ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Пришълец
Хазал с пусната коса е по-добре Laughing

Мърдащ Чачо

Скрит текст:

# 226
  • Варненска клюкарка
С пусната коса е по-добре Laughing

Мърдащ Чачо

Скрит текст:

Ехаа Heart Eyes

Като му гледам дрехите, това май е снимано в Италия  на онова събиране на актьорите на Нетфликс newsm78 Сложили сме го от въпросното събитие за шапка на темата Peace
Да беше малко по-цветно, имам чувството че жонглира с портокали Laughing

# 227
Цитат
Ако утре от някое голямо американско  издание за кино и телевизия решат да вземат интервю от момчето играещо главната роля в Протектора, и ако момчето все пак се съгласи, направо ще ги шокира с метаморфоза която не се дължи на специални ефекти
Как няма да се съгласи за чуждо издание  хеле пък Американско .    За сюжета в новите сезони  както казах искам повече фантастика  .  Важното е   че ще  работи  пак с тях   . Няма да се изтощава и да се пише сценария на парче да го чете  и  научава по нощите . 

Енгин Йозгюрк  почва ново дизи но като капят като круши   е възможно да окапе и да влезе в продължението . Не ми е ясно  как ще се появи като  Хаканов брат  ?   С интерес чакам да ги видя в комбинация Ча и Енгин .

Ханде Доандемир  и Енго пишат че били бивши гаджета   , ама кво пречи да игрят  Mr. Green

Елка и Ча са хубави  .    Киво    и Елчин също ми харесват  Heart Eyes
 Изтървах епизодите . Гледала съм малко   но се информирам за екшъна .

Много е хубава със спусната коса   Хазал Heart Eyes  

Що се отнася до метаморфозите   не е за сефте .  Човека  е честен ще  яде  колкото си иска и кво от това, че го  критикуват .  

Цитат
Колкото и да я крие тази хубост като е в роля пак ще ни я покаже, дано да е скоро
Ще я покаже Марги  няма да е скоро според мен  Rolling Eyes    Поне си махне  брадата  , щото като расте ще му стане до ушите  Sick      Косата засега ми е тамъм.

https://vk.com/cagaulusoy?z=video461868951_456243182%2F32c7f2e5c … -128333062_155517
  напомня ли ви на първата му роля  Емир  , като ги затвориха с Фера в унито .    Така бяха седнали на пода  и си говореха .

Маргиии супер  жонглиращ Чачооо  bouquet ще сложиш ли  гифката как си върти вратовръзката  
 Риболова и баскетбола    отдавна знаем .
 Сова птица преди  . Сега  стои в къщи и рядко излиза  .

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 23:17 от femmi2

# 228
  • Варненска клюкарка
Пиенето много народ е погубило, но прекомерното ядене сигурно и повече от пиенето е затрило... Поне доста актьорски кариери е съсипало, затова мисленето му хич не ме радва. От един момент нататък просто няма да може да отслабва  ooooh!

Тези дни се зачетох  в някаква тема в мамата, имаше  коментари какво пристрастяващо хоби е риболова. Имаше описани случки как къщата да пада или да гори, страстните риболовци си хващат такъмите и заминават - нищо друго не ги интересувало Laughing Помня че Ча въпреки уменията си по въпроса по някое време и на уроци по риболов се бил записал Laughing Ама я каква риба улови newsm09 Язък че заради простите драскачи в родината му, и да хване нещо друго едва ли ще ни сподели радостта от хобито си ooooh!

Горкичкия, най-голям страх имал от... пресконференции Joy

# 229
Цитат
У Джансу Дере после получения награды от Технического университета спросили о проекте Чагатая Улусоя:
Ж.: Мы спрашиваем вас о сериале "Hakan : Muhafız" с Чагатаем Улусоем, как это было?
Д.Д.: Да, я следила за первым сезоном, он был очень красивым, и как это прекрасно, что есть продолжение
Ж.: Ну, вы получили предложение на третий или четвертый сезон?
Д.Д. : Нет, нет, нет. Спасибо
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_155716

Джансу Дере е добра актриса  , ама  съвместно не ми се връзват двамата .

[quote
По предварительной информации съемки 3 и 4 сезона сериала Защитник будут проходить не только в Стамбуле, но и в Антакье (южная Турция на границе с Сирией), в пустыне Сахара и Иерусалиме
][/quote]
  в пустинята Сахара   кО ще  правят там ? Ча  само в пустинята не е снимал    но ще бъде интересно да се види  Crazy  На границана в Сирия е опасно .  

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 19:46 от femmi2

# 230
  • Пришълец
Джансу Дере е доста по-голяма от Ча, тц, по-добре не...

Феми, Хакан с вратовръзката? След малко ще видя дали ще я намеря в мненията ми...
А що се отнася до брата на Хакан, който доколкото разбрах се казва Левент, що да не съживят и него след като съживиха (или събудиха ) newsm78 безсмъртни. Или изобщо не е бил мъртъв брат му, а го е взел и него да го отгледа някой предан. Те преданите са много, ама и Хакан не получи отговор колко са Joy

Да, сцената, в която Хакан и Лейля са на пода обаче само на кадри ми напомняше тази от АФК с Фера и Емко заключени в аудиторията. След като я изгледах вече не...

# 231
  • Варненска клюкарка
Марги нали се води някакво фентъзи, могат да си ги съживяват сутрин обед и вечер, вторник и петък когато им е кеф... Аз на сериала на Енгин с Ханде Доандемир не му давам много, той в главни роли все в някакви бози които дълго не се снимат, при Хандето нещата са още по-зле- я е стигала 3-4 серии, я не... Единствено в ГБ но той е летен сериал те по принцип са с по-малко конкуренция, лесно вдигат цифрата, но после като се върнаха редовните и окапаха с Керо...
Фемо  няма да отидат там където се водят военни действия. Всичко ще е наред. Нека да ходи в пустинята, стига е снимал всеки сериал на КапалЪ Чаршъ Laughing
Джансу ми е харесвала само в Езел, Съла го изтърпях няколко серии, а в Майка малката затъмняваше всички останали. За Ча не става, 10 години по-голяма, ай няма нужда Naughty Според мен тя много добре ще пасне на Киво и през годините имаше такива слухове, но така и не се стигна до нищо конкретно.

# 232
  • Пришълец
Така е, няма невъзможни неща и в нашето фентъзи, с кръвта на защитника съживяват безсмъртни, а с тази на безсмъртните -простосмъртни. Mr. Green Не е лошо сериалчето, даже сефте за няколко години насам повече се поувлякох щом гледах до последната минута hahaha Пък и предпочитам сериалите да са озвучени на български, не харесвам турския език като звучене, но да, май се увлякох Mr. Green
Феми, ето го

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 19:35 от Маргарита Н.

# 233
  • Варненска клюкарка
Ох бе Марги безсмъртни, простосмъртни, ще ме умориш Joy Joy Joy
И на мен започна да ми харесва въпреки първоначалната ми нагласа и нехаресването на първите серии. интересът ми се засили към последните и най-вече на самата последна серия. Не си падам по фантасмагории, затова се надявам и в следващите сезони да няма фърчане, приключенската история поръсена с малко фентъзи ми е точно. Съдя по резултатите, формулата се е харесала на много зрители, така че дано продължат по подобен начин. А най ме радва че сериите са кратки, може би затова и се пробуди интереса ми- нещата са горе-долу динамични - не си представям да се закова за 2,5 часа на едно място Crossing Arms

Ама как се е изпънал а Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 21:03 от Беллора

# 234
  • Пришълец
Ами разсъждавам си тука Joy безсмъртни, защитник, подчинени или всъщност предани бяха, а всички останали се явяват простосмъртни Joy Лейля съживена с кръвта на безсмъртния ако също се превърне в такава ще е враг на Хакан. Той и без риза остана, да видим как ще си я върне Crazy
Всичко ми е точно и на мен, също смятам, че фантасмагориите са достатъчно Laughing Хаканчо светна за малко, разбра и че има способността да хвърчи, бие се, че и време за любов му остава Mr. Green

Май е непубликувана досега

# 235
Добър вечер дружки.
Хи, хи, козуначен Чачко се е появил на хоризонта.

# 236
  • Варненска клюкарка
Днес само загряват- утре стават 8 години от излизането на АФК на екран. Началото за Ча Heart Eyes А както се коментира в мрежите, второто начало е с Нетфликс  Laughing Утре става месец от излизането на Протектора Crazy

Тук лицето му е слабо като на Хазал Wink

# 237
  • Пришълец
Ами слаб беше, пък след галата какво пак го прихвана, че почна се тъпче като за последно ooooh! Пълен айляк Crazy
Второто начало е по-различно от първото, но чисто визуално доста си приличат Емко и Хакан, съдба ще да е и това Joy
То и няма да е реалистично за Защитник и Господар на нощта да пробутат някой като ХаканЮ. Laughing

Бел, в Туитър загряват от една-две седмици насам за предстоящата годишнина. Mr. Green Даже имаше нещо като график, всеки ден мятат кадри и клипове от определени епизоди... нещо такова. На ден по шест епизода се падаха май. Все фемирски профили съм последвала и ме заливат напоследък с такива неща. После може да донеса малко украса и тук Mr. Green

# 238
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Донеси, донеси!  Party Party Party
Голяма свежарка в блица.  Crazy Heart Eyes Грам не мога да жонглирам, пък съм се мъчила едно време по бригадите с ябълки. hahaha

# 239
  • Пришълец
Щом нямате нищо против .... hahaha

Малко и от тези
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт