Искам да пускат вече и втори сезон, но май не се зарадвах особено на новината, че ще снимат трети и четвърти. 
И без да изпадам в подробности, ама позабавлявах се с това, че някои от имената на героите са ми познати от по-рано. Какви съдбоносни съвпадения само

И това е така, Бел. Не се знае след Дуда какво чудо ще е. Нея поне сме си я свикнали вече, пък и като не се чекне постоянно край Ча никак не ми е дразнеща. За радост и Мишока не го виждаме чак толкова често около Хазал. То и няма нужда да са като залепени за половинките си.
Достатъчно е, че с присъствието си в живота на нашите хора така положително им влияят за момента. Специално при Чачун наблюденията ни сочат, че каквото му е на сърцето, това и на лицето. Хазал с Бурак изкараха немалко време заедно на снимачната площадка, някак нормално е да липсва вече първоначалният им ентусиазъм.
Но пък от друга страна с Чачун до появата на студени ветрове химията се усещаше по-силно с всеки следващ епизод
Много се раздаваха от името на Емко и Фера.Феми, спомням си от по-рано предположението ти за Ча на Хазалкината сватба, пък може и да познаеш за пореден път
Не се и надявай да го разлюбиш все още, за тихата ни лудост Чачослав 'апчета няма

Знаете че се опасявах да не му се наложи да работи отново за родните продуценти, пък колко подигравки можеше да отнесе
Не ми се мярка с Чачослав . 

За всичко си помислила, само да не ти се мярка пред очите.

на нашата Хазал и за съжаление снощи е починала,
да пази Господ всички ни. 
Ако има, дано видим Ча 

Но защо точно сега и точно така, за това говорим