СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 1

• 45 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Simple Smile един въпрос.. кога ви беше първия ден на последния цикъл и според ехографа колко е голямо бебчето ?
и един друг въпрос: кой е най-точния метод така да кажем за определянето на гест.седм.?
Благодаря
На мен ми беше 29.11 първият ден от последния цикъл. Според лекарите терминът и гест. седмици се смятат от него. Сега би трябвало да съм в 7ма г.с.

# 166
  • Пловдив
Ох това ражданеее. Аз още точка не съм видяла, ама вече раждането мисля Joy Синът ми го родих в клиника Торакс и останах много доволна от всичко, но сега ми се иска да съм в държавна. Има всякакви специалисти, неонатология най-вече, а и вече 1000-1500 лева за раждане изглеждат повече на фона на две деца, а миналия път лиготийки за мястото - все едно на хотел ще ходя. Та при мен за това е и чуденката при кого да следя, защото ми се иска, който ми следи бременността при него и да си раждам.

Здравейте, а прегледите пак ли при лекар от ТОРАКС бяха?
Аз съм при Нинова за момента в ТОРАКС...
Да, аз бях при Паскалева.

# 167
Здравейте, и аз в клуба на болните. Кажете какво мога да капя в носа. Адски е запушен. Друго ми няма, но в съчетание с гаденето направо не се търпя аз пък не знам другите как ме търпят. Пръсках с куикс, но не помага. Утре съм на доктор та се надявам нещо да ми изпише, че не мога така.

# 168
  • София
Здравейте, и аз в клуба на болните. Кажете какво мога да капя в носа. Адски е запушен. Друго ми няма, но в съчетание с гаденето направо не се търпя аз пък не знам другите как ме търпят. Пръсках с куикс, но не помага. Утре съм на доктор та се надявам нещо да ми изпише, че не мога така.

Морска вода може

# 169
Мен почна да ме боли гърлото, а пих чайове, лимони с мед и само по-зле стана, чак и повръщах. Обадих се на моя АГ и ми каза, че мога да пия тайлол хот или терафлу за настинката, много е гадно
Бързо оздравяване на другите мами които са болни Hug

# 170
  • София
*Freya*, за гърлото можеш да смучеш лукчета - доста благотворно действат.

# 171
Благодаря за съвета, но и това правих, днес поне 5 изсмуках до следобяд, но не ми помогнаха Confused

# 172
Здравейте, аз снощи имах обилно кафяво зацапване, през нощта нищо и сутринта отново, но по няколко кафяви капчици върху салфеткака. Щях да се побъркам. Отидох на лекар, сакчето си е там, за два дни е и пораснало. На 24. 01 съм на преглед да чуем сърчицето, моля се всичко да е наред.  Увеличиха ми утрогестана на 3х3.
На болните мами бързо оздравяване.

# 173
Момичета, имате ли някаква болка ниско долу? Тази вечер си ме наболява, имам чувството, че и клина ми стяга, повръща ми се, нещо хич не ми е комфортно Confused

# 174
  • Sofia

Моята лекарка каза в никакъв случай Ксилометазолин. То май няма много алтернативи, но тези спрейчета с морска вода стават.

# 175
Момичета, имате ли някаква болка ниско долу? Тази вечер си ме наболява, имам чувството, че и клина ми стяга, повръща ми се, нещо хич не ми е комфортно Confused
Аз съм по същият начин, цял ден.
Придърпвания, болки. В коя седмица си?

# 176
Аз съм по същият начин, цял ден.
Придърпвания, болки. В коя седмица си?
7ма

# 177
Ох това ражданеее. Аз още точка не съм видяла, ама вече раждането мисля Joy Синът ми го родих в клиника Торакс и останах много доволна от всичко, но сега ми се иска да съм в държавна. Има всякакви специалисти, неонатология най-вече, а и вече 1000-1500 лева за раждане изглеждат повече на фона на две деца, а миналия път лиготийки за мястото - все едно на хотел ще ходя. Та при мен за това е и чуденката при кого да следя, защото ми се иска, който ми следи бременността при него и да си раждам.

Здравейте, а прегледите пак ли при лекар от ТОРАКС бяха?
Аз съм при Нинова за момента в ТОРАКС...
Да, аз бях при Паскалева.
И аз съм от Плд. Ходя при д-р Тотев, той ми следеше и първата бременност и съм доволна. Раждах при д-е Паскалева, но тогава 2013г работеше във ВМИ. Останах много доволна и от нея- и като професионалист и като човек. В Торекс има ли прегледи по ЗК или е само частно.

# 178
  • Пловдив
И аз останах много доволна от д-р Паскалева. В Торакс всички лекари работят по ЗК.

# 179
  • Пловдив
Здравейте момичета,да ви се представя аз съм на 31 и имам бебе на 10 месеца,родено в клиника Селена след дълго ходене по мъките и ин витро процедура.Преди 4 дни разбрах,че съм бременна в 6та седмица.Много се вълнувам,на 22 съм на преглед,до товага място не мога да си намеря и имах нужда да го споделя.

Общи условия

Активация на акаунт