И в България започна на днешната дата, тогава за пръв път се докоснах до нафталина
При нас за тези шест години сигурно около шест пъти са го излъчвали 
И за мен настъпващите промени в Ча са необясними, даже се съмнявах, че за втори сезон са взели друг актьор
Не бях виждала подобно нещо... това си е невероятна трансформация, на която зрителите стават свидетели. 
Бел, ако ми попадне нарязана сцената пред камината ще я метна и нея. Такива красоти ми минават пред очите особено като отбелязват годишнини, но аз нямам навика нищо да запазвам...
Малко и от тези

За онзи момент от първото гифче, когато я намята с палтото, не съм сигурна, мисля че е втора серия, рускините бяха писали че това е моментът когато Ча не е никакъв актьор, не знае дори в коя посока е камерата, движенията му са насечени и сковани, но веднага захимичил с колежката
Това сега го намерих

Каква хубава Дамла
Днес ставала на 26 г. 
И Джейда
Това Какаду е колкото кокошка 

Как са я накацали, чак и на главата

Пък може и да е, кой знае.... Как от една малка и никаква роличка, са написали главна роля за Ча
Наскоро видях там че отново се е завърнала Туба Мелис...

Ама то и нямаше закога да протакат че фърчане, спасяване на света, безсмъртни и простосмъртни които му се мотаеха в краката, както и разни други работи които му се явяваха за вършене... Пък времето към четвърта серия на Защитника от Нетфлрикс, по продължителност се явяваше нещо като края на оригинална първа турска серия