ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варненска клюкарка
На мен това което писа баш клюкаря за любимия му ресторант ми замириса на една нагла реклама с възползване от името на Ча- "заповядайде, ЧУ си умира да яде там" ooooh!
Може да си отвисяват дружно в Лабума, да си имат приказка като се видят, но не мисля че са първи приятели, просто компанийка за по чашка и малко повече, най близкитему са други Peace

Оо да, някои телевизии по държави повториха  Фатмагюл и Фериха и май Съла Peace По принцип повтарянето е нормално за нашите телевизии които са мега зле откъм предавания и разнообразие.

Керо и Ибо в скоро време ще окапят, сега четох че и Киво ако не мръдне цифрата май ще ги последва ooooh! Не го гледам, но чета че сериалът има добра история, интересен е, да не говорим за класния режисьор и каста, ама ето на...

# 391
  Как ме разсмивате  Joy Joy   Собственика с позволението на Белчето  , може  да го земе за ракламно лого на кръчмата  .  Заповядайде, ЧУ си умира да яде  при нас . Измених малко  израза .
Луди пари ще напрай  и латините ще  го докопат .
  Ча им  прай безплатна рИклама , трябва да са му благодарни .  
 Дали е същия ресторант в който висеше лятото в района , където живее ?  Дори да бях запомнила адреса  Истанбул ми е непознат .

Това за тичането сутрин  странно не са го забелязали или толкоз рано  спортува , че няма хора по улицата  Joy

И  аз така мисля  .  Аркадаши са по чашка  .  Казва му за плановете но не му вдява за всичко !  Сипе комплименти за севгилито  . Ние тука си дрънкаме и  недоволстваме,   нас никой не ни знае  .

Мернах темата за кирилика  ,там  си имат кака Гюпсе  Sick    

Посмях се на този цитат  

Скрит текст:
А кака сигурно там ще играе бостанско плашило! AnguishedAnguished За гарвани де...

Кивовия Сблъсък язък ако Окапе . Актьорите  добри  и режисьора , но  Рейтинга Определя . Докато не се промени нещо така ще е !

Бтв лейди ще повтаря Сега и Завинаги  по 3 епизода през уикенда  от 2 февруари .
 Не съм фен на Амине Гюлше но Толга го харесвам , като актьор  още от  Сезоните .  Един филм съм гледала с него и Бергюзар Корел . Когато са играли двамата Берга е била хамиле .
Нова от 3 февруари ще повтаря Кара Севда . Менкат си сериалите   си  пълнят  програмата .

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/01/02-btv-lady.html#more

Горчива любов той ще свършва . Не го гледам заради жабата  Селен Шекерджи  като облещи ония очи  Sick   Там играят  Секчин и Алперен  Дулмаз .  Сечко съм го гледала в други образи  .

Вътре кога ще го излъчат ?   В това мъжко дизи да забие гадже  кой би си помислил ?
 Мернах коментари  но мина време  и не сме го обсъждали в темата  . Рускините коментираха по повод Ичардето  Дуйгу влязла , щото искали женски персонаж в полиса .  Тя  влезе зимата не в началото .  
 От  къде го знаят ? Понакога са забавни в разсъжденията .
 В темата  сме обсъждали, че може се познават от преди в което спорихме   .  Не ми се вярва но в нищо Не може сме сигурни .

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 23:10 от femmi2

# 392
  • Варненска клюкарка
От милите ни подруги, еволюцията на сценария с течение на сезоните, а при повечето това са не сезони а едва няколко серии. Ама много удачно сравнение hahaha

Той Чачослав ако бягаше сутрин, нямаше с всяка нова снимка да го виждаме все по-раздут ...

Фемо като каза Селен Шекерджи, тая днес си взела сбогом с колегите от сериала в който участваше. Ние с Марги се шегуваме че Ча и Шукрю вече 5 колежки си разменят, рускините се шегуваха че пази Боже наред да не е шестата в лицето на "настъпаната жаба Селен Шекерджи" както я нарекоха, ама ето на... свободна е и чака предложения Mr. Green

# 393
Бухна в лице но все още не се е разплул .
Надяваме се да вземе мерки ,като знае че трябва да е във форма за проекта .
Кой знае  кога ще почнат ? Нищо не е готово .

Както каза Марга случайностите при него са доста . Пази , Боже да му лепнат жабата .  Кво като е свободна да си почива и да стои далеч от Ча . То и аз съм свободна и чЕкам да ме поканят при Чачослав  Mr. Green tooth    Плюс това съм с  хубави очи и  брюнетка .

https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_456329022%2Fwall-58199741_881965
 Бурак Дениз е с по - лош вкус от Ча  .

