Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 3 619
  • 154
  •   1
Отговори
"Стани герой" – магия, която живее в сърцето на всяко дете!

✮✮ Кои сме ние?
В "Стани герой" вярваме, че всяко дете заслужава да бъде част от собствено, незабравимо приключение. С помощта на снимка създаваме 3D анимационни герои, които поразително приличат на вашето дете и оживяват в красиво илюстрирани истории, обвити в голяма физическа книга с дебела корица.
Представете си как вашето дете се впуска в невероятни приключения, заедно с най-важните хора в живота му – родители, баба, дядо или любим домашен любимец. Всяка страница е истински шедьовър, който ще носи топлина и усмивки за години напред! Нашата цел е да създадем трайни спомени, като всеки детайл е изпълнен с любов и внимание. Нашите книги не са просто подаръци – те са част от пътешествието на всяко дете, в което то е не само наблюдател, а активен участник.

Промокод ✮BGMAMMA10✮ за отстъпка от всяка поръчка!  

Спечелете невероятни награди за вашето дете и се потопете в магията на "Стани герой"!

Не изпускайте шанса да зарадвате своите деца с уникални персонализирани подаръци, които ще ги направят не само щастливи, но и истински герои! Участвайте в нашата вълнуваща игра и спечелете една от следните невероятни награди:

1️⃣ Персонализирана книга – вашето дете като главен герой в собствената си история.
2️⃣ Комплект персонализирани магнити – магнити с реална и анимирана версия на вашето дете, които да запазят магическите спомени на видно място.
3️⃣ Персонализиран пъзел – незабравимо семейно забавление, вдъхновено от приключенията в книгата.

Промокод ✮BGMAMMA10✮ за отстъпка от всяка поръчка!  

Как да участвате в играта?
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

На 2 декември ще изтеглим трима щастливци, които ще спечелят нашите персонализирани награди!

✮✮ Доставката на нашите продукти се извършва в срок от 7 до 10 работни дни, считано от потвърждаването на поръчката. Моля, имайте предвид този срок, особено с оглед на наближаващите празници.

✨ Защо да изберете "Стани герой"?

Персонализирани герои: Изключителната прилика с вашето дете прави всеки продукт уникален.
Магически истории: Всяка книга е изпълнена с вълнуващи приключения, които не просто се четат, а се преживяват.
Емоция за цял живот: Създайте спомени, които ще останат за вечни времена – вашето дете ще бъде щастливо всеки път, когато се върне към любимата си книга.
Висок клас: голяма книга с твърди корици.

✮✮ Идеалният подарък за всяка възраст!
Нашите персонализирани книги, магнити и пъзели са перфектният начин да направите всеки момент специален и да създадете незабравими спомени.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 10:14 от Hия

# 1
  • София
Детето ми е на почти 8 години. Ако можеше да е герой, то щеше да е "Пазителката на природата".

# 2
Моята  дъщеря  навърши 12 години точно преди 2 дни. Тя е много смело момиче, обичащи семейството си  и  приятелите си. Много е всеотдайна и верен приятел. За домашен  любимец има златна рибка-Оливър ,  но много обича всички  животни. В книгата  бих я описала като горд собственик на куче 🐶.

# 3
Детето ми е на 5г и много симпатизира на Соник

# 4
  • София
Децата ми са на 8 г и 3 г. Тя предполагам, че би искала да е Калинката от Калинката и Черният Котарак, а синът ми със сигурност - Спайдърмен. Няма да има домашни любимци. Grinning

# 5
Моето дете е на 3,6г.Любимият му герой е Спайдърмен!

# 6
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

Синът ми е на 8 години и мечтае да стане футболист. Негов герой е Лео Меси и предполагам, че би си мечтал да е придружен от него /без да е член на семейството Simple Smile / или от баща си... Може и от Христо Стоичков Grinning

# 7
  • София
Детето е на 9 години. Ако можеше да е герой, то щеше да е Стив от Майнкрафт.

# 8
Малкия е на 11 години и със сигурност би бил Deadpool ,домашните му любимци за котка, куче и 10 папагала за които се грижи всеки ден и много обича. Справедлив ,добър и емоционално интелигетно дете е 🙂.

# 9
Моето момиче е на 8 години. Обожава животните, много е състрадателна, помагаща и отдадена. Имаме две кучета и две котки, така че със сигурнос ще са включени домашни любимци. 🥰

# 10
Момче на 5 години, обожава Спайдърмен, затова бих го описала като смел и безстрашен герой, обича забавленията, но в същото време е мил, добър и грижовен. А неговият най-добър партньор в приключенията е... тате Grinning

# 11
Дъщеря ми е на 10г., но съвсем не бърза да пораства. Въображението и е безгранично и все още вярва в Дядо Коледа, дори и да слуша от съучениците си, че не съществува. Тя обожава животните и мечтае да стане ветеринар. Има много плюшени животни и ежедневно ги обгрижва, говори им и разиграва сценарий по между им. Предполагам, че ще желае да бъде спасителка на животни. В писмото си до Дядо Коледа е написала, че иска да има свръх сили и да може да говори езика на животните, за да общува с тях. За член от семейството би избрала по-скоро някой от домашните ни любимци и в краен случай майка си Simple Smile

# 12
На 8 години, с кучето Азуми, детето би било главният герой в приключенска история. То щеше да е смело изследователче, което открива скрити магически светове в гората зад дома си. Азуми щеше да бъде верен спътник, който го пази и помага с невероятното си обоняние да намират пътя през мистериозните места. С тях щеше да е най-добрия му приятел, който винаги дава мъдри съвети и вдъхновява героя да вярва в себе си.

# 13
  • Телиш/Плевен
Дъщеря ми е на 10 години. Вече проявява сериозен интерес към гримове и рокли и предполагам, ще се радва да се види като принцеса. Със сигурност ще иска да е придружена от нашите котараци Тигър и Дракон. От членовете на семейството ще избере баба си или мен.

# 14
  • София
Внучето ми е на 2 годинки. Все още няма точно определен любим герой, но много се впечатлява от едни агънца в детско филмче. В реалния живот обожава мечетата и има всякакви плюшени мечета за гушкане. Домашният му любимец е котето Дейзи. Тя не е много щастлива от съжителството, защото ласките му са малко "мечешки". Simple Smile Но пък така ѝ се радва и все се опитва да я стигне. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт