💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 096
  • 992
  •   1
Отговори
# 15
  • ENGLAND
Благодаря за темата.
Чудя се за кого да гласувам. Повечето са си един за друг, търкулнала се тенджерата, намерила си похлупак. Поли и Мо май ще съберат най-много точки. Но все ми се струва, ако Поли отпусне налко примката и Мо е духнал нанякъде, намерил си е друга Поли.

# 16
Смайли Flowers Cherry Blossom
Гласувах за Полина/Мохамед,Станимир/Тина,Валя/Детелин,а смятам,че и германците бяха лика-прилика.
ПП.Ptintbot,не знам защо го повтаряш този дълъг пост,ние и в предната тема те прочетохме Wink

# 17
  • Испания
Скрит текст:
Много ми е фалшива тази Тяна, всяка дума и реплика супер премислени като за пред хората. Имам чувството че номер едно цел в живота И е да си мислят хората че има перфектното семейство. Някак си прекалено много преекспонира и парадира с това като че ли насила, и в играта и в социалнитв мрежи, мбого ми е целенасочено за да е непринудено.

Ако бее толкова перфектно, защо не дпира 15 години да повтаря за тази изневяра и да я изтъква за щяло и нещяло? Бас държа че всеки ден му напимня на Ивчо за това.

Щеше ли да пропусне първия учебен ден на първородното си дете защото била на курс ако наистина брше толкова важно семейството и?!

Противоречи си и в действията спрямо тва как иска да се показва пред хората. Горкия ивчо и седи в краката като пребит пес и не спира да се опитва да я целува и да я прегръща, тя сякаш едва подава устни и някак много сдържано го дава, от километри личи кой кого обича там. И тя е тази дето разказва нонстоп от живота им как не бил перфектен как всеки на компютъра си нз си кво а ивчо седи отстрани с джуки за целувка готови, не знам кое е по фслшиво от двете.

Мен ми се струва зла и владтна и в реалния живот е стиснала топчетата на ивчо и му вади душата .

А Ивчо просто не очаквах че е такъв под чехъл чак толкова, голям мъж 2м мускул а грам увереност няма и се държи дебилно като дете. 100% тази не му помага да е уверен. Сигурно го мачка нонстоп. А той е такова добро дете, дет се вика познаваме се от преди да можем да ходим

Това вече го прочетохме.

Май неслучайно писах, че тази година бивши налазиха ФБ и форума.

# 18
И аз го прочетох един път - втори не ми се чете и не съм съгласна с тези крайни и злобни твърдения. Авторката на дублирания пост е добре да преосмисли отношението си, все пак има карма....

# 19
И аз нещо към авторката: а на училище ходили ли сте заедно? За един приятел питам,че нещо правописа Ви яко куца-голяма мъка ми беше да го изчета (и разбера).

# 20
  • София
Смайли, благодаря за новата тема. Отново оформена чудесно, точно както обичам, хехе. Simple Smile

Аз съм си пристрастен и нарочно гласувах само за Стефи и Анжело и наистина мисля, че са Един за друг. Може да са млади, но се обичат силно и бяха много позитивни и радващи окото хора.
Иначе ако трябва да се сложат всички възможни неща на везната, то си мисля, че По/Мо и Ти/Ми си пасват почти идеално. Simple Smile

# 21
Аз няма да гласувам, защото ми е странно да определям кои двойки са един за друг. Ами това май няма как да го кажем. Явно всички са си един за друг щом са заедно 😀
Иначе тези, които аз смятам, че НЕ са, са ИА/Милена и Яница/Момчил.

# 22
  • SF
Всички са си един за друг, но гласувах за Поли и Мохамед и Тина и Станимир.
Яница и Момчил не са много един за друг, но мога да си обясня с какво го е привлякла и впечатлила.

# 23
Есме, с какво го е привлякла и впечатлила? Че аз нищо не мога да измисля 🤣

# 24
Есме,кажи и на нас,че аз мисля и мисля и нищо не мога да намеря. Освен да е скрита богиня в леглото, ама то пък за единия секс Момчил да я търпи пак не ми се вярва Grinning

# 25
# 26
  • Sunshine state
Гласувах за Тина и Станимир, Поля и Мохамед и Здравка и Миро. 👍🏻

# 27
И аз нещо към авторката: а на училище ходили ли сте заедно? За един приятел питам,че нещо правописа Ви яко куца-голяма мъка ми беше да го изчета (и разбера).

Ходихме Simple Smile не е злобно, просто спиделям мнението си, не е нужно всички да са съгласни. Просто се чудя тези хора вечер с усмивка ли заспиват или плачат тайно. Съжалявам за двойния пост, не е било съзнателно Simple Smile Любов и здраве

# 28
Гласувах за Тина и Станимир.

# 29
Smileys 🌺
Аз само за Лейля и Иван гласувах, само при тях видях искрица .

Общи условия

Активация на акаунт