ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка

Вижте го Мишо как се е наковал, само един от тримата гореспоменати да се появи всички ще забравят , че той е младоженяка.  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy

Мишо ли е прегърнал Гюнгьоровата така Mr. Green

Дуда изглежда много добре, само цвета на роклята е един никакъв и се слива с тъмния и тен.

Ети, семейство Кивови са там, а Берен доколкото съм разбрала не дружи с почти никой от колегите си, виждала съм я с Есра Дерманджъолу и още една на която сега не се сещам името.

Може би ще има още снимки, защото би трябвало да има още куп звездни гости там, ама я ги видим я не...  Принципно Дуда няма кО да дири там без Ча, засичали са се с Хазал по купони и в Лабума, но не мисля че са близки с Хазал, та ако е там е ясно що....

Странно че никъде не се вижда някой от сем. Аксой. Диренч беше на къната, но тук на сватбата в тълпата не се вижда нито тя нито баща и.

Вече казах че тоалета на Хазал не ми харесва, но да се допълня, платът на роклята в долната част/полата/ е много твърд и стои като пластмасова, а за воалетката-шапка и нам ко беше още 3 в 1 по-.добре да не започвам. Двама стилисти и да родят това недоразумение. Знаех си аз, и Марга каза дано роклята да не е като младоженеца, ама уви е точно такава  ooooh!

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 22:21 от Беллора

# 586
Наде  Peace
И Дуда е там.
Скрит текст:

Казах ви, че Чачко ще отиде с Дуда на сватбата, ама не ми повярвахте. Очаквам да излязат читави снимки, че да няма съмнения.  Peace
Аз нищо не съм казала, даже писах, че искам да я заведе. Laughing
Мелих ги е поздравил.

Хазалка сияе, а мишо не знае на кой свят е в джаза. Joy

Има мноооооого снимки и видеа, но аз не публикувам всичките, че са бая.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 22:34 от Neidjal

# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл  Hug, този път двамата стилисти нямат нищо общо с тоалета на Хазал. Йозгур Мазур вече се е похвалил с няколко снимки в инстаграма си. Негов е тоалетът ѝ. https://www.instagram.com/ozgurmasur/?hl=bg
Хазал по повечето събития, на които е с вечерни рокли, все са негово дело. Доверила му е и сватбената си. На мен роклята ми харесва.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 22:45 от profi_1

# 588
  • Варненска клюкарка
Негов, ама стилистите са били там в ателието, даже снимки имаше, давали са идеи, мерили са гледали са всички...
Посмях се, Мишо я питал ще си облече ли и другата рокля, той имал цели 6 смокинга hahaha Не изглежда като шегаджия но е забавен Laughing

И кака

# 589
Много и е добре на кака с бритон, искам да видя Чаааааааа. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И Пинокио е там, и един от сериала Чукур-колега на Арас.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r894931&z=video … _-58199741_894938

# 590
  • I Love You 3000
Аз вече ще си мълча кой е там и кой го няма  Mr. Green Mr. Green Явно хич не ме бива в гадаенията тази вечер.  Laughing Laughing Laughing

Ама само на мен ли Мишо ми мяза все едно зорлем е там newsm78 Като заложник ми прилича на някои снимки Laughing Laughing Laughing Laughing

Или здравата е прекалил с чичо Джак и се мъчи да не заспи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ей отиде хубавото момиче, язък. Пък и нищо хубаво не дават като снимка. Ни Чачо , ни Киво /много ми е мъглява тази снимка/
Джан Бей що не е там? Той поне обича да се снима Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Знам че нямат нищо общо, но колега е все пак , да го бяха поканили и него Simple Smile
Ако не за друго поне на мен да ми направят кефа Laughing Laughing Laughing

# 591
Ети, какви гадове, нали?!  Laughing Никой не мисли за теб.

Йозгур Мазур е написал
Цитат
Обещах ти, че ще ти дам сватбена рокля, когато беше на 17, и този ден е днес. Нито една сватбена рокля, която бих могъл да направя за теб, не би могла да бъде по-красива, заради твоята красота. Обичам те толкова много @hazalkaya. @Atayaliko през целия живот ви пожелавам щастие.

# 592
  • I Love You 3000
Ама на кака май й е най - кеф , че е на сватбата. Ми тя напускала снимки, колкото и самите младоженци бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ей това не ми хареса! Naughty Naughty Значи и тя е катерица за ПР.  ooooh! Чачо видимо не се показва по снимки , крие се , за да уважи Хазал и да не й открадне светлината. А таз мискиница не се спря! От както е почнало приготовлението не се е спряла да се поства.
Кой знае какво си мисли или пък Гинчо как е уредил нещата? Чачо ще се появи на една снимка с младоженците и още бая народ около тях, но Дуда няма да е в снимката. Та горката женица да зарине нета с доказателства , че е била там. ooooh! ooooh! ooooh!

# 593
  • Варненска клюкарка
Ети, какви гадове, нали?!  Laughing Никой не мисли за теб.

Йозгур Мазур е написал
Цитат
Обещах ти, че ще ти дам сватбена рокля, когато беше на 17, и този ден е днес. Нито една сватбена рокля, която бих могъл да направя за теб, не би могла да бъде по-красива, заради твоята красота. Обичам те толкова много @hazalkaya. @Atayaliko през целия живот ви пожелавам щастие.

Ох колко мило, обещал и рокля когато била само на 17 Heart Eyes

Ох бе Ети, ще ме уморих от смях Joy Вярно че Мишо изглежда че са му опряли пистолрет да седи мирен там, ама тя неговата физиономия по принцип си е такава hahaha

Фемо Мурат Йълдъръм е там сигурно защото с Мишо играха в Айла Peace

# 594
Ето ти я Кака направо на видео как си танцуват с Илкнур.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r894382&z=video … _-58199741_894931

# 595
  • Варненска клюкарка
Ето ти я Кака направо на видео как си танцуват с Илкнур.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r894382&z=video … _-58199741_894931

Освен Илка и кака в кадър и сестра и на Илка и Гюнгьоровица, въобще цялата женска дружинка е там, а мъжовете са някъде наоколо. Рускините размятат едни Дудини снимки и говорят че ръката в областта на деколтето на Дуда е Чачовата. Видях там едни кебапчета и един извит палец точно като неговия, ама по една снимка на пръка без тЕло нищо не мога да кажа hahaha

И в гръб

Ча на хорото до Мишо, още е надебелял Shocked

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:15 от Беллора

# 596
Във видеото одеве още видях Илка и цепката до гърлото й, нооооо снААта чак сега я познах.
Видео с Хазалка и сие, преоблякла се е.
Ей го Ча беееееее,  Party както писаха.
На хорото до младоженека е Joy и колко е налял в бузкитеееееее. #Crazy
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r894971&z=video … _-58199741_895037
Мммммммм. Heart Eyes

Ча голямо прегръщане Laughing със зетя. Joy

# 597
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде не видях че си писала следп мен и редактирах горе като сложих снимката на Ча като са на хорото с Мишо Crazy

Чачооо спри се с това ядене #Crazy

# 598
Споко Ивче.
Ей ги на, ама Ча е направо неузнаваем в бузите, Mr. Green дано е от брадата, но май не е, че гледам сакото бая, бая е опънато. Laughing

Па ни е талантлив зетя бре. Joy
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r895083&z=video … _-58199741_895115

11 Потребители и 19 Гости преглежда(т) тази тема.

# 599
  • I Love You 3000
Аз съм баста вече! Безмълвна съм Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Чачо мяза на мечка гризли ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Колко народ са там , бе? Толкоз ли нямаше място за Джан бей ,да ми оправи картинката малко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт