Да сбъдна ли мечтата си?

• 3 890
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Ти не си наред. Плачеш за ограничителна заповед.
о, надали ще я извади оня, преди да ѝ види анатомията.... Sad

# 16
Момиче ,създай реална връзка с някого . Този виртуален възлюбен не е истински ,какво семейство на 21 с някого когото не си  срещала.  Лошото на тежкото детство е че често  децата израстват с кофти самооценка , с липса на лични  граници, лесни за манипулиране...
Момчето е казало ясно какво иска и повярвай то не е семейство с теб ,може би закачки и виртуален секс . Видял е че не си склонна ,щом не пращаш снимка и е пренасочил вниманието към по лесна девойка.

# 17
Като знам какви рускини има , конкуренцията и ще е доста жестока. Ама да си дигнеш гъза до Москва с няква мъглява цел и идея е ....безумие леко казано.

# 18
Аз пък все влюбена в герои от книги, фентъзита, игри, но даже няма и къде да отида, че да ги видя, а такъв хубав задник имам!

Момиче, сериозно сега... не мислиш ли, че малко си го идеализирала и именно защото те е зарязал по този начин, сега проявяваш такъв интерес?
Забрави го, намери си някое момче, което живее по-близо до теб или то поне човек, който ще има повече уважение.

Какво ще постигнеш като отидеш до Москва? Ще се прибереш с подвита опашка, още по-унижена, най-много да те ****** и толкова... ако изобщо го намериш. Да не говорим, че ако направиш такова нещо, за някой, който веднъж е проявил неуважение, никога вече няма да имаш стойност в очите му.

П.С. Наистина ли това е най-голямата ти мечта?

# 19
Grinning Oх посмях, се..то че е пързалка-пързалка е сигурно.но се сетих как в ученическите години приятелка се хвана да пътува за друг град,за да види един такъв мечтан от чат в Mirc. Заедно  двете събрахме пари за автобус и после да я прикриваме с другата ми приятелка  пред майка й-жената в чудо се видя и май заподозря,че я мотаем...
Та той се оказа пълно разочарование де... но пък акъл на  14-15...

Та не е и като да няма такива случаи......може и да е истина недай си Боже.

# 20
Вместо да говорите глупости, по-добре си мълчете и не губете нито своето време в писане, нито моето в четене.
Историята е реална и каквото съм написала - такова е абсолютно всичко. Наистина е неприятно да пишете такива неща! Като не можете да помогнете, то и недейте да пречите!

# 21
  • Fort Worth, TX
Приемаме, че историята е истина.Не отивай , за да не си още по-разочарована, освен ако не искаш да видиш Кремъл и червения площад.Е затова си струва да идеш до Москва..Ако е искал да бъде с теб е щял да го направи.

# 22
Вместо да говорите глупости, по-добре си мълчете и не губете нито своето време в писане, нито моето в четене.
Историята е реална и каквото съм написала - такова е абсолютно всичко. Наистина е неприятно да пишете такива неща! Като не можете да помогнете, то и недейте да пречите!

E те всички ти помогнаха- казаха ти,че това е безумно,дори нереално наивно. То направо не си е за вярване подобна история за зрял човек с глава на раменете и самоуважение-да хукнеш сама да търсиш непознат в Москва,и то не какъв да е а някакъв от чата дето иска да ти види задника....

# 23
Голяма помощ, благодаря! Прочетете отново темата и прочетете коментарите. Никаква връзка...
Както и предполагах, че ще стане.

# 24
  • Fort Worth, TX
Защо се сърдиш?Аз ти казах кратко и ясно-Не отивай.Ще си много, много разочарована.

# 25
Голяма помощ, благодаря! Прочетете отново темата и прочетете коментарите. Никаква връзка...
Както и предполагах, че ще стане.
Като знаеш защо ще стане, защо го правиш?

# 26
  • Down south
Само информативно, за колко време взе виза, с какво ще пътуваш и колко ти струва билетът?
Каква виза, каква цена на билет? Крилете на любовта са разперени, това е достатъчно.
На теория.

# 27
"Добрият човек от Сечуан" - от Бертолд Брехт.
Препоръчвам за четене пред екскурзия до Москва.
Също и филма "1991"

# 28
Недей да твориш глупости. На 21 си, а се държиш като на 12.   На твоята възраст би следвало да си разбрала, че  поведението в реала и имиджът във витруала са  две  съвсем различни неща.   
Няма добро момче, което да ти иска снимка на задника, това е в приоритетите на  примитиви, с каквито нормално ( не казвам добро!) момиче изобщо не трябва да се занимава!
Животът си е твой и можеш да си счупиш главата по хиляди начини, но ако вЕрно ще ходиш на м..ната си за такава дивотия се разбери с една - две приятелки да се чувате редовно за всеки случай. И гледай да изненадваш принца на обществени места, от които  си сигурна как да се върнеш в хотела.

# 29
  • София
Москва е хубав град, само си вземи повече пари, че е скъпо. Момъкът ще изхълца от щастие.
И поработи с психолог върху проблемите си, няма да ти е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт