че промяната в сцените на Барфи е свързана с нещо друго освен с неприятния сценарий.
Не знам защо, но си мисля, че сватбената визия на Хазалинда ще бледнее пред булките които е изиграла в АФК и Изкушение ли беше сериала с неземния красавец.
Наде, и аз така мисля, че визията на булката ще ни изненада. Неприятно.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 15:40 от Рори72

# 190
  • Варненска клюкарка
Не знам защо, ама много бавно ми се отваря форума ooooh! Днес имах работа насам-натам навън и  докато нямах достъп до компютър, през телефона също ми се отваряше много бавно ooooh! А докато публикувам второто си мнение почти се бях отказала да се опитвам ooooh!

Рори, те че омазаха историята няма спор, но казвам че Хазал е спечена, не е като в първия сезон, сякаш я е страх да се отпусне с Бурак, а сме виждали че може. Колкото и да и е писнало от пощипването и простотиите в сценария все пак е актриса, в тези трудни времена за дизи индустрията не на всеки му е дадено да стигне втори сезон, някои едва изкарват по 6 серии от първия... Да се напъне там малко, че после има да гледа само физиономията на мишо и да разнася домашната менажерия насам-натам...

За мен 6.02. си е специален ден и без сватбата на Хазалинда Laughing Но както писах и преди ми е странно - зимна сватба, а не някоя градинска, морска- май-юнска или септемврийска.... Видях че на майка и и е пораснала малко коса, може би скоро е свършила терапиите и сега е времето...

# 191
Ивче, под ръка ли ти е снимката на майката на Хазал, че искам да я видя, дано е добре женицата?! Praynig
Ехаааааа. Party
http://www.ranini.tv/haber/34910/1/hakan-muhafiz-dizisi-3-ve-4-s … n-onayini-da-aldi

# 192
  • Варненска клюкарка
Ивче, под ръка ли ти е снимката на майката на Хазал, че искам да я видя, дано е добре женицата?! Praynig
Ехаааааа. Party
http://www.ranini.tv/haber/34910/1/hakan-muhafiz-dizisi-3-ve-4-s … n-onayini-da-aldi

Брей, ще вземе да излезе вярно Shocked Аз нали винаги се съмнявам, но докато не го видя пак на сет няма да бързам да се радвам.

Наде не, преди 2 седмици някъде я видях на събиране с роднините в Зорлу. Не знаех причината и не обърнах голямо внимание, но видях че и е попораснала коса, ако се сещаш тя не се притесняваше и дори зимата ходеше с гола глава. Отдавна не бях я виждала, не съм виждала и нейни изяви, тя нали беше с активна позиция по много въпроси, оглавяваше някаква женска организация и цяла година нищо по този въпрос...
Тази февруарска сватба и то по-средата на седмицата сякаш е първата възможна дата която са намерили- до вчера говореха че мооожело, няяякой ден, имало време... някога щели да го направят... говорейки все едно приказваха за времето, а сега сериалът на финалната права, но не чакат, абе странно ми е и това си е...

# 193
Здравейте ,мили дружки HugHug
Не съм редовна напоследък .   Не ми се пише  .
Маргиии  гушкам те Hug Като разлюбим нашия убавец нема го делиш с менИ Joy
 Не ми се вярва но знай ли човек . От раз ме плени . Нашите си остават номер едно в класацията . Няма други като тях.
 Gift Heart  
Супеееер 3 и 4 сезон е потвърден . Дано има повече фантастика . Това ми липсва .
Нетфликс не са очаквали такъв успех .
 В  Джан Ямановата тема коментираха искат горещи сцени ,не постни целувки .
Отговора - Да иде в Нетфликс Джан .
Ча им показа как се вихри турски актьор .
  Дибидюс  за сефте  се показа .  
Всичко е на ниво  . Добър подпор на актьори . Айчата е подписала с друга компания . Някой спрегнаха Берен и Ча .
Тя  ще прави отделно дизи с Нетфликс . Може да преценят да ги съберат .
Ще минем без партнерка .  Стига ми мъжкият каста да е готин и  да   играят добре . Да е забавно .

Али и Хазал ще се вземат официално . Щом се обичат нека се вземат и да са щастливи . Младоженец сравнение с дядката на Хазар  е китка пред него .
 Като Бел смятам ,че е прибързано . Можеше да я направят в лятна градина  или напролет . За кво бяха тия овъртания  като ги питаха репортерите ?  Не са искали да се шуми . Rolling Eyes Така ли иначе се разбра .  На тръни съм за сватбената рокля и визия .  Дано Руткай има вкус  . Хазаленият е ясен ! 
 Писах прогноза за гостите  ще видим ще позная ли ?  Добавям и семейните приятели Джейда Дювенджи .  Гинчо  и Илка   съмнявате ли са  ...
 Новата снимка с Ча се вижда че има други около него . Сложена е изрязана .
   Брадяса и наля бузки . Свикнали сме на това .  Ще влезе във  форма споко .
Тия войнишки гащи са ми познати. Когато оная се показа по  домашни дрехи в апартамента им гостува някво хлапе . 
  Жълтурите клявкаха 5 пъти се събирали и разделяли . Да бяха уточнили като толкова са наясно кога аджеба са били тия пет пъти ?  Знаем за два ,ако изобщо е имало такива . Мисля ,че имаше  кога почиваха с Киво и сестрата на Башак . След това запраши за Америка . Се
 радва на славата и нейният ред ще дойде . Сега Ча е доволен и щастлив .

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 19:07 от femmi2

# 194
  • Варненска клюкарка
По-миналото лято Дуда участваше в някаква пиеса, в първото си интервю за някакъв вестник беше казала че цяло лято ще е заета, това обяснява липсата и по морето тогава...
Mетте пъти е поредното изсмукано съчинение, няма как да знаят веднъж ли, два ли, десет ли... Бяха писали че последната караница била заради това че не я взел на галата на Защитника, ама кой да се сети че тя беше на партито с най-близките хора след това hahaha Да не говорим че ако я беше взел щеше да стане премиера на Дуда, не на защитника ooooh! Абе да си пишат, един ден нея наистина няма да я има край Ча, но не се знае какво друго жиУотно ще се настани там... А когато той  сам казва че има севгили не е случайно това, нито че го видяхме с нея така както с никоя друга не сме Wink Аз никога не съм отричала нито нейното съществуване в живота на Ча, нито Мишовото в Хазалиния.

Случайно ми попадна рекламата на Арас с Берен. Казвала съм ви за нея, когато Арас говореше за някаква друга реклама че ще му е за пръв път ooooh! Дали не беше на De Facto newsm78 Обичат да послъгват турските актьори, не знам какво печелят от това, но фактите са си факти- моля на вашето внимание, Арас и Берен преди 9- години...

Общи условия

Активация на акаунт