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 15:08 от femmi2

# 394
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От милите ни подруги, еволюцията на сценария с течение на сезоните, а при повечето това са не сезони а едва няколко серии. Ама много удачно сравнение hahaha

Той Чачослав ако бягаше сутрин, нямаше с всяка нова снимка да го виждаме все по-раздут ...
Joy Joy Joy Еволюцията, еволюцията!  hahaha
Чачко сутрин ходи за риба, затова не бяга. Mr. Green

# 395
  • Варненска клюкарка
Чачослав

Проф и аз много се смях, само са се оляли със сезоните, сценария търпи много по-бързи промени и това изражение на нещата е по-скоро между първа и седма серия hahaha

попаднах на някакъв Хазалски профил, слагам от любимите ми снимки както и няколко които съм виждала само по веднъж и то отдавна иначе има и много други... Май в Мексико ще започва НИ, попаднах на реклама за излъчването на онзи репортаж който направи от сета една журналистка на Тв Ацтека Peace

Началото на НИ

Април 2014 г. това гукане с Мишо на ушенце как прилича на едно друго Mr. Green

Бях ви казала за тази сцена която миналата година само за година беше навъртяла повече от 11 млн. гледания. Макар че клипа май е турски, бройката са я навъртели сигурно  латините, видеото беше ново... Не е зле за 6 годишен сериал към момента когато е пуснато Wink Аз съм го слагала от ЮТ, но сега го няма, блокирано е, пише права-мрава трети лица... ooooh!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 16:38 от Беллора

# 396
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_134983
 В Ла бума   не се вижда добре  дали е Ча   прилича на него и пуши цигара.
 На мен  ми изглежда ,че е той по лицето .

Втори сезон идва скороооо  . Този  с който се е  снимал Ча го е писал .

друго си е без козина  Crazy  брадата променя лицето изглежда   на 30 - 40 години .

Heart Eyes

когато стреля  да провери дали е от техните    

Хазал е приказна на първите две снимки  Heart Eyes

нова  Peace

не е мръднала през годините то си  е до ген .  На мен като ми кажат  така и не знам да се радвам ли    ?

В началото  Хазал и Бу Дениз са чок гюзелим  Heart Eyes Сега са хубави .

зад камера

тази рядко я слагаме селфи в банята  .  От кой период е  ? newsm78  

от Джеймс Бондовската с пурата  smile3546 smile3544

нещо горещо  Crazy Crazy Crazy

неговата страст риболова  

В контакта коментират , че арабите са писали вторият сезон няма да е 8 епизода , а 10 . Ще снимат  още две  серии и Ча затова е  брадясал  .   Измислици са не ми се вярва .

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 19:21 от femmi2

# 397
  • Варненска клюкарка
Вече толкова народ се изписа какво- що по Защитника и нищо официално, така че не вярвам докато не излезе нещо от когото трябва. Също така не ми се вярва да пуснат скоро втория сезон, може би към юни както писаха, но не и през февруари. Докато първия сезон е в трендовете, втория ще почака докато интереса към първия започне да спада. Иначе ако е вярно за трети и четвърти, ще се получи много голяма пауза след втория- според мен ще гледат да има горе-долу еднакъв интервал между всичките.
Селфито от "банята" е от лято 2015.
На новата снимка в тяло изглежда добре но не мога да приема тази козина и това си е Rolling Eyes Видеото е толкова мътно че на него може да е всеки брадат и мустакат 33uu

# 398
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изскочила нова снимка на Ча  Party , браво.  Grinning
И сладки стари снимки на Хазалинда  Heart Eyes , ама аз съм нетърпелива вече да видим сватбата как ще е.

# 399
  • Варненска клюкарка
Цитат
- В шоу бизнесе нет никакой дружбы! Не верьте всему ,что вы видите на экранах. Дружба в нашем секторе продолжается до тех пор,пока нам выгодно,как бы это жестоко не звучало..
                                                                                                                     © Хюлья Авшар
Винаги съм го подозирала. Както и че веднъж станали известни не могат да дружат с обикновени хора защото винаги ще има някакво напрежение и завист заради успеха...може би.... Приятелство с хора извън шоу бизнеса само ако са поне толкова богати колкото и звездата, а сравнението и съревнованието между известните отново би породило напрежение и завист... Е, сигурно има изключения, но едвали са много...примерно когато става въпрос за хора от различни възрасти Rolling Eyes

Проф, аз не я чакам с нетърпение, някак винаги съм знаела че е в съвсем близкото бъдеще, очаквах я миналото лято, сватба като сватба, даже мисля че може и да е по-скромна, предвид че ще е през седмицата и в града, но роклята каква ли ще е не смея да си представя Mr. Green

Тези дни в Т са размятали сватбени сцени с героините и. На мен тази много ми беше въздействаща и може би Хазал най-красива като булка:

Сцената просто разтърсваща, без нито една дума, но пък толкова "говореща" #Crazy За тази сцена казвам че сърцето на Нихал също стана на парчета като сърцето на Бихтер, с тази разлика че Нихал остана жива. Абе правеха сериали навремето, ама и актьорите играеха, а сега като ги гледам някои как се мъчат и на втората минута вече съм безкрайно отегчена Tired

# 400
  • Пришълец
Здравейте Hug

Не съм особено любопитна за сватбата на Хазал, че ако са я оставили сама в избора на роклята, нашата ще я избере сигурно както и младоженецът - със стиснати очи. Шегичка hahaha Но Мишока определено е мъж на място щом не я изостави в трудните дни, пък и я прави щастлива.

не е мръднала през годините то си  е до ген .
Тук е като момиченце, но на някои снимки си е доста женствена, според мен през годините има промяна, но това не я прави по-малко нежна и красива.

Със сигурност сте го изгледали, но все пак... Laughing Heart Eyes

# 401
Цитат
Вече толкова народ се изписа какво- що по Защитника и нищо официално, така че не вярвам докато не излезе нещо от когото трябва. Също така не ми се вярва да пуснат скоро втория сезон, може би към юни както писаха, но не и през февруари. Докато първия сезон е в трендовете, втория ще почака докато интереса към първия започне да спада. Иначе ако е вярно за трети и четвърти, ще се получи много голяма пауза след втория- според мен ще гледат да има горе-долу еднакъв интервал между всичките.
Официално от продуцентите няма потвърдено за новите сезони . Инфото е от достоверните блогъри  , които не се занимават с жълтини . Народа в мрежите го приема за истина  .

Дано  го пуснат скоро да не е лятото  . Ще настане суша иначе  . Нашия рибар  ходи по язовирите  и едвам някоя снимка изпълзява . Сватбата ще има какво да коментираме .  Меденият месец ще го отложат  заради НИ . Защо е това бързане  за зимна сватба,   те си знаят .  

Маргиии   , Мараба  Hug Hug Роклята направо  ме втриса  .  Сватбата е специален ден за една жена   дано внимава  при избора   .

Забавно  е зад камера .  Лепнаха му лепенка на тялото от белега за ризата .

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:36 от femmi2

# 402
  • Варненска клюкарка
Ехааа Маргии wavey Ох, хиля се, дано не избирала и роклята като младоженеца Joy Joy Joy

Какво видео, много обичам да гледам такива неща. Надето ако намине ще каже че по времето на АФК почти от всяка серия излизаше такъв материал, камера аркаси от еди си кой номер серия, беше си направо редовна рубрика, доста от тях все още се намират в ЮТ забавни моменти от снимките. Беше си интересен сет и това че го разнасяха пред очите на хората ни най-малко не вредеше на популярността на сериала или на актьорите. Сега е такова затъмнение че няма накъде повече Rolling Eyes

Пускам ви това от рускините

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2104691

Авторката работи от месец и половина в една от турските агенции осигуряващи масовките в кино, сериали, реклами и т.н...На снимката момичето е зад Кадир Доулу в сцена от новия му сериал. А ето го и профилът и с нейни снимки във ВК

https://vk.com/id194719030

Не ми се преразказва за всичко което е говорила, това са близо 200 коментара. засегнала е слуховете които се говореха навремето за КенЮ, за Киво, доста са грознички но не са тайна.... И тя повтаря често срещаните думи на известни хора че каквото и да си говорят обикновените хора, в тези среди всичко се знае....Нас ни вълнуват за Чачослав,
Цитат
Alina Baeva ответила Dinara
Dinara, а что-то для Чагатая Укусоя
НравитсяПоказать список оценившихсегодня в 1:51Ответить
Dinara Fatikhova
Dinara Fatikhova ответила Alina
Alina, ничего( только то, что его отношения с серенай во время прилива были постановочными, не было ничего такого, чисто пиар.

Преди близо месец беше се разписала за пръв път, но не успях да дам линк, материалът го изтриха,защото се събраха хиляди мнения понеже феновете на някои актьори реагираха много остро. Особено тези на Арас. Момичето писа че се говори че той не се храни с екипа, не поздравявал, и въобще имал доста дръпнато поведение... А аз се сетих за вирнатите му краци в самолета на път от Париж за Истанбул- сигурно и другите са били изморени, особено хората от техническия екип, но никой не беше вирнал крака на облегалката на някой човек пред себе си...

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:43 от Беллора

# 403
Какво  за тях ?
За Киво съм чувала  добри мнения . Отношенията с партньорките  не знам много .  

Права е жената .  Колко пъти сме го дъфкали и коментирали ,че е пиар   . Прайха го на палячо  . Той го знаеше и като свърши бозатЪ  всичко си дойде на мястото .  Гинчо  каза  на когото трябва, че никога не  е имало ашк .
Още има  хора които халюценират  .
 Дори да иска въпросната особа няма да играе отново  с Ча .  Гинчо няма да го позволи .
Ще играе във филм за една певица  . Ич не ми дремИ  за нея  ,слагам инфо по традиция Joy

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:40 от femmi2

# 404
 wavey

Много готино сетово видео от Защитника и както Ивчето е споменала беше пълно с такива по време на АФК.

Общи условия

Активация на акаунт