💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 096
  • 992
  •   1
Отговори
# 45
Иван-Асен ще се осъзнае след 7-8 години когато Милена чукне 50-те и контраста с партньорките на неговите 35 годишни колеги стане очеваден.

Необвързаните мъже на 30+ години имат огромен избор;  пазарната сила е в полза на жените до около 30г възраст, а  на мъжете след това. На жените след 30г изборът е драстично ограничен - неосъзнали се хлапаци като Иван-Асен, разведени мъже на 30 - 40(по-скоро) - 50+ години, или бета-мъже, на които преди въобще не биха обърнали внимание.

Като гледам Макрон, че и други примери покрай мен, си мисля, че някои мъже никога не се осъзнават. За мен проблемът в тяхната връзка е не толкова разликата във възрастта в полза на Милена, колкото нарцистичният характер на Иван-Асен.

А тези теории с алфа и бета мъжките индивиди не са ли вече доказана отживелица? Има толкова много материал по тази тема и дори за да се обоснова, давам линк към първото нещо, което намерих

https://greatergood.berkeley.edu/article/item/the_myth_of_the_alpha_male

Ще цитирам и една много известна поговорка от горния линк - "when all you have is a hammer, all you see are nails ("когато всичко, което имаш е чук, всичко, което виждаш, са пирони"). Изводите всеки може сам да си направи Grinning

# 46
# 47
  • Испания
Момчил публикувал сватбена снимка.

Вдясно може да видите коментар, под който Яница е написала: "дърпай".

# 48
  • софия
Момчил публикувал сватбена снимка.

Вдясно може да видите коментар, под който Яница е написала: "дърпай".
Зяпах профила на Яница. Готина е на повечето снимки, а на сватбата определено е впечатляваща. Има един период с къса черта, много й отива.

Написаното от Яница е отговор на d-nejia. Тя какво е писала?

# 49
  • Sunshine state
Ами то при написаното какво да й отговори? Е, можеше да не е точно 'дърпай', или да я игнорира, ама ..

# 50
  • Испания
Има го в скрийншота.

Как е възможно толкова красив, възпитан и интелигентен мъж с чувство за хумор, чар, умения... да хареса такава простакеса??? Извинявам се, но е адски ниско нивото на това момиче, и не защото е малка и заради комплексите, тях всички сме ги имали и сме били малки, тя просто си е зле възпитана... Съжалявам за коментара, но не се сдържах, вие сте като антипод един на друг...

Ако беше умна, нямаше нищо да напише. Още повече написаното е в профила на мъжа ѝ. Но...

Против съм писането на подобни постове в профила на участници, но хора всякакви.

# 51
  • софия
Да бе, това ми беше мисълта. Каквото повикало, това отговорило.

# 52
На Тина и Станимир не им разбирам като говорят.
Гласувах за Зори и Вальо.

# 53
Аз мисля, че е повече от ясно, че Момчил вижда и осъзнава какво същество има до себе си, но явно е доста влюбен или голям оптимист. Може би смята, че Яница с годините ще улегне и ще се промени, кой знае.
Но на мен по-скоро ми беше интересно дали те четат коментарите за себе си, които масово са доста негативни. Ако аз бях на мястото на Яница, моите родители такова конско щяха да ми четат, хем съм доста по-голяма от нея ама на, възпитание Simple Smile

# 54
Ее...вие погледнете коментарите на другите ( по назад ) снимки на Момчил в Инстаграм . На почти всеки женски коментар Яница злобее
Давам пример от видяното : жена писала : Найс ; и Яница и отговаря : shti kaja az nais   ...
Разбира се точно така написано на шльокавица 😁 ...Е наистина е ограничено момиче..и не годините не са извинение !

# 55
Толкова и е умствения багаж,какво да направиш.И не възрастта и е оправдание,родителите и са я разглезили,със сигурност се гордеят с нея и не виждат нищо лошо в поведението и.За съжаление повечето са такива от младите и никой не вижда нищо лошо в поведението/визията/неграмотността им.Все повече се изумявам от "бездната" между поколение 80 и 90+ набор.

# 56
Проблема е ,че ето такива разглезени от тинейджърска възраст обикалят по училищата да тормозят психически и физически други момичета, сакЪн някоя да не е хванала окото на нейния възлюбен  ..мислейки се за велики. Модата явно е такава липса на умствен капацитет но ВЕЛИКА. Срамното е,че след ученическите си години явно си остават такива.

# 57
Ее...вие погледнете коментарите на другите ( по назад ) снимки на Момчил в Инстаграм . На почти всеки женски коментар Яница злобее
Давам пример от видяното : жена писала : Найс ; и Яница и отговаря : shti kaja az nais   ...
JoyJoyJoy
Много е зле това момиче.

# 58
Миналата седмица, след отпадането на Здравка и Миро, участвах в един лайф с Пламен и Елена, Емо и Кики от предния сезон. Участвах е силно казано де, задавах въпроси в чата и те ми отговаряха.
Пламен и Елена са тестъри на някои от игрите в този сезон и имат вътрешно наблюдение.
Пламен изказа възхищението си от Момчил и Здравка и каза, че ако е зависело от него, са щели да останат те двамата, а другите представители на двойките, демек Миро и Яница - да си ходят 😀
Малко преди това, Пламен и Елена бяха направили лайф чат с Божидара и Деян. Накрая на разговора, единия от въпросите беше дали смятат, че продукцията побутва и толерира някоя от двойките. Пламен каза, че не мисли такова нещо, а Божидара се засмя и каза “аз тука ще си замълча”.

# 59
Ма каква хубост ! Нали сме наясно за филтри, фотошоп, обработка на снимки.... Едно е на живо, друго в инстаграм - конкретно Яница имам предвид. А какво ще да е тя без филтър, без мигли, екстейшъни, лилаво-бордо цвят на косата, хайлайтър, контур, коректор фон дьо тен... Натурална  ако я видим, дали ще я определим за хубава?!

Общи условия

Активация на акаунт