Вижте го Мишо как се е наковал, само един от тримата гореспоменати да се появи всички ще забравят , че той е младоженяка.

Мишо ли е прегърнал Гюнгьоровата така

Дуда изглежда много добре, само цвета на роклята е един никакъв и се слива с тъмния и тен.
Ети, семейство Кивови са там, а Берен доколкото съм разбрала не дружи с почти никой от колегите си, виждала съм я с Есра Дерманджъолу и още една на която сега не се сещам името.

Може би ще има още снимки, защото би трябвало да има още куп звездни гости там, ама я ги видим я не... Принципно Дуда няма кО да дири там без Ча, засичали са се с Хазал по купони и в Лабума, но не мисля че са близки с Хазал, та ако е там е ясно що....
Странно че никъде не се вижда някой от сем. Аксой. Диренч беше на къната, но тук на сватбата в тълпата не се вижда нито тя нито баща и.
Вече казах че тоалета на Хазал не ми харесва, но да се допълня, платът на роклята в долната част/полата/ е много твърд и стои като пластмасова, а за воалетката-шапка и нам ко беше още 3 в 1 по-.добре да не започвам. Двама стилисти и да родят това недоразумение. Знаех си аз, и Марга каза дано роклята да не е като младоженеца, ама уви е точно такава