💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 092
  • 992
  •   1
Отговори
  • Испания
Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си.

В „Един за друг" участниците ще бъдат изправени нови предизвикателства. 13 двойки ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила.

В ролята на водещ в на „Един за друг“ зрителите ще видят любимия Емил Чолаков, който отново ще преживява всички емоции заедно с двойките и с неподправеното си чувство за хумор ще извърви пътя до победата с тях.

По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Всяка снимка е линк.

АНКЕТИ

По двойки

Скрит текст:

Теми от сезон 1

Линкове на епизодите, които качва Mari_Mar

Теми:       

# 1
Благодаря за темата.
Гласувах за Тина и Станимир и Мохамед и Поли. За първите е очевидно ,че се обичат такива каквито са ,пораснали са заедно и както Станимир каза се надява да остареят заедно.
Вторите така са се стиковали и обучили един друг,че са си станали баш двете половинки от едно цяло,което може и на някои да не им харесва,но те видимо се чувстват добре и щастливи.

# 2
  • Далечният изток
Благодаря за темата!
Отговорих - Д2, Тина и Станимир, Зори и Вальо.
Но ако имаше възможност, щях да отговоря и още за - Ралица и Жельо, По и Мо, Деница и Николай, Лейля и Иван.
Май по-лесно щеше да ми е кои не са един за друг Smile

# 3
Анжело&Стефи, Тина и Ст., По и Мо, но и други са един за друг - Лейля и Иван...

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 13:12 от *Камея

# 4
Благодаря за новата тема. ❤

Отговорих Тина и Станимир, най-хармонични са ми. 😊

# 5
  • Испания
Да прехвърля от предишната тема изчисленията ми за класирането до момента.

# 6
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Поли и Мишо.

# 7
  • Берлин
Благодаря, Смайли 🌹
Отивам да гласувам

# 8
Благодаря за темата. Гласувах за Зори и Вальо, Иван и Лейля и Тина и Станимир. Другите са ми толкова фалшиви и неискрени че няма на къде повече. При тези 3 двойки нямаше стратегия и не беше на всяка цена. Останалите са лицемери и само за парите са там.

# 9
  • Далечният изток
Може да са лицемери, което не пречи да са един за друг Wink

# 10
Благодаря за новата тема. Гласувах за Поли и Мохамед, и за Тина и Станимир.

# 11
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Тяна и Иво.

# 12
Морисей, на бългаски няма дума антигонизирам, превежда се като настройвам враждебно нкг. Извинявай, обикновено не правя забележки, ама просто ми направи впечатление.

Иначе ще гласвам за Поли и Мо и Тяна и Иво. "Младите" са ми много незрели и глупави. Милена се прави и тя на глупава, за да мине за млада.

# 13
Мерси за новата тема, Smileys Flowers Cherry Blossom

В анкетата гласувах за Тина и Станимир и Полина и Мохамед Smile

# 14
  • До морето
Благодаря за темата. За анкетата - май само Тина и Станимир са един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт