Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 819
  • 154
  •   1
Отговори
# 15
Детето ми е на 5 години, неговия любим герой е Спайдермен. Няма домашни любимци, но обича всички животни.

# 16
Сина ми вчера навърши 4 години.Любими герои са му Том и Джери и Блиппи.Домашния ни любимец е черно Кане Корсо.

# 17
  • София
Детето ми е на 8 години и любимият му герой е Супер Марио. Би бил придружен в забавленията с тригодишната си сестричка.

# 18
На 5 месеца. Ако беше приказен герой вероятно щеше да е фея вълшебница. Да, би била придружена от домашен любимец (имаме кучета), но в нейния случай ще бъде водно конче.

# 19
Детето ми е на почти 6 години .
Ако създавам книга , моята малка принцеса , щеше да е супер герой , който помага на животинки и хора в беда , същевременно щеше да е истинска принцеса с дълга руса коса и домашен любимец еднорог , защото тя обожава еднорозите. Аз с удоволствие бих участвала в нейната приказна история , може би като нейна приятелка .

# 20
На каква възраст е вашето дете?
- Детето ми е на 3г и 5м
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!
- Любимият му герой в момента е Стич. Бих избрала котка за домашен любимец и тя ще бъде до детето.

# 21
Детето е на 8 години.
Неговият любим герой е Стив от Майнкрафт.

# 22
Имам момиче на 6 и момче на 3 години. Бих искала и двамата да се включени в книгата. Без домашен любимец, защото имаме много.

# 23
  • София
Ако аз измислям герой за сина ми, който е на 9 години то той ще се казва Питко-любопитко (както го наричам аз самата). Страшно много се интересува от странни и малко известни факти, кое как се прави и от какво е направено, чудати живтони и т.н. Сам ще разгадава всякакви интересни загадки, ако аз пишех история за него Simple Smile

# 24
Синът ми е голям, на 14 години, но мисля, че ще бъде интересно. В книжката ще бъде геймър, с домашен любимец - котаракът ни Аксбрейкър, и ще бъде придружен от големия си брат.

# 25
Детето ми е на 12г обича много животни.Няколко пъти се е прибирала с намерени малки котенца и кучета на които трябва да помогнем .Не се сещам за конкретен герой,но за мен тя е фея на животните.

# 26
Сина ми е на 8 години. Ако аз създавах книга то той ще бъде космонавт, който е на мисия в космоса. Имаме куче, може би и то ще е включено в пътешествието.

# 27
Синът ми е на 2 години. Любим герой няма, понеже все още е много малък, но за сметка на това имаме куче домашен любимец и заедно много точно наподобяват Тимон и Пумба, като със сигурност мисията им в живота би била да спасят и уползотворят всяка храна Grinning

# 28
  • На морето!
Едното ми дете е запален по аниметата и японския език тийн, а по-малкото балерина. Темата би съчетала някой герой- нинджа и героиня с балетна пачка.

# 29
  • на последния етаж
Синът ми е на 12 години и много харесва Фил Фоудън. Може би би се радвал да е придружен от баща си.

Общи условия

Активация на акаунт