СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 1

• 45 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Аз също като звънях на моя лекар да се консултирам какво мога да пия за настинката, за повръщането ми каза Деган 3х1.

# 211
Аз пък вече не мога да лежа по гръб,започвам да се чувствам ужасно,все едно кръвта спира да цирктлира някъде около гръкляна ми.Stuck Out Tongue Winking Eye
С миналата бременност си спомням,че тази екстра я имах след втори месец,но сега всичко си усещам по-различно,някак си ми е постоянно уморено.За щастие в момента не съм на работа и чистенето и готвенето са ми на части.Confused

# 212
Здравейте 🙂 Един въпрос: в 6 гест.седм съм и имам течение - бледо кафява, но вчера се чух с докторката за микробиологията каза че няма нищо опасно.
Случвало ли ви се е ?

# 213
Важно е да не е червено или розово течението. Много жени има с кафяво течение, моята снаха, на брат ми жената, още от началото е с кафяво течение без причина, което ту спира, ту се поява и скоро ще влезе в 7-ми месец, ако вече не е. Grinning Така че, не се притеснявай, но е хубаво лекар да те види.

# 214
Как се справяте с умората когато сте на работа ?

# 215
Аз пък се зачудих,в коя седмица ре взимаше направление за ЖК и кога се пускаха първите изследвания?Rolling Eyes

# 216
Май няма значение. Който както иска. Казах на моя АГ (той е частен), че искам изследвания и тем подобни след рисковия период и той каза, че не е проблем.

# 217
Здравейте,
аз съм в 6с+1д, вчера бях на първия си преглед. Термин - 14 септември.
Имам момиченце на 2г и 9м Simple Smile

# 218
Здравейте, и аз да се включа първия си тест го направих на 26.12.2018г бях на преглед на 31.12.18, защото на 28.12 имах леко зацапване което продължи няколко дена втория ми преглед и вече по съществен ще е на 22.01, а иначе термина ми се очаква да е на 04.09.19г 🤗 успех на всички бъдещи мамчета и лека бременност от мен.

# 219
Добре дошли на всички новозаписали се Hug
Прави ми впечатление,че няколко пъти вече се публикуват постове,които в последствие изчезват Thinking

# 220
Ще правите ли изследването за фетална морфология? На мен АГ ми препоръча във Фемина да го направя при Димитров. Но до тогава има още време и за сега чета мнения само.

# 221
В коя седмица се правеше ранната фетална, леле всичко съм забравила от първата бременност, а беше само преди 3 години. Пък и още направо не мога да се осъзная, че съм бременна

# 222
  • Sofia
На мен ми препоръча една колежка, която мина през това преди няколко месеца д-р Стратиева от Света Петка.
Като цяло има още доста време да го мислим.

# 223
Аз с първата ходих в София,при д-р Врагалева във Фемина и сега отново се чудя дали да не отида до там.Останах доволна и най-важното спокойна.Във Варна нямам добри препоръки за специалист по ФМ.

# 224
Момичета, съветвам ви да не пропускате ранната ФМ. Важна е.

Общи условия

Активация на акаунт