Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 49

• 20 903
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Сега превъртях набързо епизодите, в 29-ти се връща от отпуск и се срещат на кафемашината Simple Smile

# 61
Ето го вече и самият тийзър за „Дяволското гърло“, пуснат от НОВА със съобщението: „Нещо загадъчно ви очаква скоро!” https://www.facebook.com/132632456791900/posts/1934741113247683/

# 62
Ето го вече и самият тийзър за „Дяволското гърло“, пуснат от НОВА със съобщението: „Нещо загадъчно ви очаква скоро!”
Нещо загадъчно ви очаква скоро - черната коса на Диана Joy
Много добър тийзър. Който го е правил, определено е гледал бая от жанра. И музиката, и гарвана и "планината пази своите тайни" като от рекламата Joy
И наистина има общо с Туин Пийкс (аз като една видна негледала тоз сериал)

# 63
Ето го вече и самият тийзър за „Дяволското гърло“, пуснат от НОВА със съобщението: „Нещо загадъчно ви очаква скоро!”
Нещо загадъчно ви очаква скоро - черната коса на Диана Joy
Много добър тийзър. Който го е правил, определено е гледал бая от жанра. И музиката, и гарвана и "планината пази своите тайни" като от рекламата Joy
И наистина има общо с Туин Пийкс (аз като една видна негледала тоз сериал)
Само да не свърши като Туин Пийкс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Тийзърът е супер - дано оправдае нагласите в този жанр.

# 64
Само да не свърши като Откраднат живот бих добавила  JoyJoy

# 65
Само да не свърши като Откраднат живот бих добавила  JoyJoy
Много ще им дойде два поредни финала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Нищо чудно да не се разкрие кой извършва убийствата????? - като е мистерия и магия да се подготвим от сега за такъв финал!?! Simple Smile
А и кой е разгадал тайните на планината? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 66
Тийзъра с гората, изпаренията и гарвана е Туин Пийкс отвсякъде. Заинтригувана съм 😎.
Доне, с Туин Пийкс да се поправиш Wink

# 67
Аз си го представям нещо като „От местопрестъплението“ в БГ версия.. Grinning

# 68
Хахаха, абе дано не крадат много от Туйн Пийкс Joy
Само едно допълнение - личи си, че АПИ е правила табелата - написано е "Devil's throat", вместо "Diavolskoto garlo", както е правилно JoyJoy

# 69
Хахаха, абе дано не крадат много от Туйн Пийкс Joy

Може и да краднат, предвид че е старичък сериал вече. Сигурно доста хора не са го гледали. Кадъра с табелата също ми носи дежа вю 🤔.
По някое време да вземем да си направим отделна тема за Дяволското гърло, какво мислите? Може и още хора да се присъединят Simple Smile

# 70
  • София
Ох, не можах да харесам Туин Пийкс. Гледах го, но определено не е моя сериал.
Задължително ще трябва нова тема за Дяволското гърло, а тук само за черната коса на Диде ще си говорим. 👻👻

# 71
Ох, не можах да харесам Туин Пийкс. Гледах го, но определено не е моя сериал.
Навремето не ми разрешаваха да го гледам. Сега не знам дали бих се навила.

# 72
Дона, учиш се от сценаристите на ОЖ за неща, които са се случили, но не сме видели, а само разбираме за тях Joy

# 73
Дона, учиш се от сценаристите на ОЖ за неща, които са се случили, но не сме видели, а само разбираме за тях Joy
Именно Wink Виж каква добра ученичка съм
А и ако ви разкажа всичко, което ми е в главата за Тони, ще четете до старта на новия сезон. Няма екранно време, затова по бързата процедура. Joy

# 74
Момичета, ето ви и първата част от събраните сцени от пети сезон. В пети сезон е по-тегаво, че са много Grinning

https://we.tl/t-n70DsOfg14

Общи условия

Активация на акаунт