ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пришълец
Вярно,  че в Защитника най-интересно става накрая. Даже и не предположих, че Безсмъртния ще се окаже Файсал, очаквах да е онзи с ледената физиономия. Тази сутрин още по тъмно какво ме прихвана, но изгледах последните три епизода, че и наведнъж. Да имаше и още Crazy Искам да пускат вече и втори сезон, но май не се зарадвах особено на новината, че ще снимат трети и четвърти. Rolling Eyes

И без да изпадам в подробности, ама позабавлявах се с това, че някои от имената на героите са ми познати от по-рано. Какви съдбоносни съвпадения само tooth

И това е така, Бел. Не се знае след Дуда какво чудо ще е. Нея поне сме си я свикнали вече, пък и като не се чекне постоянно край Ча никак не ми е дразнеща. За радост и Мишока не го виждаме чак толкова често около Хазал. То и няма нужда да са като залепени за половинките си. Stop Достатъчно е, че с присъствието си в живота на нашите хора така положително им влияят за момента. Специално при Чачун наблюденията ни сочат, че каквото му е на сърцето, това и на лицето. Laughing Склонна съм да повярвам, че е щастлив.
Хазал с Бурак изкараха немалко време заедно на снимачната площадка, някак нормално е да липсва вече първоначалният им ентусиазъм. Whistling Но пък от друга страна с Чачун до появата на студени ветрове химията се усещаше по-силно с всеки следващ епизод newsm53 Много се раздаваха от името на Емко и Фера.

Феми, спомням си от по-рано предположението ти за Ча на Хазалкината сватба, пък може и да познаеш за пореден път Mr. Green По-добре да им спести присъствието си там, че носи лош късмет с появата си по годежи или сватби. Шегичка Mr. Green
Не се и надявай да го разлюбиш все още, за тихата ни лудост Чачослав 'апчета няма hahaha

# 196
  • Варненска клюкарка
Марги и аз съм така, като не ми ги навират излишно изобщо не се сещам за половинките. Все трябва да има някой там нали, обратното не би било нормално хич Naughty
И аз мисля че Чачмослав носи лош късмет с присъствието си по сватби hahaha Както не веднъж съм казвала, ако не беше мишо, щеше да е някой друг подобен, тоя поне вече е култивиран, все пак са живели заедно 5 години тъй че като си го е харесала, нека е той... Само ми се искаше да изчакат още малко, че освен за Туба и Бергюзар други омъжени и с деца към които да валят предложения не се сещам Rolling Eyes Джейда Атеш беше казала в едно интервю че не казвала веднага годините си по кастинги, защото по различен начин се гледало на актрисата като каже че е на 30 и като каже че е на 20 и нещо. Тя вече е на 31 но се питам живеейки в САЩ кога пък е ходила на кастинги, скоро, но явно това го има, предвид че 90% от главните роли са за някакви наивни божи кравички, а това малко трудно минава с вид над определена възраст...
Между другото Мишо има и брак продължил 5 години и кой знае колко преди брака.... Няма деца обаче, което ми се вижда странно за толкова време и предвид възрастта му  Thinking

И аз не умирам от радост че Защитника ще има толкова продължения, не си падам особено пък и като сменят изцяло каста всичко ще е съвсем различно освен концепцията, но ме радва това че Ча отново ще работи с Нетфликс Heart Eyes Знаете че се опасявах да не му се наложи да работи отново за родните продуценти, пък колко подигравки можеше да отнесе ooooh!
Вчера една рускиня писа нещо за което и аз съм се сещала- Нетфликс е като ново начало за Ча- в самото начало, първия път появявайки се на екран с АФК се събудил звезда, ама турска, второто начало е път към световния успех, дано да му се случи и след защитника да има още много успехи Heart Eyes

Гюнгьорови си имат дъщеричка- Лейля

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 11:33 от Беллора

# 197
Добър  снежен ден !  Добре ,че няма лед и е киша .
Маргиии при теб как е времето ? Малката радва ли се на снега ?  
По - добре  да ни го спести от гледна точка   домъкне  скъпото си  съкровище на събитието .
 Си стои в къщи фаща гората  ,да иде при посестримите си в някое племе  . Joy Не ми се мярка с Чачослав .
Ча  на които сватби е ходил само певеца и Мервето се разведоха  . Шефската щерка Диренч е още омъжена . Гюнгюров стана баща .
Така е Али се женил един път ,сега ще му е втори брак .
Викате носи лош късмет  кО ще станИ на собствената му сватба ? Ще се разведе и стане ерген  за нула време Joy 
  Този ден за Ча  е далечен . Както обича изненадва знам ли вече какво да мисля ?

Честита дъщеричка на Гюнгюрови ! Heart Eyes  Лейля е хубаво турско име .
Ча е играл с две Лейли . Хазал и  Лейля Лидия Тугутлу . Героинята на Айча  ,тя  е ЛейлА не с Я.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 14:09 от femmi2

# 198
  • Варненска клюкарка
Мнооого е далечен въпросният ден, аз затова Дуда никак не си я слагам на сърце, много време ще мине докато Ча се зажени, ако изобщо го направи.

При нас пък преди около 2 часа какво слънце се показа  и сега още има, макар и не толкова ярко  но пак е хубаво Heart Eyes Е беше малко мокро и кално на места сутринта, но биваше като цяло Peace

# 199
  • Пришълец
Абе те случайностите при Ча станаха много, пък ние обичаме да ги споменаваме Joy
Веднъж Лейля за колежка, втори път, а на третия екранна любима. Аз съм свикнала с Я и дори някоя накрая да е с А, за мен все си е Лейля. Joy
И сходството във фамилиите на колежките и съкровището Joy Кая, Саръкая, Саръшън JoyСъдба Joy

Не са много, ама да отбележим - последователите на Хазал в Инста вече са 4 млн.

Феми

Скрит текст:
студено е, заледено, случва се и да падам, но ставам и продължавам Joy Добре, че снегът не е голям, че при нас в по-тежки зими се случва по няколко дни да нямаме ток.

Малката снега го видя отблизо като се наложи да я носят по лекари, че беше болничка, то и аз ги придружавах. Милото нямаше възможност да се зарадва тогава и да реагира с любимата си думичка ”аййй” Heart Eyes Laughing Слава Богу вече е по-добре, но като имам възможност ходя да ги наглеждам.

# 200
  • Варненска клюкарка
Абе за слабата и активност в Инста добре е, предвид и че към 2,7 млн. натрупа от тръгването на НИ т.е. за година и 4 месеца.

Какво да кажем за Ча с неговите 90 снимки ooooh! Последните 2-3 седмици се интересува народа от него, и неговата цифра помръдна, ама като няма какво да се види там...

# 201
  • Пришълец
Абе за слабата и активност в Инста добре е, предвид и че към 2,7 млн. натрупа от тръгването на НИ т.е. за година и 4 месеца.

Доста е натрупала в такъв случай, не знаех или пък съм забравила, че преди НИ са били по-малко Laughing

По - добре  да ни го спести от гледна точка   домъкне  скъпото си  съкровище Animal Crocodile
 Си стои в къщи фаща гората  ,да иде при посестримите си в някое племе  . Joy Не ми се мярка с Чачослав .

Фемо, много се смях на това rotfImbo За всичко си помислила, само да не ти се мярка пред очите. Joy
Къде да я замъкне не разбрах точно, на сватбата на Хазал ли Joy

# 202
 wavey

На Ханде Ерчел майка й се бореше с рака
Скрит текст:
също като майката Cry на нашата Хазал и за съжаление снощи е починала, Tired да пази Господ всички ни. Praynig
Относно Защитника и на мен не ми мина през ума, че безсмъртния е Файсал, все си мислех, че е онзи гадюхата(забравих му името, с М започваше).

# 203
  • Пришълец
Много неприятна новина Rolling Eyes
И аз така Наде, до последно си мислех, че е Мазкар или Мазхар, не му запомних името Laughing

# 204
  • Варненска клюкарка
Да, онзи ден Ханде Ерчел е прекъснала фотосесията която е снимала и е хукнала към болницата, надявах се майка и да прескочи.... Дано майката на Хазал да е добре, да не се повтарям от предните дни кое ми се вижда странно и прибързано Rolling Eyes

Тези дни дали ще има купон за появата на бебе Лейля, не знам какви са им обичаите по въпроса newsm78 Ако има, дано видим Ча Crazy

# 205
  • Пришълец
Нова  Heart Eyes

На мен предстоящата сватба също ми се вижда прибързана, но дано не е нещо заради състоянието на майка й. Мисля си, че е друго... Дано.
Иначе зимата не е предпочитан сезон за подобно щастливо събитие, но  за съжаление понякога и обстоятелствата го налагат. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 17:20 от Маргарита Н.

# 206
Нова  Heart Eyes

На мен предстоящата сватба също ми се вижда прибързана, но дано не е нещо заради състоянието на майка й. Мисля си, че е друго...

Мммммм, много сладка Хазалинда.
На мен не ми се струва прибързана сватбата им, даже много се забавиха.

# 207
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честито на Гюнгьорови и мир на душата на майката на Ерчел.

...
Между другото Мишо има и брак продължил 5 години и кой знае колко преди брака.... Няма деца обаче, което ми се вижда странно за толкова време и предвид възрастта му  Thinking
Белл, имам смътен спомен, че първата му съпруга е балерина. Нямането на деца може да е свързано с нейната професионална кариера.  Peace

Много сладка Хазалинда на последната снимка.

# 208
  • Пришълец
Коментар от Лорка newsm47

# 209
  • Варненска клюкарка
Проф, това за балерината се оказа някаква ВК-шка легенда, актриса  била... Носеха се легенди и че имал две дъщери от нея но се оказа че няма деца въпреки достатъчно продължилия им брак Peace
Наде за прибързаното говоря конкретно за няколко неща- че се случва в делничен ден, на финалната права от сериала, в града, през зимата... не ми се търси и какво казаха за евентуалния си брак само преди около месец - това имам предвид Peace А иначе предвид продължитгелността на отношенията им не е изненада, това е логичното продължение на петте им години съвместен живот, аз даже очаквах това да се случи миналото лято, много пъти го писах даже Wink Но защо точно сега и точно така, за това говорим Peace След няма и два месеца, че може и по-малко тя ще е свободна нали Wink

Много сладка Хазал Heart Eyes Това май е фризьорски салон, косата и ми се вижда изсветлена, може би прави проби на прически Wink

Браво на Лорка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт