СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 1

• 45 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета,да ви се представя аз съм на 31 и имам бебе на 10 месеца,родено в клиника Селена след дълго ходене по мъките и ин витро процедура.Преди 4 дни разбрах,че съм бременна в 6та седмица.Много се вълнувам,на 22 съм на преглед,до товага място не мога да си намеря и имах нужда да го споделя.
Страхотно, лека бременност Wink

# 181
Момичета, не издържах.. преди малко си взех от аптеката Шуслерова сол 3 за гаденето, аптекарката каза, че е против гадене пък в листовката не видях да е за това, пишеше за имунната система. Вие чували ли сте да помага при гадене или да търся друг хомеопатичен?

# 182
  • Sofia
Момичета, не издържах.. преди малко си взех от аптеката Шуслерова сол 3 за гаденето, аптекарката каза, че е против гадене пък в листовката не видях да е за това, пишеше за имунната система. Вие чували ли сте да помага при гадене или да търся друг хомеопатичен?

На мен ми го дадоха за температура, но не бих казала, че помага.
Може да пробваш с чай от джинджифил. Или даже пресен джинджифил да дъвчеш. На мен ми помага.

# 183

На мен ми го дадоха за температура, но не бих казала, че помага.
Може да пробваш с чай от джинджифил. Или даже пресен джинджифил да дъвчеш. На мен ми помага.

Чай пих от джинджифил, не помага 😢 От 3-4 дни съм кати труп, интересното е , че докато ям и докато спя не ми е лошо но през останалото времеее.. дори през нощта като се будя и ако дори леко съм си притиснала стомаха към матрака направо такъв дискомфорт настъпва...

# 184
Здравейте, и аз в клуба на болните. Кажете какво мога да капя в носа. Адски е запушен. Друго ми няма, но в съчетание с гаденето направо не се търпя аз пък не знам другите как ме търпят. Пръсках с куикс, но не помага. Утре съм на доктор та се надявам нещо да ми изпише, че не мога така.
Здравей, аз бях на доктор и ми предписа капки с йод казват се коларгол. Но най добре първо се посаветеай с твоя лекуващ лекар.

# 185
Здравейте, и аз в клуба на болните. Кажете какво мога да капя в носа. Адски е запушен. Друго ми няма, но в съчетание с гаденето направо не се търпя аз пък не знам другите как ме търпят. Пръсках с куикс, но не помага. Утре съм на доктор та се надявам нещо да ми изпише, че не мога така.

Прави си промивки на носа с морска вода, купена от аптеката, но не изоточнична, а хипертонична. Виж клипчета в нета как трябва да наклониш главата, така, че от като пръскаш в едната ноздра - да излезе всичко през другата ноздра.
Хипертоничната морска вода е много по-силна, започва да щипе и пари на болните места и ефектът е много по-осезаем.

# 186
  • Пловдив
Здравейте отново! Днес бях на преглед. Видя се ембрионален сак и жълтъчно мехурче, но още не се вижда ембрион. Доктора смята, че съм в 6 седмица, аз мислех, че съм в 7-а. Ама явно бързам Grinning  Моля ви кажете ми при вас как е било, защото ще се побъркам вече. Докато не видя точица и тупкащо сърчице няма да спя спокойно.

# 187
Здравейте. Тази сутрин реших да взема предпазни мерки от срещите се бацили и да започна приема на витамин  С, пих 2 таблетки, при което се за четох на кутията, че препоръчителните дози не важат за бременни, влизам в нета и започвам да чета ужасни неща. Изведнъж сутрешното ми гадене изчезна и на негово място се загнезди тревожност и чувство за вина. Спирам го, естествено, няма да пия повече от него, но страшно много се притесних. Някоя от вас приемала ли е витамин С?

# 188
Здравейте. Тази сутрин реших да взема предпазни мерки от срещите се бацили и да започна приема на витамин  С, пих 2 таблетки, при което се за четох на кутията, че препоръчителните дози не важат за бременни, влизам в нета и започвам да чета ужасни неща. Изведнъж сутрешното ми гадене изчезна и на негово място се загнезди тревожност и чувство за вина. Спирам го, естествено, няма да пия повече от него, но страшно много се притесних. Някоя от вас приемала ли е витамин С?

Аз понеже нямам възможност през деня да ям плодове,сутрин още със ставането си изстисквам няколко мандарини,портокал и грейпфрут.Така спира да ми прилошава и получавам енергия,разбира се трябва и да закуся,иначе ефекта на енергията е 0.Grinning

# 189
При мен е същото, гинеколожката ми обясни, че е нормално придърпването и болка, тъй като матката се подготвя за плода. И каза ако е нетърпимо само NO-SPA.  Но на мен не ми се е налагало до сега.

# 190
Аз също спя много лошо, будя се по сто пъти на вечер, сънувам много... и това главоболие...😟 иначе аз пия дуфастон и фолиева,но дуфастона ми е по предписание от лекар след инсеминация.
Love_fairy, аз също съм след инсеминация в Щерев при д-р Арабаджи.
Интересно след втория ми преглед и установяването на сърдечна дейност ми каза да намалявам приема на дуфастон и утрогестан и до 10 дни да ги спирам.
На теб до кога са ти казали да ги приемаш?
Кога ти беше инсеминацията? Моята на 09,12,2018.

# 191
  • София

И аз имам спомен че дори витамин Ц не трябва да се пие без лекар да знае и да предпише (мисля че за първите 3 месеца важи).
Със сигурност от 2 хапченца нищо няма да ти стане, спокойно, но недей да пиеш повече, докато не потвърдиш с лекар какво може и какво не в тези седмици. Пий лимон, както са писали момичетата и джинджифил с мед може:)

sini_o4i4ki - нормално е в началото само това да се вижда, иди когато ти е казала за сърчице. Не се притеснявай, всичко ти е ок за момента:)

# 192
Изсмуках 1 таблетка Кокулин, убедиха ме, че било абсолютно безвредно. Другата седмица съм на преглед, но до тогава просто се надявам наистина да не е проблем да приемам хомеопатични таблетки, защото гаденето е денонощно.. 😔

# 193
Здравейте, момичета, и аз се записвам. Извинявайте, ако тук не е мястото но ще се радвам, ако някой е по-наясно. Последната ми менструация беше на 14.12 и проследена овулация с тест на 29.12. Днес си пуснах кръвен тест и ми излезе 4816. Не знам, но ми се вижда високо за края на четвърта, началото на пета седмица. Вие какво мислите?

# 194

Миналата вечер страдах пак от киселини и тогава ми помогна една таблетка шуслерова сол н9.А иначе за гаденето,на мен,но не при бременност ми действа банана-дори самата му миризма ми е помагала.
За мамите с първа бременност-опитвайте се да не се къпете с много гореща вода и внимавайте с протягане и разтягане.

Общи условия

Активация на акаунт