Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 818
  • 154
  •   1
Отговори
# 30
Поръчвали сме само персонализирани бебешки книжки до сега.

Дъщеря ми е на 4 години. Да, би искала книга с животно (имаме куче и 2 котки). Като истории, последно време е фен на Кунг Фу Панда, тоест приключение с научаване на кунг фу и спиране на лоша котка Grinning

Като цяло бих казала истории с приключения, историята с дъгите и динозаврите биха се харесали.

# 31
  • София
Детето е на 9 години и като любим герой би могло да бъде някой известен футболист .

# 32
Моите деца са вече големи, но ако случайно спечеля- бих подарила радост на близки близнаци( момче и момиче) на 7 години и кака им на 11. Тримата са много различни: каката- кокона/принцеса, малката- кротушка, а момчето- умник-математик.

# 33
Детето ми е на 13 години. Някой герой от аниметата. Би го придружавал домашния ни любимец - черен котарак.

# 34
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

Детенцето ми е на 6 години! Със сигурност бих избрала Блуи от филмчето Блуи и Бинго, това е любимата анимация! Придружена от любимият котарак! А за член от семейството със сигурност баба си или майка си!

# 35
Синът ми е на 5 г., а дъщеря ми на 2 г. В техните книги той ще иска да се види като супергерой (придружен от мама и няколко приятели), а тя в красиви дрехи, с тати, батко и куче със себе си задължително.

# 36
  • моята мила родна страна
Моето момиче е на 7 години. Обожава животните, много е състрадателна, помагаща и отдадена. Има много играчки животни, предимно котки и кучета, и ежедневно ги обгрижва, говори им и разиграва сценарии по между им. Предполагам, че ще желае да бъде спасителка на животни. Вкъщи имаме  пет котки, така че със сигурност ще са включени домашни любимци.

# 37
Моя син е на 6 години. Представя себе си винаги като супер герой, а до него в белите и спасяването е малкото коте - Калпазанка

# 38
  • Враца
Децата ми са на 5 и 7 години. Ако мога да създам персонализирана книга за тях, те ще бъдат жената котка и спасителката. Със сигурност с тях ще има по едно коте и едно кученце, защото много обичат животните. И не на последно място щяха да участват и мама и тати.

# 39
Дъщеря ми е на 5г. и в книга посветена на нея, определно ще е с Рафи, нашето Йорки, котаракът Коки и декоративният заек - Рошко. Представям си я като балерина, пазител и защитник на животните!

# 40
На каква възраст е вашето дете?
- Дъщеря ми е още мъничка, на почти 11 месеца. Разказвам и червената шапчица най-често.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него?
- Книгата би била "Червената шапчица" и понеже нямаме домашен любимец, бих била аз с нея, понеже баща и ни изостави след раждането.

# 41
На каква възраст е вашето дете? - Имам дъщеря на 7 г. и син на почти 3 г.

Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? - Синът ми със сигурност би бил някой супер герой, а дъщеря ми вероятно фея. 😅 И двамата много искат куче, така че би им бил добър приятел в книгата. А за членове на семейството, вероятно биха взели и мен и татко си.

Напишете вашия вариант!

# 42
Моето момче е на 3. Ако създавах персонализирана книга за него, главният герой би бил смел рицар, с ярка броня и вълшебен меч, който може да променя формата си. Той щеше да бъде придружен от нашия любим домашен любимец - закръгленото ни куче Бъки, което винаги е готово за приключения и има магически способности, които му помагат в трудни ситуации. Като част от историята, щеше да бъде заобиколен и от своя по-голям брат , който  е истински магьосник на училище и винаги знае как да намери решение на проблемите. Заедно тримата щяха да се впуснат в невероятни приключения в един вълшебен свят, изпълнен с тайни и изненади.

# 43
Моята дъщеря има такава книжка, в която герой е момиченце с нейното име.
Бих искала и за сина ми, който скоро навършва 3 години, той е едно любознателно дете, което много обича домашната ни котка.

# 44
Моите децата са вече големи, но ще участвам заради моята най- малка племенница.
Тя е на 4 години и 6 месеца. Това е най- доброто и позитивно дете, което някога съм виждала. Постоянно иска да гушка и прегръща.
Бих избрала индивидулна книжка, в която тя да е представена като фея, която да прави чудеса с хората и животните в нужда.

Общи условия

Активация на акаунт