ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Варненска клюкарка
И аз като Профа, донеси, донеси Heart Eyes

Щом нямате нищо против .... hahaha

Малко и от тези
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така е, от седмици се готвят, аз видях нещо като обратно броене по примера на оставащите дни до рд на Ча Peace

И двамата силно бяха загладили косъма в тези серии, но ми бяха особено красиви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нещо което не мога да кажа сега като напълнеят- той става като чичка, а тя престава да изглежда като момиче, а отива към някаква неопределена възраст....

Всички актьори се вълнуват когато излиза на екран поредния им сериал, но представяте ли си вълнението на Ча- първата му роля, при това главна Crazy Party  Много решаващ момент за него Crazy

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 16:31 от Беллора

# 241
  • Пришълец
Да, и сега като при Чачовия рожден ден. И за Хазал се бяха организирали по подобен начин. Абе намират си поводи за отбелязване хората Mr. Green

# 242
  • Варненска клюкарка
Да и си припознават датите на сериала, а не кога са го загледали самите те за пръв път Mr. Green

# 243
  • Пришълец
Ама как ги помнят тези неща Joy, аз например снежната сватба все забравам кога я отбелязват, някъде през февруари ама кога точно....

А по някаква случайност ОС и по БТВ започна на 14.01., та аз по онова време се озовах у нафталина hahaha

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 18:56 от Маргарита Н.

# 244
  • Варненска клюкарка
Марги аз също не ги помня 33uu Финалът все го свързавах с това че само няколко дни след него, започна излъчването по Войо, а началото просто го знаех че е на 13-14.01. даже не бях сигурна за точната дата, защото от момента на челния ми сблъсък един петък, вече се излъчваше шеста серия, а на флашката която ми попадна бяха четвърта и пета, а към въпросния момент даже не бях забелязала кои серии намерих и че на тв е поредната... Много овъртолено го обясних hahaha Не бях сигурна за датите пък и не ме интересуваха особено...После като се разписах тука  и свикнах да поглеждам в Т видях отбелязването на  датите на начало-финал и т.н. Всъност мисля че 2013 г беше първото отбелязване на дати Peace Сватбените годишнини май дойдоха по-късно - към февруари 2014 г. а и тогава Туитър стана доста популярен в Турция както и че смарт телефоните рязко поевтиняха и станаха много масови, което е много важно за активността в мрежите Peace
Ама има мегдан накъде още да се шири лудостта де - някои даже помени правят на споминалите се герои, РД отбелязват също, ехее нищо не знаем ние hahaha Само имам спомен че в АФК РД на Емко съвпадна с истинския рд на Ча Peace Помня че едната година и Ча благодари в Т за поздравленията, каза нещо в смисъл че помнел този ден все едно е било вчера... нещо такова....

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 19:05 от Беллора

# 245
  • Пришълец
Вярно, някои много ги изживяват нещата. Май правиха помен на Бихтер Joy

Бел, то всъщност на 14.01. започна по БТВ, а на следващата година на 13.01. приключи. Почти на същата дата, обичам такива случайности hahaha

За отбелязване на годишнина от маргаритената сватба за пръв път разбрах през 2015 от Габи и Джейн Laughing

Ах този Чачун Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 19:40 от Маргарита Н.

# 246
  • Варненска клюкарка
Марги за какво го туитват Ча newsm78

Много му харесвам тези мечешките прегръдки, направо щеше да я счупи hahaha
Цитат

# 247
  • Пришълец
За 13-те въпроса Бел Laughing май бяха толкова де newsm78

И на мен, харесват ми прегръдките му Mr. Green

Малко мърдащи, сега е подходящото време Party
Скрит текст:

# 248
  • Варненска клюкарка
Горкия, остана си с мирисането tooth

Тук по въпроса се сещам нещо от на Зиза анализите или май беше от обсъждане- толкова близо било цветенцето, аха да го помирише, да го откъсне, ама на тая пущина малко и дошло виното  Joy Joy Joy

Вярноо, блиц-а. Не знам на кого му е хрумнало, но интересно се е получило Heart Eyes

Другите ги имам, ама тези ще ги запазя и ще ги извадя от скрития текст Crazy

Тая сцена с топленето на ръцете и пред камината много я обичам. Уж едни такива дребни неща, но много ефектктно им се получаваха Heart Eyes

И това е много хубаво Heart Eyes

ПП Не знам откъде изпълзя някаква глупост че Ча нямал да снима още 2 сезона на Протектора, а някакъв съвсем нов филм и щял освен да е актьор, този път и да режисира новия си проект с Нетфликс. То така се става режисьор, ама преди малко се посмях четейки тук там как народа се кръсти ужасен че можел да 'земе кака за главна актриса  и ква любов кО нещо щяло да е Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 20:58 от Беллора

# 249
  • Пришълец
Ама те анализите освен, че са хумористични, в тях голяма истина се крие hahaha Всички са хубави, но измежду тях имам един дето си ми е любим hahaha сега като се сетя ми е смешно hahaha

Бел, така е, едни уж дребни на пръв поглед неща, а впечатляващи Heart Eyes
Това пред камината допреди да го споменеш ти го подминавах, а е така красиво Heart Eyes Аз пък обичам едно хващане за ръце само за пред Чепиков докато бяха скарани, 57 еп. май...  И него искам да го видя голямо като тези, които домъкнах, от Т са в такъв размер, малки и аз мога...
И ниЙ ще отбелязваме годишнината подобаващо tooth След малко още мърдащи ще сложа даже Mr. Green

Хаканчо пък особено в бяла ризка е страхотен Heart Eyes
На мен сякаш наистина повече ми се иска Ча да участва в нов проект на Нетфликс, а не продължение на Протектора. А пък рано му е да режисира, след време като се ошишка още тогава, сега пред камерата му е мястото Laughing

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 21:55 от Маргарита Н.

# 250
Мераба. Party
Личи си, че ИДИ 14. Laughing Joy

# 251
  • Варненска клюкарка
Марги и аз съм "за" нов проект, ама при положение че писаха че ще е Защитника, на Ранинито по и вярвам отколкото на изсмукани незнайно откъде "новини"... Пък за режисьор както казваш има време- кат' надебелее и оплешивее  няма да става за фърчане и за главен любовник, така че прав му режисьорски път тогава hahaha
Марги и аз имам любими анализи, даже май така съм ги наредила че са няколко от първата порция- общо са 3 части Peace Но имаше и обсъждания, които за съжаление нямат намиране, тъй като са вмъкнати изречения измежду други неща за които сме говорили тук навремето....
Чакам гифките smile3539

ИдИ Наде идИ, като новата година се усеща hahaha

# 252
  • Пришълец
Леле колко съм разсеяна, добре, че минах да се нагледам какви съм ги свършила и да не взема да се повтарям. hahaha Два пъти на една страница съм сложила едни и същи гифки, ама поне предотвратих третия Joy

Това го нямаме
Скрит текст:

Grinning Grinning

Бел, а тези са които миналия ден исках да сложа в комплект, но не се получаваше и понеже не знам последно успях или не, затова сега пак Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 23:19 от Маргарита Н.

# 253
  • Варненска клюкарка
Леле колко съм разсеяна, добре, че минах да се нагледам какви съм ги свършила и да не взема да се повтарям. hahaha Два пъти на една страница съм сложила едни и същи гифки, ама поне предотвратих третия Joy

Това го нямаме
Скрит текст:

Grinning Grinning

Бел, а тези са които миналия ден исках да сложа в комплект, но не се получаваше и понеже не знам последно успях или не, затова сега пак Laughing
Скрит текст:

Ехааа, красота, много ги обичам такива големи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Марги миналия ден за който говориш само тези които съм оставила открити в цитата не ти се виждаха. Но не се притеснявай дори да се повтарят, нещо което е красиво можем винаги да го гледаме Crazy
Много ми се иска цялата сцена там пред камината- като и погали ръцете  и ги стопли с с дъх, после опита да ги целуне, тя как се дръпна, той как се напрегна...
А днес колкото и да се повтарят все пак е годишнината на сериала. Все се каня да го коментирам, но без конкретния кадър думите ми ще увиснат, та сега ми е паднало гифчето... Знаем че Ча се променяше всяка серия, но там до дървото в дъжда още в 49-та е с визията на Емко 3  особено личи и в близкия кадър  но тук го няма....а после в унито е различен Laughing  Как ставаше това не знам newsm09
Забравих че на първа страница го има Crazy

И оригинален Емко 3 за Надето, и гук е много хубав Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 11:00 от Беллора

# 254
  • Пришълец
Осем години от началото на АФК

И в България започна на днешната дата, тогава за пръв път се докоснах до нафталина tooth При нас за тези шест години сигурно около шест пъти са го излъчвали tooth

И за мен настъпващите промени в Ча са необясними, даже се съмнявах, че за втори сезон са взели друг актьор Joy Не бях виждала подобно нещо... това си е невероятна трансформация, на която зрителите стават свидетели. Heart Eyes

Бел, ако ми попадне нарязана сцената пред камината ще я метна и нея. Такива красоти ми минават пред очите особено като отбелязват годишнини, но аз нямам навика нищо да запазвам...

Малко и от тези Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 12:02 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт