ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 423
  • 738
  •   2
Отговори
# 210
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Отзад в огледалото се вижда щендер с дрехи, по-скоро е от студио след фотосесия. Защото надписът гласи, че (на който е пуснал снимката) му е много мъчно, явно се разделя с Хазал за момента.  Peace

Моите родители са се оженили на 6 януари, а аз съм се родила след близо 2 години. Не са между живите, че да ги питам защо са се взели посред зима и без да са били на зор. Но и не помня някога сватбите да са съобразявани с годишния сезон. Ходеше се да се направят снимки във фотостудио, в т.ч. с родата наредена на два реда  Laughing . Имам много такива като шаферка, от ония истинските - малките, дето държат булото стелещо се зад булката. И като такава, разгеле, все съм на първия ред  bowuu. То сега стана модно сватбата да се прави в топло и хубаво време, че да се избълва задължителната сватбарска фотосесия на открито. Щото на студено и мокро не могат да те снимат небрежно опната на някой камъняк, или сучеща се около дръвче или римска колона Mr. Green.

# 211
  • Варненска клюкарка
Чачовите бузи продължават едва да се побират в кадър.... Маргиии косачката #Cussing out
Като са с прилични коси и по-малко бради по нормално изглеждат, тоя не беше ли приятелчето на Хакан от първите серии който убиха? И в Марал играеше, но не му помня името. Може и да бъркам де, с тези козини всички са ми еднакви ooooh! Тоя се казвал Уфук Гюндогду Peace

Проф, то преди 25 години нямаше и вечерни сватби, а още по-назад са се женили след гроздобера и като минат постите... За друго говорех - в Турция където все още спазват традициите, най-масовият ден за сватби е петък- за мюсюлманите петъка е като за християните неделята. За обикновените турци не знам, но звездните избират предимно петък, събота и неделя през топлите месеци и се женят в почивките от проектите си, или преди новите- това казвам Peace Затова мисля че на Хазал и предстои нещо ново и голямо, като усещане ми е, даже не мога да го обясня за себе си  33uu
И пак на въпроса- не че няма и зимни сватби, но обикновено си ги правят някъде извън Турция, отново избирайки някое специално място - на момента се сещам за Киво един февруарски ден в Париж и съвсем наскоро Бурджу Кърътлъ май беше в Амстердам, но тя каза че ще прави и през май в Турция... Плажните сватби сред звездите ги направи модни Берен, която се омъжи през лято 2014г. на някакъв американски плаж Peace Тогава сума и народ се юрна да се жени по морето Laughing
Казвам че Хазал отдавна не снима и показва майка си и я виждам на случайни снимки правени от други хора. Преди ходеха двете по събития, на пазар или просто някъде навън но и това не се вижда сега.... Само не пропускаше по интервюта да похвали мишо как се грижел за майка и и че тя живеела с тях по време на лечението. А аз още миналата година като видях снимката докато бръснеше главата на майка си, писах тук че ако Мишо издържи това което предстои, значи ще се вземат. Само дето го очаквах примерно за миналия юни, а те тогава отидоха да почиват някъде на море, а по традиция тя после замина за САЩ и остана там почти 2 месеца Peace А халка на ръката и виждам откак взе да носи купчина пръстени - и преди сме обсъждали халката Peace
За мен 6.02 си е специален от много години и такъв ще ми е докато съм жива Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 11:01 от Беллора

# 212
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бузланчо  Heart Eyes пак на хоризонта.  Laughing Този до него не е онзи, за който си мислиш.  Peace

Аз от сватбите на комшиите знам само тази на Толгахан Сайъшман и лигавата му албанка. Нейния рожден ден и денят на сватбата им са 13 и 14 февруари. А самата сватба я вдигнах в щатите. Останалите нямам никаква идея кога и как са женили. Още повече, че много от тях бързо след това се развеждат, та съвсем нямат проследяване историите им.

Белл, кой любим човек ти е роден на този ден, че ти е толкова специален? Не е синът ти, знам.

# 213
  • Пришълец
Общият им колега на Ча и Хазал е Джанкат Айдос, а този на снимката и на мен не ми прилича на него Peace
В Защитника името на приятелят на Хакан е Мемо, звучи ми като съкратено от Мехмет Laughing
По-нататък се появи Емир, споменаха Левент, накрая се съживи и Рюя. От любимите ми съвпадения Joy
Университетският преподавател пък Оркун, също познато име ама дали от Прилива или Ичерде Laughing

Аз се сещам кой е този любим водолей за Бел Laughing

# 214
  • Варненска клюкарка
Значи не е тоя Thinking на мен наистина много ми прилича на него  а и снимката е с надпис  TheProtector" но както много пъти съм казвала брадатите много трудно ги различавам, особено които виждам рядко и са черни и с обрасли като маймуни- вратове, бузи и всичко ooooh! Ча и Киво разпознавам без грешка, друг е въпроса че  не ги харесвам като вълнясат толкова - веднага одъртяват с едни десетина години в моите очи ooooh!
Някакви модни тенденции гледах наскоро и казаха че брадите си отивали, ама до Турция надали ще стигне тая мода Tired

Размечтах сЪ Ча да стане лице на Жилет - много тематично ще е по въпроса с козината, по-скоро с липсата на такава, пък белким вземе да увлече и сънародниците си Crazy

ПП Ауу албанката- само на тъпа и лигава манекенка може да и хрумне да се жени на 14.02.

Чуден Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 11:57 от Беллора

# 215
  • Пришълец
Пак има нужда от косачката, Чачун никак не ми харесва на последната снимка smile3506  Бузи, брадище, че изглежда и огромен ... Дано да се приведе в приличен вид следващия път като реши да се покаже....

# 216
  • Варненска клюкарка
Видът на Чачун е като на синът на дядо Коледа- добродушен дебелак, но по-млад Rolling Eyes Кога успя да бухне така, преди няма 40 дни беше премиерата и видът му беше съвсем друг #Crazy Ако утре от някое голямо американско  издание за кино и телевизия решат да вземат интервю от момчето играещо главната роля в Протектора, и ако момчето все пак се съгласи, направо ще ги шокира с метаморфоза която не се дължи на специални ефекти Rolling Eyes
Скрит текст:
Rolling Eyes
Ча и Дуда напълно отговарята на стандартите от втората година на брака- пълен мъж-щастлив мъж, слаба жена- влюбена жена... Дано по-скоро да започва работа че дългите почивки май не му се отразяват никак добре на линията.

Като сравня косматкото с това момченце и направо съм така doh #Puppy dog

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 14:52 от Беллора

# 217
  • Пришълец
Добре, че поне за сериала през цялото време положи усилия да се поддържа във форма, че го знаем в предишните проекти. Красив и изпънат като струна, подмладен, не ми приличаше да е на 27. Heart Eyes
Ама и сега не ми изглежда на реалната си възраст. ooooh!  Той така дали се харесва Rolling Eyes

Цитат
Ех Чачославее Heart Eyes и маргарелка Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:09 от Маргарита Н.

# 218
  • Варненска клюкарка
Вярно Ча и Маргарела Laughing

Страхотно видео... не знам как да го нарека интервю ли, репортаж ли Laughing Ча жонглиращ с топки и приказващ на английски и с вида от сериала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Току що го видях и го нося от рускините. Марги дали няма да можеш да го сложиш направо като видео?

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_865662

Таман едно хубаво го оплюх и я как цъфна, много хубав- ама много бързо излизат надписите- първа роля Емир,  човек на който се възхищава, Ататюрк Laughing Хобито риболов, харесва професора- сигурно от сериала. Баскетболът...Джо Блек, ама не разбрах любим образ, мечтае да го изиграе или друго, пак ще пусна след малко. Какво пял сутринта под душа- не бил си взел душ Joy Накрая каза че е нощна птица Crazy

Искам пак да го виждам такъъъв smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:34 от Беллора

# 219
  • Пришълец
Бел, не те разбрах съвсем, но ще пробвам Embarassed

Готин Ча в блиц интервюто, ако може така да се нарече, че не знам какво точно е Laughing
Ето такъв го харесваме Laughing Heart Eyes

# 220
  • Варненска клюкарка
Бел, не те разбрах съвсем, но ще пробвам Embarassed

Готин Ча в блиц интервюто, ако може така да се нарече, че не знам какво точно е Laughing
Ето такъв го харесваме Laughing Heart Eyes

Разбрала си ме Марги Heart Eyes Аз нали го сложих като линк, а ти направо си сложила видеото Heart Eyes
Да, нещо като блиц интервю е, мисля че така е най-равилно да се каже Peace

Уви тази визия за момента е в миналото, пак ще чакаме да се завърне такъв Heart Eyes

# 221
  • Пришълец
Колкото и да я крие тази хубост като е в роля пак ще ни я покаже, дано да е скоро Mr. Green

Събраха ги Laughing

# 222
Това Айча ли е?

# 223
  • Пришълец
Рори, друга е актрисата - Елчин Сангу. По-нагоре съм забравила да поясня...

# 224
  • Варненска клюкарка
С Елка страхотно биха си подхождали въпреки че му е кака, или тъкмо зарад това много ще се раздава с нея, ще му идва отвътре, ама я назначиха на Киво ooooh!

Превод на руски, ако не разбирайте питайте, ще пояснявам Peace
Цитат
t a g s : #askts_news #cagatayulusoy #theprotector
от платформы Нетфликс
Чагатай отвечает на блиц-вопросы жонглируя.
■Твоя первая роль?
-Эмир
■Какую роль ты бы сыграл?
-Джой Блэк
■Кем ты восхищаешься больше всего?
-Ататюрком
■Кто твой любимый вымышленный персонаж?
- Профессор
■Кем ты мечтал быть в детстве?
- Баскетбольным тренером
■Чем ты еще занимаешься профессионально, кроме актерства?
- Дайвингом.
■Какую песню ты пел сегодня утром в душе?
- Я не принимал душ.
■Ты хотел бы быть режиссером фильма?
- Конечно.
■Твое Хобби?
- Рыбалка.
■Чего ты боишься больше всего?
- Пресс-конференций.
■Если бы ты был животным, то каким и почему?
- Левом, аотому что он вожак.
■В юношестве самая любимая книга?
- Ипек Онгун. 17 лет.
■Ты дневной или ночной человек(сова или жаворонок)?
- Ночной(сова)

На снимката Хазал май беше с прибрана коса, но феновете са я "пуснали" Laughing

Вече се намериха сравняващи очите на Хазал с тези на Клеър Форлани, от Джо Блек... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт