ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка
Осем години от началото на АФК

И в България започна на днешната дата, тогава за пръв път се докоснах до нафталина tooth При нас за тези шест години сигурно около шест пъти са го излъчвали tooth

И за мен настъпващите промени в Ча са необясними, даже се съмнявах, че за втори сезон са взели друг актьор Joy Не бях виждала подобно нещо... това си е невероятна трансформация, на която зрителите стават свидетели. Heart Eyes

Бел, ако ми попадне нарязана сцената пред камината ще я метна и нея. Такива красоти ми минават пред очите особено като отбелязват годишнини, но аз нямам навика нищо да запазвам...

Малко и от тези Heart Eyes
Скрит текст:

Марги, то аз дето го гледах всяка седмица не бях виждала такова нещо, представям си ако се гледа с паузи или прескачане. Сигурно и аз бих си помислила същото като теб- че са сменили актьора. Не е само до външност, а и до игра.

За онзи момент от първото гифче, когато я намята с палтото, не съм сигурна, мисля че е втора серия, рускините бяха писали че това е моментът когато Ча не е никакъв актьор, не знае дори в коя посока е камерата, движенията му са насечени и сковани, но веднага захимичил с колежката Mr. Green

Това сега го намерих Crazy

Каква хубава Дамла Heart Eyes Днес ставала на 26 г.

И Джейда Heart Eyes Това Какаду е колкото кокошка Shocked

Как са я накацали, чак и на главата Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 12:38 от Беллора

# 256
Здравейте в днешния специален ФЕмирски ден. Party
Много сладка Джейда, за първи път ми харесва от доста време насам.
 Heart Eyes Heart Eyes

# 257
  • Варненска клюкарка
А Бенсу рапира в Гласът на Турция, сладурана Laughing

# 258
  • Пришълец
Аз Джейда последно много я харесах и в лице, и в тяло на сватбата й (нея, не роклята й) Whistling
А на тези актуалните като я видях сега пак се сетих за приликата с Дилан Спроус, имаше една такава шега Laughing

Heart Eyes

А най ми е сладка в АФК, руса

# 259
  • Варненска клюкарка
Тя в АФК е кукленски красива, като Барби  и ролята беше като за нея писана Peace Пък може и да е, кой знае.... Как от една малка и никаква роличка, са написали главна роля за Ча Whistling Нали Джейда е първата която се явила на кастинга за ролята на Фериха, но Аксой и казал че търсел друг тип момиче....
Вече не е толкова тъничка- в началото на АФК била 41кг, а като понапълня и и счупиха нослето преди няколко години, което в предишни времена вече беше претърпяло няколко корекции, и което не можаха да оправят повече, дебелите черни вежди на фона на русата коса и нещата вече не са толкова нежни на вид... Пък и минаха 8 години....

Не мога да се сдържа, колко мило видео, А Алина Боз говори на руски, нали е половин рускиня... Алп много го харесвам, ама даже заради него не можах да изтърпя Фазилет ooooh! Наскоро видях там че отново се е завърнала Туба Мелис...
https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2079076

# 260
  • Пришълец

За онзи момент от първото гифче, когато я намята с палтото, не съм сигурна, мисля че е втора серия, рускините бяха писали че това е моментът когато Ча не е никакъв актьор, не знае дори в коя посока е камерата, движенията му са насечени и сковани, но веднага захимичил с колежката Mr. Green

Вярно е, Ча тука още никакъв актьор не е, но за сметка на това химията с Хазал е необикновена Heart Eyes Това е нещото, което те кара да не откъсваш очи от екрана, та добре, че са наблегнали на любовната история, не на дертовете на майка и щерка, а Ча е получил шанс да се докаже....
Ама толкова красив Heart Eyes Heart Eyes и ги правеше нещата както ги усеща, Laughing като при първата целувка в спомените на Емко. Да бяха оставили този вариант Laughing
Скрит текст:

А при ”новото” начало с Нетфликс, личи си професионалното израстване, много добре според мен му се получи с Айча, но това защото сега е добър актьор, но химия не се усеща. Peace

# 261
  • Варненска клюкарка

Вярно е, Ча тука още никакъв актьор не е, но за сметка на това химията с Хазал е необикновена Heart Eyes Това е нещото, което те кара да не откъсваш очи от екрана, та добре, че са наблегнали на любовната история, не на дертовете на майка и щерка, а Ча е получил шанс да се докаже....
Ама толкова красив Heart Eyes Heart Eyes и ги правеше нещата както ги усеща, Laughing като при първата целувка в спомените на Емко. Да бяха оставили този вариант Laughing

А при ”новото” начало с Нетфликс, личи си професионалното израстване, много добре според мен му се получи с Айча, но това защото сега е добър актьор, но химия не се усеща. Peace

Да бяха ама не... Мисля че по-скоро това е първия дубъл на сцената който са заснели и виж как го отрязват по средата Mr. Green Другия дубъл се задържат повече, но е по-постно някак... съдържанието hahaha Mr. Green
Аз при "новото" начало с Нетфликс, много се забавлявам какъв надут петел е като Хаканчо, как взима мярка на жените с които се разминава и на сваляческия му подход към Лейла. Там аз любов не виждам въобще, а нормални отношения между млади хора, може би на него му беше неудобно да го каже, защото сънародниците му всичко на тази тема го броят за "ашк" а то може да си най обикновен Кекс без любов .... Любов може би да се усеща някъде към края на десета серия когато той беше готов на всичко за да я спаси, тя умираше, друг на негово място също би се притеснил, така че любовта не ми беше много убедителна. Може би щото нямаше 1253876 серии сълзи и сополи и бягане един след друг hahaha
Марги, то т.н. химия  след първата му роля с нито една от останалите му колежки не се усеща, само с Арас още от първата серия направо така си лепнаха че все едно винаги са се познавали newsm09

Непубликувана досега снимка

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 16:44 от Беллора

# 262
  • Пришълец
Хакан знае как действа на жените, точно един надут петел си е Mr. Green А с Лейля започнаха отзад-напред, Mr. Green първо си засвидетелстваха уважение, после се зародиха чувствата... та това не е типична любов по турски, шашнаха ме. Mr. Green Всъщност и за мен не е точно любов.... Даже много лесно се даде Лейлята, почти като секс на първа среща, толкоз бързи newsm09 само дето и среща не бяха си уговорили ами смесиха служебни и лични взаимоотношения tooth

Бел, да, с Арас Laughing според мен и с Юсуф. Laughing

Да си дойдем на думата Joy

Скрит текст:

# 263
  • Варненска клюкарка
Хакан знае как действа на жените, точно един надут петел си е Mr. Green А с Лейля започнаха отзад-напред, Mr. Green първо си засвидетелстваха уважение, после се зародиха чувствата... та това не е типична любов по турски, шашнаха ме. Mr. Green Всъщност и за мен не е точно любов.... Даже много лесно се даде Лейлята, почти като секс на първа среща, толкоз бързи newsm09 само дето и среща не бяха си уговорили ами смесиха служебни и лични взаимоотношения tooth

Бел, да, с Арас Laughing според мен и с Юсуф. Laughing

Да си дойдем на думата Joy

Скрит текст:

Пак си ги запазвам всичките, ама едното ще го изкарам навън Mr. Green
[/spoiler]

Така е Марги и Юсуф също, как играеха с очи, направо все едно наблюдаваш двама приятели как си общуват и се разбират от половин дума, а не че гледаш филм Crazy От своя страна Юсуф много добре си пасна и с Джейда, въобще двете двойки рядък късмет как ги бяха уцелили Crazy Пък това което ти забеляза , а аз не е мъже деви с жени везни tooth

С Лейлята от вратата и за краката- буквално hahaha Ама то и нямаше закога да протакат че фърчане, спасяване на света, безсмъртни и простосмъртни които му се мотаеха в краката, както и разни други работи които му се явяваха за вършене... Пък времето към четвърта серия на Защитника от Нетфлрикс, по продължителност се явяваше нещо като края на оригинална първа турска серия hahaha

Бурак имал предложения от трима мастити продуценти Laughing Да казвам ли че си е закономерност - играеш с Хазалинда и късметът ти се усмихва Laughing

Преди малко видях реклама че по Бтв ще започва Майка, всъщност май по-скоро я чух. Това е прецедент- първо по Лейдито, а после по основния канал. Ама не са ли идиоти- сума и бози пуснаха по Бтв, а хубавия сериал го бутнаха по кабела и сЯ се сетили ooooh!

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 17:58 от Беллора

# 264
  • Пришълец
Оказа се вярно, значи Майка по БТВ...

Абе забелязваме ги такива неща с теб като това за девите и везните hahaha
Освен, че Корай и Ханде си имаха собствена история и това ги правеше интересна двойка, Юсуф и Джейда много си подхождаха Peace

# 265
  • Варненска клюкарка
Дописах се горе за Лейла, последната ни екранна любов Crazy

То освен че самия Чачослав е стъпил с по един крак в двете зодии, и в живота му върви на колеги деви- Юсуф, Арас, Гизем... Сега кака му вампирела ще го разтърси малко, нали е скорпи, ще му изпие кръвчицата hahaha  Да се чуди човек как му се е удало да надебелее като има такова чудо край себе си hahaha Профче нищо лично Mr. Green

Марги, заповядай от твоите любими макай и не толкова обичайните кадри Laughing

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 18:17 от Беллора

# 266
  • Пришълец
Бел, затова казваш изпревариха събитията, че много неща за вършене имаше Хаканчо hahaha Добре, че Зейнеп не е прекалено настоятелна, че струва ми се и на нея нямаше да откаже Joy

Аз в зодии не вярвам, само в собствената ми hahaha

Ехаа, Маргарелините кадри, то и аз ще донеса после от тях, не е тайна, че много ги обичам Joy

Я да сложа и отвличането, вчера и днес правим обстоен преговор Joy
Скрит текст:

# 267
  • Варненска клюкарка
Аз съм у нафталина Crazy Сигурно след малко  Емко и капитана ще се хванат пак за гушите, щото Мехметя тръгна пак да раздава Фера Crazy

# 268
  • Пришълец
Аз пропускам вече около седмица и повече, поне разбрах докъде са стигнали Laughing

Феми, тези са от твоите, и ти припадаш по 2¾

# 269
  • Варненска клюкарка
Аз редовно пропускам, но последните 2 седмици редовно гледам че са ми от любимите серии, любопитна съм и към превода - нали знаете- колкото преводачи, толкова и преводи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт